DiRT 3 Benchmark

poruka: 265
|
čitano: 62.199
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: DiRT 3 Benchmark
Brega55 kaže...

Za Tinču jos razumijem, ali za marka?

Sad bi ja njih dvoje trebao micati iz tablice kako bi ti bio 4.?

No way!

Marka on na toj rezolucije ne može imat bolji score od mene i tinče nikako. On bi po meni svakako na počasnu listu.

Tinča je postao rezultat koji se po meni ne može važit i treba postat novi rezlitat di je full screen. Dok ne posta novi rezultat ja bih i njega stavio na počasnu listu.

Naravno onda bih ja bio 4. {#}

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Poruka je uređivana zadnji put pon 4.7.2011 22:53 (nick54312).
14 godina
neaktivan
DiRT 3 Benchmark

Da vratim prvo mjesto.

Postavke - Ultra,8xMSAA,1920/1080

HD 6950 CF @ 950/1350

Ostavio sam malo za hladnije dane,stvarno mi ih je muka gnjavit po ovoj vručini (mogu još oko 70MHz na GPU i 75MHz na memoriji)

Vruče je odi kod mene ,sad mjerim u sobi 30,2°C

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.7.2011 11:20 (elina08).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Brega55 kaže...
kobra24 kaže...

mene opet nisi stavio {#}

Da nisam, nazalost nisam znao gdje da te smjestim jer nisi napisao rezoluciju!

dx9,1280x1024 :D
sry nisam skuzio da nema reze

14 godina
neaktivan
DiRT 3 Benchmark

Evo odvrtio i ja na 950/1375 unlocked, točno da vidim koliko mi procesor utječe na bench u odnosu na ATIgamera.

1680x1050

1920x1080

GPU-z & CPU-z

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Poruka je uređivana zadnji put pet 8.7.2011 10:17 (nick54312).
Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
DiRT 3 Benchmark

Evo i moj score..Konfa pod Moj PC..Sve na stocku {#}

|AMD Phenom x2 550 @ x4 3.1GHZ|Gigabyte Amd HD6850OC Edition @900mhz|2gb Kingston|Hitachi 250Gb|Thermaltake tr2 RX550w Modular PSU|Asus M4A785D-M PRO
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
protjeran
DiRT 3 Benchmark

Isto tako 2500K stock, GTX550 Ti stock

load up your guns bring your friends its fun to lose to pretend
Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
stoncin3 kaže...

nebi ti bilo loše da malo klokneš grafu {#}

Slobodno stisnes Hvala :)
16 godina
protjeran
Brega55 kaže...
stoncin3 kaže...

nebi ti bilo loše da malo klokneš grafu {#}

Ne zjbva me još. Igra ide glatko bez trzanja. Taj benchmark nie gameplay!:P U ovoj igri mi je taman tih 30-35FPS-ova.

Ako bude potrebe lako na jesen na seriju GTX600, znaš ti več mene:D Zasad je taman što se mene pita.

Btw ova Palit edition je malo brža od referentnih GTX550 Ti u prosjeku 12-13%. Clocka se i do 15% tako da bih dobio 32 * 15% = 5 FPS-ova što mi ne igra ulogu. Igrat na 32 ili 37 FPS.

16 godina
protjeran
DiRT 3 Benchmark

Prvo sry za double-post..{#}

Valjda niko neče ovu igru da testira više..

Novi FPS nakon OC-a grafe

GTX550 Ti @970MHz

Btw dobio sam 2 FPS-ova u ovom benchmarku i duboko sam razočaran. Možda jer je samo 70MHz+ na core ali svejedno.

Nisam htio voltmodanjem jer sam najprije htio vidjet koliko ide referentna gore na stocku.

Nadam se da ču u drugim igrama dobit koi FPS više{#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
stoncin3 kaže...

GTX550 Ti @970MHz

Btw dobio sam 2 FPS-ova u ovom benchmarku i duboko sam razočaran. Možda jer je samo 70MHz+ na core ali svejedno.

Nisam htio voltmodanjem jer sam najprije htio vidjet koliko ide referentna gore na stocku.

Kako ne, danas mi ide grafička papa, pa bi trebala stić Gigabyte GTX 560ti SOC. Tad ću pobrat sramotu jer ću imat manji score od sadašnjeg {#}, ali nema veze.

Bilo bi idealno da autor više/jače vodi listu pa bi se možda ko i bencho {#}.

R.I.P. EnlightenedPh oenix 24.6.2011.
14 godina
nick54312 kaže...
stoncin3 kaže...

GTX550 Ti @970MHz

Kako ne, danas mi ide grafička papa, pa bi trebala stić Gigabyte GTX 560ti SOC. Tad ću pobrat sramotu jer ću imat manji score od sadašnjeg {#}, ali nema veze.

Bilo bi idealno da autor više/jače vodi listu pa bi se možda ko i bencho {#}.

Nekužim sto si ovime htio rec?

"Bilo bi idealno da autor više/jače vodi listu pa bi se možda ko i bencho"??

Lista je stalno up to date{#}

Slobodno stisnes Hvala :)
14 godina
neaktivan
Brega55 kaže...

Nekužim sto si ovime htio rec?

"Bilo bi idealno da autor više/jače vodi listu pa bi se možda ko i bencho"??

Lista je stalno up to date{#}

Aha sry, nisam vidio.

Ali još ne vidim razlog zašto su tinča i marko na listi?

R.I.P. EnlightenedPh oenix 24.6.2011.
14 godina
stoncin3 kaže...

GTX550 Ti @970MHz

Pa neskalira ti grafa idelano u smislu da kad digneš takt jezgre za 4% da dobiješ točno 4% više sličica. To je idealna situacija i rijetko to ide baš tako u igrama.

16 godina
protjeran
itomic009 kaže...
stoncin3 kaže...

GTX550 Ti @970MHz

Pa neskalira ti grafa idelano u smislu da kad digneš takt jezgre za 4% da dobiješ točno 4% više sličica. To je idealna situacija i rijetko to ide baš tako u igrama.

Kao prvo ja sam ju digo za 8% no dobro probably nis to ni mislio točno nego znam da sam baš i dobio tih 8%. Računaj 70 MHz od 900MHz takta je 8%,a 32FPS+8% je taman tih 34 i nešto kolko je i klokana:D

Nego valjda če u igrama bit skaliranje bolje:P Ti kažeš nemoguče teoretski? Možda se u praxi ispostavi drugačije:D

Btw 4 dana nie niko postao pa sam ja morao double-post{#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 21.7.2011 16:13 (stoncin3).
14 godina

A šta si ti mislio da kad digneš za tih 8% GPU  da ćeš dobit 20 % više sličica {#}. Ovo sa 4% sam uzeo kao primjer jel nije bitan broj u mojoj poanti {#}. U nekim igrama ti grafa skalira otprilike toliko koliko digneš, u drugima ne. To ovisi o više faktora a ne samo o grafi tvojoj.

16 godina
protjeran

Nadamo se boljemu. Ipak je ono benchmark neki a drugo su igre{#}

17 godina
stoncin3 kaže...

Nadamo se boljemu. Ipak je ono benchmark neki a drugo su igre{#}

ne razumijem. nije li ovaj benčmark u biti komad igre? kako je ond aon drugo, a drugo igranje?

Koliko ja kontam s tehničke strane za kompjuter identično. Pravo igranje se samo razlikuje

da nemaš limitirano trajanje uz autopilot:)

14 godina

Slažem se s tobom, kakve frameove imaš u ovom benchmarku slične ćeš imati i u igri. Jedino zašto bi mogao imati više je to što ćeš biti sam na brzincima pa nema hrpe auta pa bude malo više sličica.

16 godina
protjeran

Da bit će da je tako obzirom da je in-game benchmark samo opet gameplay daje svoje..

Sve u svemu meni ne smeta ni 32 ni 34FPS-ova tako da ne offtopičarimo previše.{#}

14 godina
neaktivan
DiRT 3 Benchmark

ovako je to kod mene..:))

1 0 hvala 0
16 godina
protjeran

Ide to tebi;)))

Take the ashes from the floor Bury them to just make sure That nothing more is left of me Just bittersweet memories
14 godina
_CR7_ kaže...

ovako je to kod mene..:))

Clockaj malo proc, ovako te Domi Zagreb pere s 965BE i HD5850.

jel od silnog proteina smanjila mi se kara,al glavno da je na bicepsu pukla kapilara|||http://www.youtube.com/watch?v=h1KDYOvecl0&feature=player_embedded#at=60|||
13 godina
neaktivan
DiRT 3 Benchmark

Eo, nemam CPUZ ali piše sve na slikama ;)

Reza 1680x1050, 8XMSAA, Ultra, bez Vsync.

Evo na imageshack link, bolja slika: http://imageshack.us/photo/my-images/804/capturene.jpg/

Poruka je uređivana zadnji put ned 31.7.2011 16:19 (buljo781).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Rezolucija: 1980x1080

Multisampling: 8x

Vsync: OFF

Postavke: Ultra

(=XII=)SandMan_CRO....
16 godina
protjeran

E vidim da si klokao GPU...:DDD

Koliko ide gore taj Twin Frozr III?

Pitam jer je još najnovija GPU..

Take the ashes from the floor Bury them to just make sure That nothing more is left of me Just bittersweet memories
15 godina
neaktivan

Probao sam do 1056Mhz, za daljnje klokanje treba se sa  naponom igrat a to mi se bas neradi posto je nova kartica. A i koliko vidim po netu nemoze se nest puno klokat,posto je gpu default 950Mhz.

(=XII=)SandMan_CRO....
16 godina
protjeran
Y2K2 kaže...

Probao sam do 1056Mhz, za daljnje klokanje treba se sa  naponom igrat a to mi se bas neradi posto je nova kartica. A i koliko vidim po netu nemoze se nest puno klokat,posto je gpu default 950Mhz.

Zavisi:P

Imo sam HD5850 Sapphire kao ti kaeš na 725MHz GPU po defaultu i išla je na 975MHz gore znači 250MHz OC. Tvoja je famozni Twin Frozr III pa ide jedva 100MHz+ gore.

Btw zaš ne bi išla preko..? Probaj kad ti dođe kasnije to je kartica napravljena za vratolomije:P Možda 1100MHz:\\\

Poruka je uređivana zadnji put uto 2.8.2011 14:15 (stoncin3).
14 godina
stoncin3 kaže...
Y2K2 kaže...

Zavisi:P

Imo sam HD5850 Sapphire kao ti kaeš na 725MHz GPU po defaultu i išla je na 975MHz gore znači 250MHz OC. Tvoja je famozni Twin Frozr III pa ide jedva 100MHz+ gore.

Btw zaš ne bi išla preko..? Probaj kad ti dođe kasnije to je kartica napravljena za vratolomije:P Možda 1100MHz:\\\

moja Palit GTX 460 sa 675MHz na default bez problema ide na 860MHz bez dizanja napona,a na tvojoj Twin Frozr III koja ima puno bolje hlađenje nego moja kartica bi to ipak trebalo ići na više nego što tebi ide,jesi li probao više dizati taktove?

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put uto 2.8.2011 14:21 (antimadridista).
15 godina
neaktivan

Cuj u rukama iskusnijeg klokera bi sigurno isla vise,ne bih bas volio zdimit 1700ćuna.

(=XII=)SandMan_CRO....
16 godina
protjeran
Y2K2 kaže...

Cuj u rukama iskusnijeg klokera bi sigurno isla vise,ne bih bas volio zdimit 1700ćuna.

Hahaha imaš ti pravo-ne igraj se s tim zlom od kartice.

Dobra je ona i na 950MHz:DDD

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice