kako klokate te radeonke? jel brikate flomasterom za veci napon ili?samo mislim da taj bench ponajvise ovisi o radnom taktu kartice a ne tolko o njenoj propusnosti.. jel?ili sam u krivu..
Vaši Unigine rezultati - Heaven benchmark
- poruka: 502
- |
- čitano: 268.634
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
Na istoj rezi kao i domac1968 imam 3 boda vise (1595)
a na rezi 1280x1024 imam 1454 boda.. sad posto je njemu rezultat objavljen u onoj rezi bas i nije mjerodavan, tako da bih samo zamolio da ga se upozori na to jer ako su svi tu na 1280 da bude ravnopravno
btw: evo skrinšotovi
mozes sa CCC-om klockati ali jako malo...ako oces radikalan klock onda msi afterburner u kombinaciji sa aty tray toolsom
razlog zbog kojeg ne možeš pokrenuti Heaven (vidim da imaš Vistu, pa predpostavljam da nemaš instaliran DirectX 11 koji se dobiva preko updatea)
je ima neki link za skinit taj dx11 jer je vista ultimate orginal i sva ažuriranja su napravljena potrebna i nepotrebna ali nigdi nevidin da iman dx11 samo dx10,1
sad sam provjerija naj novija ažuriranja i specijal ažuriranja i nema tog dx11 nigdi
To bi trebala biti važna nadogradnja (platform update)... Odi Start > u search upiši dxdiag > tu ćeš dobiti prozor kao sa slike
Vidi sliku
je ima neki link za skinit taj dx11 jer je vista ultimate orginal i sva ažuriranja su napravljena potrebna i nepotrebna ali nigdi nevidin da iman dx11 samo dx10,1
Update for Windows Vista (KB971512)
Update for Windows Vista for x64-based Systems (KB971512)
I kod mene je niža reza (91 FPS na DX10, 84 FPS na DX11)
Na istoj rezi kao i domac1968 imam 3 boda vise (1595)
a na rezi 1280x1024 imam 1454 boda.. sad posto je njemu rezultat objavljen u onoj rezi bas i nije mjerodavan, tako da bih samo zamolio da ga se upozori na to jer ako su svi tu na 1280 da bude ravnopravno
btw: evo skrinšotovi
Hvala na obavijesti... Očito je njegov rezultat prošao ispod radara u vrijeme kada se ovdje rasprava vodila o rezama
DirectX 11 postavke molim
DirectX 11 postavke molim
what?dx11 na gtx285?lol
evo jedan sa gtx285...
Evo, pitao si sam da malo testamo, a HD5850 jede GTX285 čak i na DX11 kamoli na dx10 (pogledaj mi rezultat)
Stavi ti samo DX11 kako je po pravilima
evo jedan sa gtx285...
Evo, pitao si sam da malo testamo, a HD5850 jede GTX285 čak i na DX11 kamoli na dx10 (pogledaj mi rezultat)
ok...zavrti crysis bench.. ili 3dmark vantage..
evo jedan sa gtx285...
ok...zavrti crysis bench.. ili 3dmark vantage..
Ajd ti lijepo zavrti test po pravilima, jer ne priznajem DX10 (i DX9) reze
molim help!
preso sam na 10.2 drivere i danas pokusam pokrenut bench(probavam ga pokrenut u dx11 i neradi) na dx10 i nedobivam vise od 30 fps, jel je to do drivera i dali je vec netko imao takav problem?
molim help!
preso sam na 10.2 drivere i danas pokusam pokrenut bench(probavam ga pokrenut u dx11 i neradi) na dx10 i nedobivam vise od 30 fps, jel je to do drivera i dali je vec netko imao takav problem?
moze bit da ti je do drivera, na koliko ti je ostalo namjesteno
sta ostalo???
sta ostalo???
rezolucija ovo ono... po pravilima ili
ma da, opcenito sa unigine benchovima, sve ostalo radi normalno (3dmark vantage mi izbaci uobicajnih 21034 bodova)
evo da se i ja priključim, grafa je ista šilomanova(sad je kod mene).
Sve je na stocku, jedino je procesor otključan na x4.
Ovih dana ću se još zabaviti OC-anjem, tek sam danas dobio grafu pa još testiram.
ajme stipe,oprao sam te za 0.3 fpsa a imam slabiji proc:Dhahaha
cek,ti imas cijeli moj bivsi komp ili?
ajme stipe,oprao sam te za 0.3 fpsa a imam slabiji proc:Dhahaha
cek,ti imas cijeli moj bivsi komp ili?
Samo procesor, matičnu, grafu, napajanje...
i past će tvoj score, već večeras..
cekaj da dode 5770,da dobro ste culi 5770 stize umene:D
hahaha
jeaaa,oprat cu te onda
samo da dobijes moj ram pa ces i ti mene:D
Lista je updatana
Barem se nadam da sam sve napravio kako treba, jer me ubija teks editor
Malo se igram s mojim novim CF sustavom (privremenim, dok ne nađem razlog zbog čega me Sapphireka 4870 zeza)
GPU 1: Gainward 4870 @ 775/1000MHz (800 shadera)
GPU 2: Sapphire 4830 @ 700/1000MHz (800 shadera)
CPU: Intel C2Q @ 3GHz
RAM: 2x 2GB @ 800MHz