Lik je proletio kroz raskrsnicu jer je imao prednost, dakle ja sam taj koji je trebao zavrtit i stić ga. Lik je nešto dobacio kasnije no nisam ga razumio zbog vjetra.
Razumijem da MTB i cestovnjak nisu isto, no kad sam vidio da se raspravlja o toj temi odlučio sam napisati kako gledam na MTB. Sve se može, ako imaš dovoljno jake noge, i znaš pravilno koristiti brzine i sve ostalo(+ disanje ->nos->usta) dam ruku da možeš bit u skupini cestovnjaka bar nekih 10-ak km(uz naravno dobru cestu i vr. uvijete).
Sada se ja pitam jesi li ti ikada sjeo na pravog cestovnjaka. Ne one jeftine što većina navaža. To kao da kupiš MTB pevecbajk i kažeš da je to MTB. Ne možeš da mu prismrdiš niti na KM, a kamoli 10 uz bilo kakve uvjete. Eventualno da netko nasipa hrpu kamenčića pa da se ovaj skrši u zavoju. Ukoliko se pozivaš na kondiciju, to nije pokazatelj pravog stanja stvari.
EDIT: Osim, ako to sve gledaš kao neku dionicu od 100 km, pa ćeš biti prvih 10ak sa njima, ali to je samo što će oni čuvati snagu za ostatak dionice.
Ne, nisam. No gledam na način da ti što voze cestovnjake voze otprilike 40 km/h maks(na rutu od 100km) pa to ravnam po sebi jer 40 km/h mogu natjerat na MTBu(ne brzo kao oni ali mogu).
Ako brzo natjeram jednostavno krepem mnogo brže
Ako sporije natjeram mogu dosta više izdržat tu brzinu.