Ajde kada vas bude bilo malo više novih vas sve uvrstim, sry ne da mi se sad ažurirat tablicu zbog samo jednog posta;)
A ja ću včrs probati sa najnovijim GPU-om na stocku (ovu ne mislim clockat jer je Q6600 ionako bottleneck)
Ajde kada vas bude bilo malo više novih vas sve uvrstim, sry ne da mi se sad ažurirat tablicu zbog samo jednog posta;)
A ja ću včrs probati sa najnovijim GPU-om na stocku (ovu ne mislim clockat jer je Q6600 ionako bottleneck)
Ne tribaš me uopče stavljat na listu jer vidin da su svi lažirali kao i ja sa gtx460(nisu bile iste postavke kao ove sad) ali ne namjerno.Na starim postavkama(slika) hd6870 uz sandy proc sašije gtx460 uz quada za 20%,ali zanimljivo je da gtx460 ima bolji min fps.Btw ohoho vidim da si opet uzeja novu grafu hahaha.
To sam ja kriv jer sam išo mjenjat default postavke nakon nekog vremena!
Btw ti si trebao uzet -K procesor kad si već išao klokat na 3.8? Zaš nisi?
GTX460 1GB je jača od HD6850, ali ne i od HD6870 dok je GTX 460 768 koju sam ja imao slabija od svih.
Samo opet ti imaš duplo jači CPU sad jbt pa moj datira iz 2007-me još, 5 gdn stariji sam od tebe!
Lol
Ajde baš da vidim idem vrtit včrs na tvojim postavkama i rezoluciji monitora 1680X1050
pa ću usporediti rezu sa tvojim novim snagamaXD
Inače zaš ne tvoj CPU i moj se nikako ne daju mjeriti to znamo svi
dok tvoja GPU i moja NOVA GTX560 Ti su podjednake i sve ovisi o benchmarku/igrici
jedino je moja skuplja 100-njak kuna, a jača je u PROSJEKU 10% kažem sve zavisi o clocku
jer je moja OC Ed. na 850MHz tvornički tvoja nie
i moja je nvidija ti si ATi tako da znaš i da su tu TWIMTBP
Sve u svemu zavrtim včrs oko 11 kad dodjem doma
CY
Ova verzija sandyja ima djelomično otključan množitelj do 41,novi je steping.Jedva san natega love i za ovoga.Aj baš me zanima kako će delat taj tvoj zotac.
Haha da nadam se boljemu jer zadnje dvije ATi-ce i nisu baš bile neš bogznašta dobre miXD
Obje problema sa overclockingom a 6950 i kod unlocka. Ugl uzeo sam 6950 kao znaš da mi bude do kraja dok ne uzmem novi komp
i na kraju se počeo freezati ekran u igrama. Na stocku ne uvijek tamo je radila. Ali šta kad sam ju trebao u 6970XD
Ova druga 6850 Toxic se pak nie dala klokat preko stocka pa pak nis mogo igrat neke shootere na full HD, a šta kada več iam novi LED?
Popušio preko 1000 kuna na kupoprodaji. Omg
depressive... hehe
Inače ova nadam se kao ti kaeš trebala bi ostat MOJA kartica do kraja 2012-te tj barem do Božiča tj nekih sveukupno 15-16 mjes kad namjeravam sve mjenjat! Ja se toplo nadam da ču gurat sve na max sa quadom i GTX-icom još tih gdn i malo preko?
Živio!!!
ako su to postavke kao ove moje nove pod advanced i takvi rezultati onda jel vidiš koliko klokana gtx560 šije hd6870 bez obzira šta imam jači proc,drži tu grafu i miruj dok ne crkne
btw kakve su ti temperature i buka od te gtxice,jel to sve ok
kupit ću i ja jednu gtx560ti samo da usporedin kako dribla
idle 41
load 81
Vantage mjereno 1 run
;)
EDIT
btw sad sam ju probo voltmodat i stavio sam napon 1.142V kao kod AMP Edition od Zotaca i taktove isto tako na 950/1200MHz kao stock od AMP GTX560 Ti.
Kartica je u Furmarku pokazivala znakove života nakon 3 minute i nije prelazila temperatura 89°C niti se rušio ovaj stress test (vrtio sam stability test).
Mis da bi lako išla i na 1GHz samo to kad mi se bude dalo ču još probat clockat i odvrtit:P
Za sada mi je bitno da je "zdrava" (hehe da pokucam u drvo)XD i da radi sa voltmodom i na 100MHz+ na jezgri, a tih 50MHz još ču lako stavit kad mi se bude dalo.
Ja ti toplo preporučam ovaj OC-ed Zotac GTX560 Ti jer je stvarno jaka kartica i isplatila se svake kuna
i da vidiš da te i u benchmarku vodim za 20FPS-ova na max (ja iam 81 ti 61 samo hehe)
a tvoja kartica dođe koštati više nego moja!!!
EDIT
eo probo na 1000MHz (1GHz) i 1205MHz na GDDR i Furmark se ruši na 2 minuteXD
Ne da se ona tako visoko i ipak je to 0.962V stock napona a ja joj dao 1.15V i 150MHz boosta na jezgri
Btw budem probo ovaj benchmark pa ču vidit na 1GHz
malo mi je čudno da iman ovako slabiji rezultat od tebe,možda je do moga hdd koji je spor ka blato,ovaj samsung F3 u drugom kompu mi je duplo brži
moja grafa je jeftinija od tvoje jer me došla 1400 kn ali sve mi s njom leti bez trzanja
malo mi je čudno da iman ovako slabiji rezultat od tebe,možda je do moga hdd koji je spor ka blato,ovaj samsung F3 u drugom kompu mi je duplo brži
Nikakve veze hard nema s time, u ovom benchu je bitna isključivo grafa
kaj se proca tiče, kod mene daje isti FPS 2core na 2,8 i 4core na 3.6
znači proc ne igra pa ni broj jezgri,ali da je toliko jača od ove moje hmm
izgleda daje ovaj bench naštelan za nvidiu
nije ništa naštelano, ja dobijem GTX560 na defaultu
nije ništa naštelano, ja dobijem GTX560 na defaultu
Aj pls pa odvrti na našim postavkama ovim zadnjim baš da vidim?
Baš me zanima sad koliko si jači. Ja neću više klokat jer si ti reko da me dobiš na stocku:\
i to mi to stock!
Aj pls pa odvrti na našim postavkama ovim zadnjim baš da vidim?
Baš me zanima sad koliko si jači. Ja neću više klokat jer si ti reko da me dobiš na stocku:\
i to mi to stock!
kasnije, nemam vremena sad
O.K.
thx
;)
Evo i mene, jučer sam kupio novi komp pa ga testiram na benchmarkovima.
Kad sam završio benchmark pokrenuo sam everest i grafička mi je bila na 80°C
Konfa je u "moj PC"
nice;)
ma ovaj benchmark ko da je izmišljen za GTX-ice:PPP
Znam da je ovo tema samo za benchmark ali cudno mi je zasto se u stalker call of pripyat događa neko cudno zastajkivanje tj stuttering cak i na ultra jakim konfiguracijama.
Evo i mene, jučer sam kupio novi komp pa ga testiram na benchmarkovima.
Kad sam završio benchmark pokrenuo sam everest i grafička mi je bila na 80°C
Konfa je u "moj PC"
pogrešne postavke
Da ono samo u advanced neka prepravi, on je išao na najviše moguče postavkeXD
Da ono samo u advanced neka prepravi, on je išao na najviše moguče postavkeXD
koje usput daju za 10-20 frejmova veći score
stoncine gtx 460 1 gb je jaka kao hd6850...negdi ima razlika malih u korist jedne a negdi u korist druge...
Da znam ažurirati ću tablice čim nas se malo skupi u temi.
Postajte ja stižem sve svaki dan sam na forumu nekoliko sati:PP
kako je moguce da sa ovim sada quadom imam manje fps na 1280*1024 nego sta sam ima sa athlonom x2 4400+
kako je moguce da sa ovim sada quadom imam manje fps na 1280*1024 nego sta sam ima sa athlonom x2 4400+
U Stalker benchu ne bi trebalo biti razlike između navedenih. Bench je inače podložan dosta velikim oscilacijama frejmrejta kod različitih verzija drivera.
u svakom slucaju quad je triba upogonit grafu u potpunosti...onaj to nije moga...triba sam imat boost...a ne smanjenje
Buhaha stari tije to CPU frende.
Hvala na javljanju svejedno. Još vas par i ažuriram tablice u prvom postuXD
Meni nemoraš uvrštavati jer scorovi su blago rečeno smiješni kad se pogleda prvi post.