Ukraden mongoose tyax elite

poruka: 12
|
čitano: 8.075
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Ukraden mi je bicikl mongoose tyax elite. Nema takvih puno u gradu (barem do sada nisam vidio niti jednoga). Ako imate kakvu korisnu informaciju možete me kontaktirati putem e-maila. Napravio sam prijavu policiji ali mislim da od toga nema puno koristi.

Bicikl je ukraden 26. siječnja na Petretićevom trgu - izmežu MVPEI i crkve.... Lopina ga je maznuo oko 2 popodne... i odvezao se prema rotoru iznad Kvatrića... Snimljen je i nadzornom kamerom pa bude i to valjda pomoglo....

Hvala.

Tyax elite Tyax elite
Poruka je uređivana zadnji put pon 31.1.2011 15:02 (mack33).
16 godina
neaktivan

Kvatrica kazes.....Ajde bit cu na "oprezu", zivim na lascini (u prijevodu ako je iso prema rotoru mozda ce tu nagdje zavrsit, a opet ne mora znacit) i vidim mnoge "bajkere", ima i skupiina njih koji su sposobni za ozbiljnu kradu (kvartovski vandali) posebice kad idem van i to....Ajde bit cu na oprezu iako stvarno ne mora znacit da je od tuda

Sretno (:

Kad narastem bit ću Bill Gates, A'k ne narastem bit ću Steve Jobs
14 godina
neaktivan

Tesko da ces ga ikad vise naci, ukoliko imas posla s profesionalcem, nazalost :( Vrlo vjerojatno ce ga prelakirati da se ne kuzi, recimo, a tesko da ce ti policija previse pomoci :(. Da si ga barem vezao onom sajlom, mozda se to ne bi desilo. Ne zivis blizu pa ti ne mogu pomoci.

Poruka je uređivana zadnji put sub 29.1.2011 20:11 (Caesar et Brutus).
15 godina
neaktivan

Bio je vezan sajlom. Ali to lopinama nije preveliki problem.... Uf.... trebao sam koristiti nekakvu lančinu al kad su sajle toliko zgodnije za upotrebu. Nije lako svaki dan na posao tegliti par kila željeza. Ne vjerujem da će ga farbati. Taj bicikl i nov ne vrijedi baš puno - bilo kakvim intervencijama samo će mu još dodatno umanjiti vrijednost. Vidjet ga neću sigurno... jer će otići van Zagreba garant.

No bez obzira... ako tko što vidi neka javi. Taj bicikl je u Zagrebu prava rijetkost.

14 godina
neaktivan

U redu, imam jednog poznanika koji zivi u tom kvartu, budem mu rekao da malo pripazi pa ukoliko primijeti takav bike u okolici, javit cu ti odmah.

16 godina
neaktivan

Prati oglase po netu. Takvi majmuni obično stave oglas i sliku,a hitno prodaju!

Sretno

15 godina
neaktivan

I dalje ništa novo. Uf... predložio bih uvođenje šerijatskog zakona za te moderne konjokradice.

14 godina
neaktivan

Ideja je odlična, pa da vidimo tko bi onda isao krasti...

15 godina
neaktivan

I tako, nabavio novi bicikl jer bez njega ne mogu... Ovaj put sam se odlučio za Merida Crossway - i onak koristim bicikl samo za odlazak na posao. Kakva su vaša iskustva s vezanjem bicikla u gradu tijekom dana.. npr. kad se ide na posao? Jel vam kada ukraden bicikl?

Sad sam pametniji i koristim kombinaciju u-lock-a i lanca, konkretno magnum 3001 i axa clinch 85. Sajle su totalni promašaj i krađa je samo pitanje dana....

Koristio sam magnum 3016 (ima ga u Rog Jomi) - lopini je trebalo deset sekundi da ga precvika.... Stajao je naslonjen (lopina) na Petrovu crkvu - pogled lijevo i pogled desno - trk i nakon deset sekundi se odvezao s biciklom..... (to su zabilježile kamere)

Policija ima serijski broj i fotke a ja nikada neću odustati od potrage....uf da mi je dohvatit to mučko đubre.

Merida Crossway TFS 400-V Merida Crossway TFS 400-V
Poruka je uređivana zadnji put ned 6.2.2011 23:05 (mack33).
17 godina
neaktivan

Stari moj, ja ne znam dal postoji uopće ikakva adekvatna zaštita za bicikl... ako ga želi ukrasti, ukrast će ga. Evo ti samo primjer s mog faksa. Iako su bicikli pred faksom, u onim "parkirnim mjestima" za bicikle, svezani, opet se ukrade. Usred bijela dana, pred faksom.

Slušaj kaj se dogodilo. Radni dan, u toku predavanja ja mislim, dakle većina studenata je po učionicama, labosima... Vani su bili neki radnici, nekaj su radili na faksu, žbuka ili kaj već i taman su bili onak, 20-ak m od tog "parkinga" za bicikle. Likovi došli i vidli bicikl (ne znam koja marka, na kraju krajeva, nebitno za priču, uglavnom, svidio im se bicikl) i da ga budu uzeli, ali je lik (čiji je bicikl) svezao bicikl lancem ili s čim već i to za prednji kotač. E, da bude zanimljivije, kraj njega je bio još jedan bicikl, ali svezan za zadnji kotač. I kaj misliš, jel nisu likovi skinuli ovome prednji kotač (jer je bio zavezan), na ovom biciklu do njega kaj je bio svezan za zadnji, njemu isto skinuli prednji i prišarafili na ovog drugog i odvezli se s ovim drugim. Jednom vlasniku ostavili samo prednji kotač, a drugome bicikl bez prednjeg kotača. Da stvar bude bolja, radnici koji su bili od svega toga 20-ak m dalje, niti mrdnuli nisu (navodno su se još i smijali kak ovi skidaju kotače). Eh, kaj ćeš... zemlja lopovluka...

Tak da, želim ti sreću u pronalasku bicikla i tog majmuna kaj ga je drpio.

Q: a kako se to linux ponasa kad crkne hdd? A: zastekava svakih 60 sec,ali prezivi se
17 godina

Prošli petak sam mislio da mi je netko ukrao bic, međutim bio je kod frenda na stanu.

Bio išao petak oko 18h do njega bicom na palačinke, te poslije van u grad i vratio se u 1h bez bica.

Tek sam u PON bio skontao da mi nema bica.

Uglavnom kamere su sve snimile i vidio sam da odlazim s bicom, a vraćam se na glavna vrata u 1h.

Sjetio sam se da sam ga ostavio kod frenda.

Inače sam ključao ga ili nekad i ostavljao otključanog.

Međutim sada gdje god idem, ključam na parking preko utora iznad prednje gume, tako da ga mora precvikati da bi ga odvezao, jer ne može niti ga ponijeti niti skinuti prednju gumu.

I btw sviđa mi se tvoj novi bic, sličan je mome.

̿ ̿'\̵͇̿̿\з==(•̪●)==ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ Mess with the best, die like the rest! MSN: najbrzi@live.com
Poruka je uređivana zadnji put sub 5.2.2011 15:34 (Najbrži).
16 godina

Ja sam ga maznuo, bio mi je lijep a trebale mi pare za 6950-tku.

Šalim se, javim ako vidim.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice