- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Za idle, što je naravno beskorisno nadgledat.
Poslije 5 minuta igranja crysis warhead, sve na najvise, reza 1280x1024, bez AA, 25 fps-a....
CPU:48 C
GPU: 69 C
U idle:
CPU:37C
GPU: 43C
Ok temperature?
Da.
kako provjerit temperaturu CPU-a ne mogu nigdje nac dali treba skinit neki program...temperaturu grafičke mogu vidjet a za cpu nema sanse da nađem.
skineš si hw monitor, a imaš i na AIDA64 temperature... sad biraj koji ćeš od ta dva, hw monitor ti je jednostavniji pa ako se ne snalaziš baš njega skini onda...
Sto se tice HDD-a i grafe po meni malo velike !
Od procesora i graficke su lagano visoke za idle !
Od procesora i graficke su lagano visoke za idle !
u ponedjeljak ću mjenjat termalnu pastu na grafičkoj i procesoru...jedanput mi je bila 96C u grafi kad sam igrao igru...imao sa ss al izbrisao sam ga :((
ne palim nikakve igre i ovakve su temperature...jesu li OK??
OK su temperature. To je takva serija pa su malo vrući.
Ajd ga opali na 1.4V+ i 4.0Ghz da vidim kako se onda drži. Ovo za sad je jako dobro .
A to su temperature u load ili idle?
Probaj s nekim drugim programom očitati temperature ako uvijek imaš iste rezultate bez obzira na load i idle onda nešto ne štima.
Zar ti nisi čitao nijedan članak ovdje ?
Temperature u idle-u su manje vise iste kod svih, zato stavljajte temp dok vrtite Prime95 , Furmark ili nesto slicno pa da onda vidimo !
naručen NH-D 14 :)
najvjerojatnije da je vec sutra kod mene
kanta mi radi par sati 4-5 neznam ni sam koliko uglavnom sam surfo po netu,sluso pjesme i igro pes 12 neki sat vremena
temperature su mi dosta niske, nije mi jasno kako min temperatura može biti 12c
Nemože ti biti ni s jednim klasičnim zračnim hladnjakom. To je do senzora ili do softwarea koji ga očitava.
Molim ako mi netko moze objasniti zasto dolazi do ovog skakanja temp. na 127 C?
Prvi test je od jucer kad sam hladnjak Katana 3 okrenuo na krivu stranu. Prva slika.
Danas sam je okrenuo kontra i stavio malo manje paste, bilo je previse prvi put.
Drugi test je znatno bolji. I idle temp se snizila za neka 4 stupnja.
Sad uredno radi i na 3.4 Ghz pošto mi se sam OC-a kad naprimjer igram BF3.
Molim ako mi netko moze objasniti zasto dolazi do ovog skakanja temp. na 127 C?
Prvi test je od jucer kad sam hladnjak Katana 3 okrenuo na krivu stranu. Prva slika.
Danas sam je okrenuo kontra i stavio malo manje paste, bilo je previse prvi put.
Drugi test je znatno bolji. I idle temp se snizila za neka 4 stupnja.
Sad uredno radi i na 3.4 Ghz pošto mi se sam OC-a kad naprimjer igram BF3.
Senzor poludi, uglavnom zanemari ... nije problem dok ne kuri više sekundi, ovo je kao da nije bilo hladnjaka taj čas a zna dobro da je gore :) :) :)