Instalirao sam beta drivere znaci 14.1 i kad pokrenem star swarm prvo se loda onda se zacrni ekran i samo tako stoji i onda se crasha.
Jel ja radim neš krivo. Taj mantle se ne skida odvojeno vec je ukljucen u drivere?
Instalirao sam beta drivere znaci 14.1 i kad pokrenem star swarm prvo se loda onda se zacrni ekran i samo tako stoji i onda se crasha.
Jel ja radim neš krivo. Taj mantle se ne skida odvojeno vec je ukljucen u drivere?
Jesi prije stavljanja 14.1 izbrisao stare drivere i restartao?
Sad je proradilo, ali mantle mi vrti na 6fps izgleda da ništa sa 3 gige rama.
nadam se da vrtite na high postavkama jer nemrem svakoga provjeravati...
directx:27 fps
mantle:33.9 fps
U cemu je problem za tako loš fps R9 270x toxic i fx 6100 8 gb ram !!???
Zavisi od CPU
dali je netko uspio odvrtit test na hd 7970? Na ovom testu kaže da imam podršku za mantle ali sruši mi se aplikacija svaki put ćim je pokrenem
dali je netko uspio odvrtit test na hd 7970? Na ovom testu kaže da imam podršku za mantle ali sruši mi se aplikacija svaki put ćim je pokrenem
kolega "imutak"! pogledaj prvu stranicu...
Poprilično se vidi razlika
EDIT: Svi testovi su single GPU.
EDIT2: Dodan s Windows 8.1 Pro x64 fresh install rezultati, nije baš neka razlika(jedino što BF4 normalno sad radi)
Postavke od prva dva(win 7win 8.1) testa su na extreme bili.
Treći test(treća slika s rezultatima) je windows 8.1 only na HIGH postavkama:
DX average - 30.10
Mantle average - 48.99
FX8320 @ 4.5ghz
Gigabyte R9 270x Windforce @ 1200/1400
Ja bez problema i na extreme i na high postavkama imaš rezultate na 1 stranici pri kraju.
Isključi integriranu grafu u device manageru
Ja bez problema i na extreme i na high postavkama imaš rezultate na 1 stranici pri kraju.
Thanks, našao sam odgovor jutros na steam forumu. Svejedno hvala
De te malo povećaj slike pozz, i koji je odgovor na steam-u
De te malo povećaj slike pozz, i koji je odgovor na steam-u
Nadam se da je sad malo bolje. Odgovor je isti kao i ovdije. iGPU isključiti ili u biosu ili u device manageru
Nešto mali score slično kao moj na R9 270X
Nešto mali score slično kao moj na R9 270X
Kolega @imutak s prve stranice ima 7970 i rezultati su vrlo slični za extreme mantle-52, dx-37. Manja razlika u njegovu korist je vjerojatno zbog cpu-a na 4.4GHz dok je moj na defaultu
http://www.dsogaming.com/news/new-patch-for-star-swarm-significantly-improves-mantle-performance/
Ajmo ponovite Mantle testove....moze to i bolje ;)
Vrtio sam par testova poslije ovog novog update FX 8320 na 4.8GHz pa na 2.1GHz pa sa 4 jezgre na 4.8GHz i 2.1GHz scor u sva četiri testa 45-50FPS samo GPU nisam dirao stock. Izgleda GPU izvršava sve zadatke.
Kod mene to nešto baš i ne radi. Dobijem manje više isti score sa Mantle i DX11.
da nije neki problem u procesoru ali opet mislim da je bilo ljudi koji su testove radili sa intelovim procesorima
Jel ima netko da odvrti sa HD 7850 1GB grafom da vidim jel imamo isti score ??