Pomoc oko anlasera auta!

poruka: 3
|
čitano: 3.637
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Pomoc oko anlasera auta!

Pozdrav!

Evo danas sam se odlucio pogledati sta mi je sa auta:"Opel Ascone" {#},ima jedna kvaka kada pokusam da upalim auto ide to tesko anlaser kao da nemoze da se pokrene...

Akumulator nije jer sam stavio novi,ali evo mislio sam da je anlaser i odem nabavim isti takav polovan,skinem stari i postavim drugi,ali sad je jos veca kvaka kada stavim kleme na akumulator alnaser se odma upali i vrti u prazno neznam stamuje,bendiks uopste ne udara ni kad pokusam da upalim....

Nisam neki znalac oko auta ali eto,ako iko zna oko ovoga sta neka mi sto prije javi {#}...

14 godina
neaktivan
Re: Pomoc oko anlasera auta!
Doly-Don kaže...

Pozdrav!

Evo danas sam se odlucio pogledati sta mi je sa auta:"Opel Ascone" {#},ima jedna kvaka kada pokusam da upalim auto ide to tesko anlaser kao da nemoze da se pokrene...

Akumulator nije jer sam stavio novi,ali evo mislio sam da je anlaser i odem nabavim isti takav polovan,skinem stari i postavim drugi,ali sad je jos veca kvaka kada stavim kleme na akumulator alnaser se odma upali i vrti u prazno neznam stamuje,bendiks uopste ne udara ni kad pokusam da upalim....

Nisam neki znalac oko auta ali eto,ako iko zna oko ovoga sta neka mi sto prije javi {#}...

Imas ono neko cudo na njemu, kao neka njegova "spojka" koja ga spaja i odspaja s motora. Ona ti vjerovatno ne radi, zato vrti u prazno. A sto se tice ovoga da se odmah upali, to neznam, mozda si nesto krivo spojio.

Ofc.
13 godina
neaktivan
Pomoc oko anlasera auta!

Ok hvala ti na pomoci{#},rasklopit cu ga pa vidjet da li je to kvar,ako bude probat cu skinut sa svoga pa posatvit na ovaj valjda bude paso {#}

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice