Netko prije je želio vidjeti rezultat, a netko me prije pitao za isto u nekoj drugoj temi pa sam postao. Sačuvaj Bože da bi ja ovdje sudjelovao zbog mjerenja e penisa , ostavljam to dječici
CPU-Z Benchmark
- poruka: 1.248
- |
- čitano: 240.885
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Netko prije je želio vidjeti rezultat, a netko me prije pitao za isto u nekoj drugoj temi pa sam postao. Sačuvaj Bože da bi ja ovdje sudjelovao zbog mjerenja e penisa , ostavljam to dječici
Postao si znači sudjelovao si u mjerenju e p..... stoga dobrodošao među nas kako kažeš dječicu s tim svojim malim .... hm
Pa onda bolje da si ga zadržao
Nisam ga zadržao jer je preslab a jači je od tvog
Hvala na dobrodošlici, bolje Vas našao
nema nitko nis protiv da postas rezultate no sad bas da tako napadno pises da te zaboli nije u redu, kao i da to samo rade dječica! ak nemozes napisati normalan komentar rađe nemoj nista ni komentirati!ah ti novopeceni intelovcilp
nema nitko nis protiv da postas rezultate no sad bas da tako napadno pises da te zaboli nije u redu, kao i da to samo rade dječica! ak nemozes napisati normalan komentar rađe nemoj nista ni komentirati!ah ti novopeceni intelovcilp
Možemo mu oprostit jer napokon se osjeća slobodan, ipak ga više ne sputavaju AMD okovi
Pa onda bolje da si ga zadržao
Nisam ga zadržao jer je preslab a jači je od tvog
Znaš kako se kaže, "Nije sretan onaj koji puno ima, nego onaj kome malo treba"
A tko kaže da mi triba ?
Ja samo volim imati.
skoro u dlaku isto
http://valid.x86.fr/lph3s9, promjenio sam link valjda će sad raditi, sad mi pao multi, malo narastao single
lav1000 - i7 6700K @4.8 GHz - single 2411, multi 10368
Kod mene neka greska ili nesto nije uredu bio procesor klokan ili ne
Bit će nešto vezano uz ovaj multi thread ratio, prvi put vidim... Trebalo bi biti oko 8000 multi.
Kod mene neka greska ili nesto nije uredu bio procesor klokan ili ne
Bit će nešto vezano uz ovaj multi thread ratio, prvi put vidim... Trebalo bi biti oko 8000 multi.
Los multi thread ratio je opis problema a ne uzrok...
rijesen problem nestu registriju nije bilo kako treba
a da objasniš šta nije bilo u redu
i da uradi popravni sa CPU-Z benchom
Pa uglavnom sve sam izbrisao iz registrija vezano za cpu-z u njemu nakon ponovne instalacije sve je kako treba biti multithread.
Neki dan sam htio da vidim kako bi se ponasao kad bi radio 2C/4T medjutim thredove sam iskljucio bio preko task menagera uradio test i bio mi je onaj rezultat,
opet nakon ponovnog pokretanja cpu-z i ako je pc restartovan vise puta prije toga ostalo je isto bili svi thredovi ili ne.
Stvarno neznam koji je tocan razlog, koja je greska bila nego najlakse mi je bilo sve izbrisati citav registar i pokusati ponovno instalirati.
ja i dalje cekam da me netko skine u single scoru( single 2583@5.1ghz:), pozurite dok nije otisao 6600klp
Evo ja obećavam da ću probat kad ti skineš moj multi sa i5.
http://www.bug.hr/forum/post/benchmark/cpu-z-benchmark/5232507.aspx
Linkanje na vlastiti post ramboxstyle
Evo ja obećavam da ću probat kad ti skineš moj multi sa i5.
http://www.bug.hr/forum/post/benchmark/cpu-z-benchmark/5232507.aspx
Linkanje na vlastiti post ramboxstyle
mislis "FLOMASTERKO" to mu je nadimak dao Friday i bas mu pristaje.
Taj link barem kod mene ne vodi nikuda