Opel Corsa

poruka: 7
|
čitano: 3.301
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Opel Corsa

znaci polozio sam vozacki i dobio opel corsu iz 2003. godine...75 ks...dali netko zna jel bi se to moglo dic bar na 90-100 ks...benzinac je...znaci stavit neki cip ili sta bi bilo pametno...ako imate kakav prijedlog recite slobodno...

Poruka je uređivana zadnji put sri 25.4.2012 20:10 (Vidak212).
15 godina
neaktivan
Re: Opel Corsa
Nemoj mislit da neznam sto imam 17 godina,no znam da kod nekih chipovanja mora se vidit kompresija motora.http://chip-tuning.com.hr/content/view/429/70/
Sumnjam da mozes vise izvuci,zbog toga sto je to mali mator,to jest male kubikaze,mogo bi se vise chipovat da je 1.6
16 godina
neaktivan

ma ne oke...imam i ja 19...pa ono...zato pitam ljude tu koji se razumiju u to...znaci jel bi se ista moglo napravit...

15 godina

Ostavi se ludosti, to je mali gradski auto i napravljen je da malo troši. Što god radio na njemu skraćivaš mu vijek trajanja motora. Vozi ga takav kakav je i dugo će te služit

16 godina
neaktivan

haha...znaci nista...:PP...a ide 170...haha...a nije ni to lose...:D

14 godina
neaktivan
Dolu kaže...
Nemoj mislit da neznam sto imam 17 godina,no znam da kod nekih chipovanja mora se vidit kompresija motora.http://chip-tuning.com.hr/content/view/429/70/
Sumnjam da mozes vise izvuci,zbog toga sto je to mali mator,to jest male kubikaze,mogo bi se vise chipovat da je 1.6

Daj mi molim te reci kakve veze ima čipanje elektronike motora sa kompresijom? Jel znaš ti uopće što znači čipanje i šta se radi kad se čipanja? To što piše na netu nema u 70% slučajeva veze s praksom.. Unichip je elektronika koja vara tvoju postojeću i kod nje ne dobiješ skoro pa ništa osim malo boljeg odaziva na gas, pravo čipanje ti je unošenje novih parametara u tvoju postojeću elektroniku i to vuče još xy stvari sa sobom..usis, ispuh, kanali glave, kod turbo motora je puno puno lakše dić snagu nego kod atmosferaca jer diže tlak turbine, znači dobiješ više zraka i po tome se diže i omjer goriva i eto ti bržeg auta..samo je pitanje do kada..Složio sam dosta motora što za street race što za every day car i nijedan postupak nije isti..

Uglavnom kod neotvaranih serijala motora koji je ovdje naveden neš dobit ništa osim prazan novčanik

15 godina
neaktivan
No dobro,mozda si upravu,No znam kad sam bio u VW servisu,covjek je htjeo da stave chip u njegovog golfa 4,i znam da su mjerili kompresiju motora.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice