Cinebench R15

poruka: 721
|
čitano: 189.948
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
odjavljen
Cinebench R15

Zvijer 

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Cinebench R15

naguljizov i7 3770nonK @ 4,2ghz  742cb

3 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Cinebench R15

i5-4690k @4.3ghz 636score

1 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Cinebench R15

Lista updateana, ako je šta faliveno vičite i za u buduće vas molim da napišete rezutat po formi, znači ovako:

nick - procesor @ taktGHz - 999cb

Moj PC  
1 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Cinebench R15

Evo i mog 5820k na 4.2 GHz:

bluecat - i7-5820k @ 4.2 GHz - 1237 cb.

Poruka je uređivana zadnji put ned 6.9.2015 13:26 (bluecat).
Moj PC  
1 0 hvala 1
12 godina
Re: Cinebench R15
bluecat kaže...

Evo i mog 5820k na 4.2 GHz:

bluecat - i7-5820k @ 4.2 GHz - 1237 cb.

A di je slika ?!?

Sami sebi smo najveci neprijatelji
13 godina
neaktivan
nicky.sl kaže...

A di je slika ?!?

Isprike, server je nešto štekao, sad je dodana.

Poruka je uređivana zadnji put ned 6.9.2015 13:27 (bluecat).
12 godina
bluecat kaže...
nicky.sl kaže...

A di je slika ?!?

Isprike, server je nešto štekao, sad je dodana.

A di je CPU-Z prozor ?!?

14 godina
Cinebench R15

Pa kolko vas ima 5820k.

Ev i moj test.

dax-lax , i7-5820k @4.5GHz -1265cb

nekako mi čudan taj cb. prije koji dan sam s manjim taktom imao veći score. moguće da ga neki pozadinski procesi malo uspore.

nakon toga sam počeo vjerovati da je ansha imao takav rezultat s 200mhz većim klokom.

4.5 4.5
4.4 4.4
Moj PC  
1 0 hvala 1
13 godina
protjeran
Tomo53nja kaže...

Zato stari amd-ovi 4-jezgrasi jedu to malo hovno od pentiuma... Ovih dana cu ja jednog 955Be bacit na ovu plocu pod "moj pc" pa da vidimo kako se drzi...

Evo samo za Stjepanja i to na slabasnih 3.8 Ghz sa slabijom plocom...

Stjepanje ponovno benchat i barem na 5.0 ghz zavrtit da bi stigao ovu staru kramu sa tim malim pentiumom...

Tomo53nja- Phenom II X4  955BE @ 3.8 GHz- 378

Evo slike temperatura i napona sa katanom 4...

http://i.imgur.com/aa1dngM.jpg

TL-za zahvalu klikni hvala // WoT nick: tomo53nja
Poruka je uređivana zadnji put pon 7.9.2015 17:47 (Tomo53nja).
14 godina
Tomo53nja kaže...

Stjepanje ponovno benchat i barem na 5.0 ghz zavrtit da bi stigao ovu staru kramu sa tim malim pentiumom...

Nažalost stjepanj je utopio meni svoj cpu, a ja sam nažalost ograničen pločom i naponom (MSI H81M-P33 - od 300 kn ) ali svejedno mališa nije loš

evo popravni

checola - g3258 @ 4.7 GHz - 345 cb.

13 godina
protjeran
Cinebench R15

nema sta 0.144V za 4.7ghz, stvarno fali naponaposramljen sam klokom na tom naponu, jer meni je trebalo malo vise :p

Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy
Poruka je uređivana zadnji put uto 8.9.2015 19:28 (Stjepanj).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Stjepanj kaže...

nema sta 0.144V za 4.7ghz, stvarno fali naponaposramljen sam klokom na tom naponu, jer meni je trebalo malo vise :p

da cpu-z se blesira sa ovim pločama, ugl 1.4V je bilo (max koliko ploča daje)

13 godina
protjeran
Checola kaže...

Nažalost stjepanj je utopio meni svoj cpu, a ja sam nažalost ograničen pločom i naponom (MSI H81M-P33 - od 300 kn ) ali svejedno mališa nije loš

evo popravni

checola - g3258 @ 4.7 GHz - 345 cb.

Nije los ali je ipak losiji od stare krame phenoma...

Nazalost kod mene nema popravnog jer sam prodao komplet a nisam imao vise vremena da taj  955 puknem na svoju plocu i probam sa svojim hladnjakom, isao bi on meni sigurno na 4.5 ghz, ali sta je tu je...

TL-za zahvalu klikni hvala // WoT nick: tomo53nja
13 godina
protjeran
Cinebench R15

Da obradimo ovaj test i s i3 4150:

Overklokan za punih 100mhz:p

Stjepanj - Intel i3-4150 @ 3.6GHz - 359cb

LP

Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy
Poruka je uređivana zadnji put čet 10.9.2015 11:01 (Stjepanj).
Moj PC  
3 0 hvala 1
14 godina
Stjepanj kaže...

DOverklokan za punih 100mhz:p

Stjepanj - Intel i3-4150 @ 3.6GHz - 359cb

LP

daj izvrti na stocku da vidim kako stoji sa clockanim g-om

ne treba vidjeh već da ima na prvoj strani.

Poruka je uređivana zadnji put pet 11.9.2015 9:31 (Checola).
13 godina
neaktivan
dax-lax kaže...

Pa kolko vas ima 5820k.

Ev i moj test.

dax-lax , i7-5820k @4.5GHz -1265cb

nekako mi čudan taj cb. prije koji dan sam s manjim taktom imao veći score. moguće da ga neki pozadinski procesi malo uspore.

nakon toga sam počeo vjerovati da je ansha imao takav rezultat s 200mhz većim klokom.

Pa sta sam ja blesav, ja tacno znam koliko moze da ima skor. Jedino ako je bas ubo neki procesor ono jedan od 1000 primeraka.

Nema sanse oko 1150 je skor sa default 24 NB Clock tacnije Cache na 4.0GHz CPU i to sam pokazao sa 3-4 primerka.

A njima je kao 1200, jos administracija veruje. Jeste ako podignem i ja CPU Cache Ratio na 35 a ostane CPU Core na 40.

E tako moze, ali 1200 je 4.2-4.3GHz sa default Cache. Naravno CPU-Z strana koju su otvorili ne pokazuje Cache. 

A sto su oni slikali to moze i iz Windowsa da se klokuje. Ja sam lepo postavio koliko je moj sa default na 4.0GHz i pokazao jos likove nezavisno sa istim podesavanjima i istom plocom.

Znaci to je u 10-15 isto. 

Ja mogu sada iz Windowsa da klokujem CPU i da uradi CINEBENCH i da ga ja spustim dole i da onda vratim klok na default, prebacim power na balanced otvorim HW Monitor i pokrenem aplikaciju koja ce da podigne CPU klok max na 4.0 GHz, bilo koju, znaci Fritz Chess ili lupam bilo sta.

HW Monitor ce to zabelezi Min, Max a onda ja podignem prozor sa CINEBENCHOM prethodno snimljen, ali eto ako im je neka, za mene nikada nedoumice ni sekund nije bilo da nije u redu.

Na to nailazim stalno i ne obazirem se uopste na jedno udje i na drugo izadje, isto kao 2000 da su rekli... 

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.9.2015 21:52 (eVGA-011).
15 godina
protjeran
Cinebench R15

Opet ti trubis tvoje gluposti   Jesi ti svjestan da nikog nije briga za tvoje tzv. "oficijelne" skorove? 

Ovo je tema gdje ljudi postaju svoje Cinebench rezultate i pravila nalazu da se napise takt procesora, dakle sve je cisto. Uostalom tolki si strucnjak da cak nemas pojma koliki je default uncore clock na 5820K jer nije 2.4ghz koje ti spominjes...

Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
ansha kaže...

Opet ti trubis tvoje gluposti   Jesi ti svjestan da nikog nije briga za tvoje tzv. "oficijelne" skorove? 

Ovo je tema gdje ljudi postaju svoje Cinebench rezultate i pravila nalazu da se napise takt procesora, dakle sve je cisto. Uostalom tolki si strucnjak da cak nemas pojma koliki je default uncore clock na 5820K jer nije 2.4ghz koje ti spominjes...

Iskreno ja kada vidim njegove postove sve mi se vrti u glavi ne razumijem 5% što želi reć. 

Unlock The Power Within | Remember when you were young, you shone like the sun. Shine on you crazy diamond.
12 godina
odjavljen
Puls3 kaže...
ansha kaže...

Iskreno ja kada vidim njegove postove sve mi se vrti u glavi ne razumijem 5% što želi reć. 

Savjet - pritisneš onaj "X" ispod njegova avatara, i rješio si se glavobolje

Dont these talking monkeys know that Eden has enough to go around? Plenty in this holy garden, silly old monkeys, Where there is one you are bound to divide it Right in two!
12 godina

Inače ni ja ne trpim najbolje druga tilu al u ovom slučaju je u potpunom pravu. Kakvi pobogu oficijalni rezultati ?!!? Ono što postigneš postigao si i nema tu puno mudrolije i ako neznate klokat i postić bolji rezultat onda se ostavite klokanja i pljucanja po ljudima koji znaju samo zato sto su postigli bolji skor na istom taktu.

Poruka je uređivana zadnji put sub 19.9.2015 18:29 (nicky.sl).
16 godina
Cinebench R15

Update: fromcelltohell - i5 4690K @4700 MHz  701CB

Tigar Krezumica
Moj PC  
4 0 hvala 1
15 godina
protjeran
fromcelltohell kaže...

Update: fromcelltohell - i5 4690K @4700 MHz  701CB

4.7 sa 1.23V? Brutalan primjerak..

16 godina
Cinebench R15

Iskreno nemam pojma jel brutalan ili ne, overclockiran je iz windowsa preko Asrock-ove F-Stream Tuning aplikacije za potrebe benchmarka.

Zanimljivo, nije se rušio za vrijeme ovog bencha kao i za vrijeme CPU-Z i Fritz Chess bencha.

Morat ću ga ostavit pod stress testom nekim preko noći pa vidjet kako će se ponašat dalje.

Iako fakat nema smisla držat ga na tom clocku za 24/7 kad mi je sasvim dovoljan i default clock za moje potrebe.

Tigar Krezumica
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Cinebench R15

Sigurno nece biti prime ili occt stabilan, ali vecina ih nece ni bootat na tim postavkama tako da je super. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
odjavljen
fromcelltohell kaže...

Iskreno nemam pojma jel brutalan ili ne, overclockiran je iz windowsa preko Asrock-ove F-Stream Tuning aplikacije za potrebe benchmarka.

Zanimljivo, nije se rušio za vrijeme ovog bencha kao i za vrijeme CPU-Z i Fritz Chess bencha.

Morat ću ga ostavit pod stress testom nekim preko noći pa vidjet kako će se ponašat dalje.

Iako fakat nema smisla držat ga na tom clocku za 24/7 kad mi je sasvim dovoljan i default clock za moje potrebe.

Nije velika voltaža, al 212 ga neće baš moć hladit na stres testu cilu noć... Radije pukni 20min test aide i to bi trebalo bit dosta za svakodnevno korištenje. Meni na stress testu ode do 75C dok na aidi ne pređe 65C. Stress testovi su za "zahtjevne" korisnike, ili da bolje kažem - nerealni.

Dont these talking monkeys know that Eden has enough to go around? Plenty in this holy garden, silly old monkeys, Where there is one you are bound to divide it Right in two!
15 godina
protjeran
Cinebench R15

Stavi u AIDA-i da stress-a samo FPU pa ces vidjet da i ona moze zagrijat cpu 

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
odjavljen
ansha kaže...

Stavi u AIDA-i da stress-a samo FPU pa ces vidjet da i ona moze zagrijat cpu 

Sama tri slova "FPU" znači da će doći do ekstremnog zagrijavanja. No naravno, mislio sam na standardni stres test.

14 godina
Cinebench R15

Popravni,

dax-lax  i7 5820k@4.5GHz ponovo

1306cb 

@4.5 drugi put @4.5 drugi put
Moj PC  
3 0 hvala 1
12 godina
Cinebench R15

mirzet1976 - FX8320 @5341mhz

853cb