Metro 2033 benchmark

poruka: 556
|
čitano: 224.466
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Metro 2033 benhcmark
Mislim da je 930 Min sa lošim primjercima,980Mhz je za one sa 1.00mV napona,a moja je 1.01mV ide 960Mhz max No moj savjet je da se manite Gigabyte-a.Ima loše memorijske cipove kojima se neda dizati takt,a GTX560 itekako profitira dizanjem takta na VRAM-u i Bandwitha,posebice na visokim rezama
I'll be back
Poruka je uređivana zadnji put pet 11.2.2011 23:57 (microman).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
RE: Metro 2033 benhcmark
ATiGamer kaže...

Dobro 950 MHz je granica za default napon, vise neces dobiti ni s GTX560, no na 900 bi trebala ici bez hebemti

pa ta gigabyte je tvornički dignuta na 900

valjda može još malo, al kakve sam sreće ići će na 910 {#}

Nemam karakter. Lako se prodam T-comu za pišljivi hard disk !
15 godina
neaktivan
microman kaže...
GTX560 itekako profitira dizanjem takta na VRAM-u i Bandwitha,posebice na visokim rezama

Da, to sam primjetio jos na prvoj stranici

6950 pak daje zanemariv porast klokanjem meme, bandwidth je vec ionako dosta visok

17 godina
protjeran
microman kaže...
Mislim da je 930 Min sa lošim primjercima,980Mhz je za one sa 1.00mV napona,a moja je 1.01mV ide 960Mhz max No moj savjet je da se manite Gigabyte-a.Ima loše memorijske cipove kojima se neda dizati takt,a GTX560 itekako profitira dizanjem takta na VRAM-u i Bandwitha,posebice na visokim rezama

e hebi ga sad.

je li bolji onda onaj Twinfrozr Msi sa njegovim (ne znam čije stavljaju) čipovima ?

Poruka je uređivana zadnji put sub 12.2.2011 0:01 (Bugofil).
17 godina
microman kaže...

Brkaš mjere.

1000mV ili 1V ne 1.00mV.

Kako ćeš prodat HD6970 za 2300kn kada nova dođe 2460kn? Taj mora biti neki naivac.

MSN - drazen016@net.hr , e-mail - drazen018@email.t-com.hr | Nekaže se VOLTAŽA nego NAPON FFS
17 godina
protjeran
Hyperion kaže...

Kako ćeš prodat HD6970 za 2300kn kada nova dođe 2460kn? Taj mora biti neki naivac.

vole me ljudi {#} i samo gledaju pošto je u Linksu i HG spotu.

60% igrača nije nikad ni čulo za ADM, Protis, IQ Zagriu i sl. (barem moji Osječani)

a pogotovo za nabavu net.

možeš si mislit kakva je to ekipa kad imaju računala 10 godina a ne znaju reinstalirati windowse.

prije neki dan je jedna gigabyte 6970 otišla za 2250 kn na PC Ekspert-u isti dan kad je oglas objavljen. znači da je bila navala.

i tamo po tim cijenama kupuju likovi koji imaju po 50-60 postova i dolaze na web samo da bi nešto kupili.

pa i 5850 sam platio 1970 kn i za godinu dana je prodao nekom dečku u Istri na nekom selu za 1800. kn

Poruka je uređivana zadnji put sub 12.2.2011 0:13 (Bugofil).
15 godina
neaktivan
Bugofil kaže...

e hebi ga sad.

je li bolji onda onaj Twinfrozr Msi sa njegovim (ne znam čije stavljaju) čipovima ?

Jeste, "mocnije" rjesenje od Gigabajtice

Hyperion kaže...

Brkaš mjere.

1000mV ili 1V ne 1.00mV.

picajzlas previse...

17 godina
ATiGamer kaže...
Hyperion kaže...

Brkaš mjere.

1000mV ili 1V ne 1.00mV.

picajzlas previse...

Lolz

Sorry al to je prevelika greška.

Prije nego prodaš grafu napravi par bencheva pa onda napravi usporedbu sa GTX560Ti, da vidimo koliko si popušio. PLZ

MSN - drazen016@net.hr , e-mail - drazen018@email.t-com.hr | Nekaže se VOLTAŽA nego NAPON FFS
Poruka je uređivana zadnji put sub 12.2.2011 0:16 (Hyperion).
15 godina
neaktivan
Hyperion kaže...

Prije nego prodaš grafu napravi par bencheva pa onda napravi usporedbu sa GTX560Ti, da vidimo koliko si popušio. PLZ

Dobra ideja, nek odvrti materijal iz mog reviewa, bilo bi zanimljivo vidjeti usporedbu

17 godina
protjeran
ATiGamer kaže...

Dobra ideja, nek odvrti materijal iz mog reviewa, bilo bi zanimljivo vidjeti usporedbu

vjerojatno ću sutra naručiti i disk i MSi 560 (malo je skuplja al nije beg cicija.)

ako ne onda u ponedjeljak, pa ću do utorka odbenčat one tvoje testove s tvog reviewa.

a lijepo si tamo napisao da se ne zalijećemo jer stiže serija GTX 560 {#}

btw.

već sam je izvadio iz računala i spremio, lijepo se isplakao i poljubio ju.

vidi pod Moj PC, opet radeon, ali "mali" {#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 12.2.2011 0:36 (Bugofil).
17 godina
Bugofil kaže...

a lijepo si tamo napisao da se ne zalijećemo jer stiže serija GTX 560 {#}

To je napisao tek tako da nebi bio potpuni fanatik. XD

Odmah mi je ta rečenica bila upala u oči njegovom reveiw-u.

Poruka je uređivana zadnji put sub 12.2.2011 0:38 (Hyperion).
15 godina
neaktivan
Hyperion kaže...

To je napisao tek tako da nebi bio potpuni fanatik. XD

Odmah mi je ta rečenica bila upala u oči njegovom reveiw-u.

Ja sam dosad posjedovao veci broj nvidia grafa i na neki nacin su mi draze od AMDovih. Kada bi u trenutku sopingiranja nvidia imala ono nesto poput otkljucavanja u ovom slucaju, sigurno bi zavrsila u mojoj kanti. Ako se pitate zasto sam AMD-ovski nastrojen, odgovor je krajnje jednostavan: spustanje zelenih FB-ova kojih je,usput budi receno sve vise, na razinu mocnim argumentacijama

U reviewu sam pak nadaleko namirisao GTX560...

Poruka je uređivana zadnji put sub 12.2.2011 0:55 (ATiGamer).
14 godina
neaktivan
Bugofil kaže...
xyan kaže...

svakako, do 1500kn 6850 Toxic ili neka refentna ili 460 Tallon Attack. super igračkice :D al baš to - igračkice :D

ti sa dvije 480 od ožujka možeš prestat igrati jer dolazi proljeće , pa ljeto, i ne znam kako ćeš ohladiti te aktivne vulkane od kartica ?

tvoja sezona igranja počinje u studenom, a završava početkom ožujka.

možda još stigneš odigrati crysis 2 al ne vjerujem, biti će prevruće za te dvije 480 u sLI-u. {#}

zacudio bi se da ne idu vise od 80c u igricama. dobro dogodilo mi se jedanput 105c na heavenu, al u sobi nije bilo ipod 35c {#} kad je se zahebavam sa benchmarcima, a otvorena su vrata balkona, cca 70-75c ovisi kak je vani...zato ne shvacam kad ljudi kenjaju da se to grije ko bolesno...mogu i postat iz everesta slike ako koga zanima.

14 godina
neaktivan
dokly kaže...
xyan kaže...

dobro sam rekao...ispod 580-tke....

tvoja konfa je totalis overkill.. vaste of money

svaki komentar sa moje strane je suvisan..al znam da to ljubomora govori...i ja znam kad se spustim na tu djecacku razinu postat takav...

16 godina
neaktivan
ATiGamer kaže...

spustanje zelenih FB-ova kojih je

Meni je presmješna ta prica sa Fanboyizmom. Šta je to tocno uopšte? Svak čovjek preferira određenog proizviđaća nečega. Netko više voli Mercedes, a netko više BMW. Netko više voli Ožujsko,a netko Karlovačko. Nekom je Milka bolja od Dorine, a nekom je obrnuto.Ista stvar je i u ovom. To nije nikakvo ludo sljepilo ili neko ograničavanje na određenog proizvođaća, to je jednostavno stvar navike. Nekome možda ne smeta što u nekim igrama(a ima ih dosta) ATI/AMD radi probleme, eto meni smeta i zato pri kupovini grafe za igranje gledam da bude Nvidia, nadalje naviknuo sam se na njihove izgledom skromne,ali nadasve funkcionalne i močne drivere, no ponajviše je stvar navike.

Budimo realni ne postoji neutralnost po tom pitanju. Priznaj da preferiraš ATI/AMD, uostalom i nick te odaje. Nema u tome ništa loše, naviknut si na ATI/AMD grafe i to je to.

I'll be back
15 godina
neaktivan
Metro 2033 benhcmark

To je nešto što je uopće suludo raspravljati, najpametniji je onaj koji voli najviše za najmanje novaca :) Meni svejdeno šta piše na kutiji dok se god stroj vrti a love ima u džepu :) Svi bi mi htjeli i7 i 5970/GTX580 koliko god laprdali o zelenim i crvenim taborima, samo što si to neki ne žele priznat. 

[url=http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1567767][img]http://valid.canardpc.com/cache/banner/1567767.png[/img][/url]

0 0 hvala 0
17 godina
imba kaže...

To je nešto što je uopće suludo raspravljati, najpametniji je onaj koji voli najviše za najmanje novaca :) Meni svejdeno šta piše na kutiji dok se god stroj vrti a love ima u džepu :) Svi bi mi htjeli i7 i 5970/GTX580 koliko god laprdali o zelenim i crvenim taborima, samo što si to neki ne žele priznat.

Da ja imam para nebi uzeo core i7 i GTX580, ja bi kupio Enterprise i igrao na brodskom računalu na mostu gdje je velik ekran.

Poruka je uređivana zadnji put sub 12.2.2011 5:58 (Hyperion).
15 godina
neaktivan
microman kaže...

Meni je presmješna ta prica sa Fanboyizmom. Šta je to tocno uopšte? Svak čovjek preferira određenog proizviđaća nečega. Netko više voli Mercedes, a netko više BMW. Netko više voli Ožujsko,a netko Karlovačko. Nekom je Milka bolja od Dorine, a nekom je obrnuto.Ista stvar je i u ovom. To nije nikakvo ludo sljepilo ili neko ograničavanje na određenog proizvođaća, to je jednostavno stvar navike. Nekome možda ne smeta što u nekim igrama(a ima ih dosta) ATI/AMD radi probleme, eto meni smeta i zato pri kupovini grafe za igranje gledam da bude Nvidia, nadalje naviknuo sam se na njihove izgledom skromne,ali nadasve funkcionalne i močne drivere, no ponajviše je stvar navike.

Budimo realni ne postoji neutralnost po tom pitanju. Priznaj da preferiraš ATI/AMD, uostalom i nick te odaje. Nema u tome ništa loše, naviknut si na ATI/AMD grafe i to je to.

Pa i meni je...

Od dosta ljudi ces custi ATI ne valja, uzmi nVidiu bez obzira na to sto ATI ima isplativiji proizvod. Usput se sluzeci rijecima poput faila, zajeba i ostalih. Ja ne kazem da su ti ljudi losi, naprotiv, no cesto im pri preporuci/odabiru grafe zakaze glas razuma.

Reci cu objektivno: Dosad sa 5850 i 6950 nisam naisao na probleme, tek freezanje ekrana kod Saboteura, drugo (barem ono sto je mene zanimalo) je radilo ok i nemam zamjerke. Jedino sto mi pomalo smeta su driveri osjetljivi na artefakte pa se odmah gasi nakon pojave istih dok nvidia zavrsi bench do kraja s iscijepanim ekranom.

Mozda sam pomalo na strani ATIja jer su mi posljednje dvije grafe njihove, no kazem imao sam vise nvidia i opet bih je uzeo da ima neki zanimljiv proizvod u trenutku kupnje tipa otkljucavanje 6950. Kad god se preporucuje grafa, ja cu dati objektivni odgovor no nemogu reci da je jedna GTX560 isplativija kupnja od 6950 2GB jel nije. Nick je plod nedostataka ideja pa je odlucila trenutna grafa u kanti.

Uostalom kome se ja pravdam, ati i nvidija su me posve nebitni faktori u zivotu i od njih necu imati kruha. ati i nvidia je vjecno pitanje s pristalicama na obje strane. ja cu kupiti grafu koja je u tom trenutku isplativija kupnja i to cu otvoreno priznati. kome to ne pase, odleprsajte {#}

17 godina
protjeran
microman kaže...

Svak čovjek preferira određenog proizviđaća nečega. Netko više voli Mercedes, a netko više BMW. Netko više voli Ožujsko,a netko Karlovačko. Nekom je Milka bolja od Dorine, a nekom je obrnuto.Ista stvar je i u ovom. To nije nikakvo ludo sljepilo ili neko ograničavanje na određenog proizvođaća, to je jednostavno stvar navike. Nekome možda ne smeta što u nekim igrama(a ima ih dosta) ATI/AMD radi probleme, eto meni smeta i zato pri kupovini grafe za igranje gledam da bude Nvidia, nadalje naviknuo sam se na njihove izgledom skromne,ali nadasve funkcionalne i močne drivere, no ponajviše je stvar navike.

Budimo realni ne postoji neutralnost po tom pitanju.

vidiš, tu griješiš i ne možeš generalizirati.

imao sam Gforce 2, gforce 4, Ati 9600pro, 6600 GT,  7600 GT, 9800 GT i još poneku između, ne sjećam se naziva jer su bile kratko kod mene, no 80% Nvidia.

e onda je došlo vrijeme da kupim nešto bolje i pokušaj pogoditi što je 2009 bilo best by po kvaliteti za 2t kn ??

HD 5850 i to sam kupio.

što je NVidia imala tada i još nekoliko mjeseci ?

ništa, to moraš priznati.

puno ljudi je onda s NVidie prešlo na ATI/AMD jer je HD 5850 bila vrhunska dx11 kartica za relativno male novce koja je bila odličan overclocker i pregazila je kvalitetom i brzinom sve dotadašnje NVidie i ATI-e koje su bile prvih mjeseci i skuplje od nje.

imam novaca da kupim 2x GTX580, Sandy proc., no bolje da tih nešto eura bude oročeno na banci jer ne osjećam potrebu imati preskupo računalo, šteta para (bar za mene)

nekom je i ovo što ja imam bacanje novaca i potpuno ljude razumijem.

zaposlen sam, imam lijepu plaću za naše prilike i baš me briga vozim li NVidu ili AMD/ATI, glavno da je dobra kupnja za novce koje uložim i da mogu igrati barem na High ako već ne mogu na Very High 1920x1200.

no ostavimo to;

uplatio sam danas MSI 560ti Twin frozrHDD  i store disk WD1TB WDEARS , SATA II, 64MB Cache, WD Caviar Green{#}

btw: MSI Twinfrozr po preporuci ATiGamera i tvojoj jer ste ipak među 10 top forumaša za hardwer.

Poruka je uređivana zadnji put sub 12.2.2011 13:26 (Bugofil).
16 godina
neaktivan
Metro 2033 benhcmark
Preporucavanje neke grafe na ovom forumu zaobilazim u širokom lugu,jer 90% tema za slaganjae konfe je najobicniji spam. Sto pak se vani tiče situacija je takva da 80% hrvatskog naroda nema pojima sto je graficka kartica,a kamoli sto je BIOS ili kako ga flashati. Dal ćeš takvima preporucit HD6950 2Gb i flashat je na svoju ruku?
I'll be back
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Metro 2033 benhcmark

pa o čemu sam ti gore pisao !?

ja sigurno neću nikome preporučiti 6950 ako je želi unlockati na 6970 i jest; best for za kupnju trenutno je 560ti kao što je u tom segmentu bila 5850 2009 godine.

no, 5850 je bila mala revolucija za razliku od danas, i GTX 560ti ne može se uspoređivati s HD 5850 u svoje vrijeme, jer danas imaš  puno sličnih kartica za izbor iz oba "tabora".

Poruka je uređivana zadnji put sub 12.2.2011 12:44 (Bugofil).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Re: Metro 2033 benhcmark
Bugofil kaže...

ja sigurno neću nikome preporučiti 6950 ako je želi unlockati na 6970 i jest; best for za kupnju trenutno je 560ti kao što je u tom segmentu bila 5850 2009 godine.

no, 5850 je bila mala revolucija za razliku od danas, i GTX 560ti ne može se uspoređivati s HD 5850 u svoje vrijeme, jer danas imaš  puno sličnih kartica za izbor iz oba "tabora".

@podcrtano

Ajde molim te reci zašto ne bi preporučio tu GPU ako ju može unlockati? Ili baš zato što se to da napraviti? Grafa je dobra, AMD je napravio dobar posao link koliko košta da košta-

ja sam ovu tu Gigabyjtovu uzeo za 100 kn više i unlockao bez daljnjega, radi! GTX560 je slabija od 6950 i još slabija od 6970 klik!

i to ta vaša(!) Ti edition, jedino u par igrama je bolja i to one nVidija, ali samo od 6950 koja opet dodje tih 150kn više i opet ponavljam(!) daje se bez daljnjega unlockati nisam vidio da je nekome

pokvarena s tim flashom!

BEST buy je jedino GTX560 ako se gleda cjenovno i segmentno, dakle to je jeftinija GPU od radeona 6900 serije i pripada klasi dolje mainstreamu i TU je BEST buy! I još se sve dosad prodane 6950 daju unlockati. Apsurd pa ne preporučiti takvu GPU.

Dobro jedino kad nekom ne treba high-end.

Za ovu drugu stvar imaš TU iako sam bio na vagi da li da ili ne zbog ove sa 6950. HD5850 je odlična kartica i ostala je to, ja znam, clockao sam ju, koristio

ju gdn dana, prodao za dobre pare i prešao na novi AMD za tih par sto kuna više.

I ja bih baš usporedio 5850 i 560 danas zbog iste cijene, kompromisa uloženo-dobiveno, isto segmenta jedino je ova dns nVidija ova preklani AMD(ATi)

AJD TU i {#}

i want your horror i want your design cos youre a criminal as long as youre mine i want your love-i want your psycho your vertigo stick while youre in my room your baby is sick i want your love
17 godina
protjeran
stoncin3 kaže... prvi dio teksta

Ajde molim te reci zašto ne bi preporučio tu GPU ako ju može unlockati? Ili baš zato što se to da napraviti? Grafa je dobra, AMD je napravio dobar posao link koliko košta da košta-

stoncin3 kaže... drugi dio teksta

ja sam ovu tu Gigabyjtovu uzeo za 100 kn više i unlockao bez daljnjega, radi! GTX560 je slabija od 6950 i još slabija od 6970 klik!

..cut

na prvi dio teksta bih ti rekao da uopće nisi shvatio što smo microman i ja pričali.

ne bi (6950) je preporučili nikom tko se ne razumije u unlock, a da je brža od 560ti, to ćeš mi pokazati kad mi stigne kartica, a i vidio sam tvoj rezultat u metro benchmarku {#}

na drugi tio teksta bih ti odgovorio ovako:

eh, pogledaj baš na tom anandtechu testove na 1920x1200 na koliko ja igram.

test 1

crysis 1

6970 --- 51.5

560 ti -- 43.6

test 2

metro 2033

6970 --- 39

560ti --- 31

test 3

Battlefield: Bad company 2

6970 --- 68.7

560ti --- 61.7

e sad, dakle, kartice su testirane na stock naponima i to je to, 6970 je brža, OK. ( 6950 ne spominjem jer je računam kao unlockanu u 6970)

pazi sad u čemu je bio problem kod moje 6970. povećanjem takta na 950/1450 s naponom od 1.20 mV u igrama mi se ponašala kao i na stock naponu, isti FPS ??

kako to sad ?

ova MSI 560ti je već clockana na 880, a na 950 ide bez diranja, prčkanja po naponima i sad si pokušaj zamisliti koji bi score bio s mojom 6970 na anandtechu i ove clockane MSI 560 clockane na 950 bez overvolta.

6970 clockanjem GPU-a dobije jako malo na brzini jer je nečim blokirana kao i 6870 koju sam imao nakon 5850, koja se clockala u nebesa, pa su u AMD-u to odlučili zablokati jer ih ljudi tjerali u nebesa s OC pa je bilo puno reklamacija.

ili je loša arhitektura samog čipa, što ja znam, to bi mogli bolje objasniti stručniji od mene, no da se loše clocka i da su loši dobici u FPS-ovima to je neizbježna istina.

Poruka je uređivana zadnji put sub 12.2.2011 16:47 (Bugofil).
17 godina
protjeran

metro nij jedina igra ni bench

6970 clockana je brža od 560 ti sigurno

čak je i 6950 OC tu negdje kako ti kažeš a ne ide toliko gore overclockingom

Pa u trim igrama koje si postao je 6970 stock 15-20% bolja u AVG FPS-ovima{#}

i want your horror i want your design cos youre a criminal as long as youre mine i want your love-i want your psycho your vertigo stick while youre in my room your baby is sick i want your love
16 godina
neaktivan
Metro 2033 benhcmark
Metro je najzahtijevnija igra koja i GTX580 dobro namuci,a ako metro nije dobar test kako se grafa nosi onda stvarno neznam Sta je.Možda dragon age kojeg i HD5770 vrti na FullHD bez beda?
I'll be back
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
protjeran
stoncin3 kaže...

opet ja i ti, jedan šumom, drugi drumom {#}

jest bolja kad je 560 na stocku, ali 560 je overcockabilna kao i nekad 5850 i ponavljam ti, overclock 6950/6970 ne daje očekivane rezultate u FPS-ima.

imat ćeš se priliku iskazati u Crysisu i Metrou 2033 u utorak. {#}

dvoboj !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! {#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 12.2.2011 20:35 (Bugofil).
17 godina
protjeran

sry ja ne idem više preko ovoga

880/1375MHz mi je već dosta vruće, a ne da mi se još i zahebavat sa karticom

Platio sam ju hvala Bogu 2200kuna, unlockao i još mi radi sad na 6970 1536shader i 880/1375MHz

VRAM mi se griju na 99° lol morao bih cooler mijenjati

To mi je prvo

Second, hm Crysis mi ne radi na Vista ni Win7 OMG ne mogu instalirati igru ustvari igra ne radi maybe bi benchmark još radio ajd možda se dog za utorak

Šta dobiš GTX-icu uto?{#}

I da još jedna poražavajuća vijest za mene, lol ne ide preko 910/1390MHz ova unlocked @HD6970 moja tako da kod mene ništa od overclockinga

Sry ako ništa drugo bit ćeš zadovoljan sa svojom pobjedom samo nećeš znati kako ide moja sa OC-ingom jedino ako se netko drugi pridruži sa svojom 6970 i clocka

Btw meni se ne kupuju kartice sad da idem u Links po 6970 org i clockam iako sam enthusiast i stalno ih mijenjam:D

Svaka čast na izboru, dobra kupnja!;-)) btw kao i ja 2009-te sa 5850!

16 godina
neaktivan
Bugofil kaže...
stoncin3 kaže...

opet ja i ti, jedan šumom, drugi drumom {#}

jest bolja kad je 560 na stocku, ali 560 je overcockabilna kao i nekad 5850 i ponavljam ti, overclock 6950/6970 ne daje očekivane rezultate u FPS-ima.

imat ćeš se priliku iskazati u Crysisu i Metrou 2033 u utorak. {#}

dvoboj !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! {#}

Nemoj mi sad stoncina izazivat sa q6600. Evo vidim da voliš benchati pa ti dajem jednu ponudu. Ti protiv mene,obojica ćemo koristit istu platformu,dakle čim mi dođe SB(i7 2600K) napravim bench sa najboljim scoreom i posaljem maticnu i proc tebi da uradis isto. Eto nadasve fer izazov. Sta kažeš oces odigrati jednu rundu?
I'll be back
17 godina
protjeran
stoncin3 kaže...

sry ja ne idem više preko ovoga

880/1375MHz mi je već dosta vruće, a ne da mi se još i zahebavat sa karticom

Platio sam ju hvala Bogu 2200kuna, unlockao i još mi radi sad na 6970 1536shader i 880/1375MHz

VRAM mi se griju na 99° lol morao bih cooler mijenjati

To mi je prvo

Second, hm Crysis mi ne radi na Vista ni Win7 OMG ne mogu instalirati igru ustvari igra ne radi maybe bi benchmark još radio ajd možda se dog za utorak

Šta dobiš GTX-icu uto?{#}

I da još jedna poražavajuća vijest za mene, lol ne ide preko 910/1390MHz ova unlocked @HD6970 moja tako da kod mene ništa od overclockinga

Sry ako ništa drugo bit ćeš zadovoljan sa svojom pobjedom samo nećeš znati kako ide moja sa OC-ingom jedino ako se netko drugi pridruži sa svojom 6970 i clocka

Btw meni se ne kupuju kartice sad da idem u Links po 6970 org i clockam iako sam enthusiast i stalno ih mijenjam:D

Svaka čast na izboru, dobra kupnja!;-)) btw kao i ja 2009-te sa 5850!

ma ja sam za 300 kn više kupio 6970, ne vjerujem u ta magična otključavanja i da će nakon njih sve ići kao po loju.

nekom da, nekom ne i zato sam uzeo 6970, no kao što rekoh, loš ima FPS napredak povećanjem takta proca i vrama ali nisu se grijali kao tebi !?

vjerojatno je nedovoljno napona zbog dva 6 pinska, dok 6970 ima 6/8 pinski.

sve u svemu, odlična je to kartica ali neda mi vrag mira pa sam morao isprobati i tu gtx 560 ti MSI Twin frozr s default povećanim taktovima na 880.

ta kartica ide nenormalno visoko kao i "naša" bivša 5850.

više je teško naći 560 ti na default taktu jer su proizvođači skontali da 560 ide puno gore, pa je sami clockaju do 900 mhz što znači da imaju sigurnost u clock.

imaš tamo test gdje je microman puknio 6950 na 1000/1500 ali za to je potreban veliki dodatni napon i nije za igre nego samo za benchmark.

kažem ti, ATiGamer mi je dao uputstvo kao otključati voltažu u MSI afterburneru preko 1.3 mV. clocknuo sam je na 1100/1500 s ogromnih 1,35 mV i ništa !?

metro benchmark mi pao sa 71,36 na 70,10 otprilike, a to baš nije normalno, jer mi je CPU super stabilan na 4.2 ghz.

17 godina
protjeran
microman kaže...

Nemoj mi sad stoncina izazivat sa q6600. Evo vidim da voliš benchati pa ti dajem jednu ponudu. Ti protiv mene,obojica ćemo koristit istu platformu,dakle čim mi dođe SB(i7 2600K) napravim bench sa najboljim scoreom i posaljem maticnu i proc tebi da uradis isto. Eto nadasve fer izazov. Sta kažeš oces odigrati jednu rundu?

hahahahaha...

dobar prijedlog ali ja se volim tući samo sa slabijima od sebe, {#}  tako da se zahvaljujem na prijedlogu i morat ću ga odbiti {#} 

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice