Koji moped-dali je keeway kvalitetan?

poruka: 26
|
čitano: 36.332
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan

Pozdrav, evo nakon položene A1 trebao bi mi neki motor od 50 kubika, može i 70, a za 125 nemam novaca tako da:)

U budžetu imam nekih 7000 kn. Želio bi nrg jer već ptice na grani znaju da je uz skupog runnera najbolji u tom segmentu, ali sumnjam da ima nekih nrg barem 2007 godište za 7000 kn.

Nači rabljeni motor nek bude, nije problem. Samo me zanima, koji, ako možete dat link na njuškalu ili negdje.

I sad me još zanima dali je keeway kvalitetna marka? Znam da je kinez i to odmah ne zvuči dobro:) ali po testovima i recenzijam što sam pročitao nisu uopće tako loši motori.

Ima li netko kakva iskustva?

If there's one thing I can't tolerate, it's cheap imitations of my work - Red John
15 godina
neaktivan

Keeway = koliko kuna toliko kilometara...

The quieter you become, the more you are able to hear | where there is a shell , there is a way (◣_◢) 艾维诶艾娜 九百九十二...
13 godina
neaktivan
Re: Koji moped-dali je keeway kvalitetan?
Ivan 992 kaže...

Keeway = koliko kuna toliko kilometara...

A tu kažu da nisu loši motori.

Kojeg imaš?

If there's one thing I can't tolerate, it's cheap imitations of my work - Red John
14 godina
neaktivan

uzmi si nekog talijana (apriliu, piaggio, malaguti,....)

13 godina
neaktivan
CROBOY kaže...

Mislis da nebi:)

Ograničen sam novcima:) Gledam malo na mojskuter.hr, na njihovom forumu ima dosta ljudi koji prodaju, za malu cijenu. npr. ovo

14 godina
neaktivan

Nikako ti ne preporučam te kineze jer kao što je kolega naveo koliko para toliko kilometara. Čak i ako prijeđe više kilometara ne gine ti svakodnevno prčkanje po motoru da bi radio.

Pogledaj malo po njuškalu ima ti dobrih NRG-a 

Evo i jedna Runner-ica

Prodajem MDPC-X Sleevse ----http://www.bug.hr/forum/topic/komponente-razne/prodaja-mdpc-x-sleevsi/142080.aspx
13 godina
neaktivan
Volvox kaže...
CROBOY kaže...

Ograničen sam novcima:) Gledam malo na mojskuter.hr, na njihovom forumu ima dosta ljudi koji prodaju, za malu cijenu. npr. ovo

Ta Gilera mi zvuci dobro.

Dogovori se s tim likom za test drive.

Poruka je uređivana zadnji put uto 22.5.2012 16:08 (FireMan97).
14 godina
neaktivan
Volvox kaže...
CROBOY kaže...

onda bolje ustedi jos 1-2k kn i kupi si nekog talijana da se ne zaje*es :)

13 godina
neaktivan

Da gillera ova je super, samo problem je šta je čovjek iz Našica, a ja iz Crikvenice:) malo mi je daleko:)

14 godina
neaktivan

Ovo što si ti naveo je stariji mode Runner-a tako da je sigurno stariji od 7 godina jer su se prestali koristiti 2005. Piše da je rađena generalka, a što to znači zašto je rađena generalka koji je setup prije bio na njemu koliko se motor "Napatio" nikad neznaš, a i umeđuostalom na starijim modelima se kroz 10 minuta promjeni kilometar-sat na bilo koju veličinu. Tako da ti je najbolje tražiti motore od 2006. i NRG i Runner jer imaju digitalna brojila. Te otiči sa nekim koji se malo više razumije u skutere prije kupovine da ti ga pregleda skuter.

Prodajem MDPC-X Sleevse ----http://www.bug.hr/forum/topic/komponente-razne/prodaja-mdpc-x-sleevsi/142080.aspx
13 godina
neaktivan

Mislim da bi ti se isplatilo malo "protegnut noge".

Naravno ako je istina sve sto je napisao.

14 godina
neaktivan

Ako te naprimjer zanimaju skuteri koji već imaju na sebi sportske djelove pogledaj malo ovaj skuter jer ako ima sve što je navedeno te ako je u dobrom stanju on se najviše isplati jer je u njega uloženo još sigurno 1000€ te po navedenome skuter ide daleko preko 100-tke.

15 godina
neaktivan
Volvox kaže...

I sad me još zanima dali je keeway kvalitetna marka? Znam da je kinez i to odmah ne zvuči dobro:) ali po testovima i recenzijam što sam pročitao nisu uopće tako loši motori.

Ima li netko kakva iskustva?

Imam već neko vrijeme keeway hurricane 50, do sad sam prešao 5000km, nema nikakvih problema za sad. Imam frendove koji su prešli puno više kilometara sa njim isto nikakvih problema nemaju. 

- Naravno ako imaš novca idi na nešto poznatije i bolje..

13 godina
neaktivan

Ma keewayi odpadaju zasad.

Da, naravno da u obzir dolaze ti sa sportski kitovima po sebi, samo opet je problem šta je motor u zagrebu, neznam kako da ga prevezem ovdje, angažirat nekog da preveze došlo bi sigurno još nekih 500-600 kn, malo sam rekao.

14 godina
neaktivan
Volvox kaže...

Ma keewayi odpadaju zasad.

Da, naravno da u obzir dolaze ti sa sportski kitovima po sebi, samo opet je problem šta je motor u zagrebu, neznam kako da ga prevezem ovdje, angažirat nekog da preveze došlo bi sigurno još nekih 500-600 kn, malo sam rekao.

nažicaj starog ;)

16 godina
neaktivan

Imao sam prije 3 godine sličnu situaciju i ne mogu ti nikako preporučiti skuter od 50ccm (ako već imaš položeno za 125ccm), razlika je jednostavno velika, naime s 50ccm si, blago rečeno, govno na cesti, prestizat će te i kamioni (što vjeruj mi uopće nije ugodno), busevi, kombiji, a za aute da i ne govorim... Za oko 1000eur s koliko otprilike raspolažeš u oglasniku se da naći dosta skutera od 125 ccm, sad baš gledam imaš nekoliko piaggio skippera 125, ima i yamaha i peugeota tako da nađe se, samo treba tražiti... 125 ccm je za po gradu taman jer je dovoljno startan i brz, nećeš nikom smetat na cesti, a rega i potrošnja također nisu veliki...

14 godina
neaktivan

Evo jedan iz primorsko goranske županije. Dosta ljep motor.

LINK

13 godina
neaktivan
Magnum1654 kaže...

Imao sam prije 3 godine sličnu situaciju i ne mogu ti nikako preporučiti skuter od 50ccm (ako već imaš položeno za 125ccm), razlika je jednostavno velika, naime s 50ccm si, blago rečeno, govno na cesti, prestizat će te i kamioni (što vjeruj mi uopće nije ugodno), busevi, kombiji, a za aute da i ne govorim... Za oko 1000eur s koliko otprilike raspolažeš u oglasniku se da naći dosta skutera od 125 ccm, sad baš gledam imaš nekoliko piaggio skippera 125, ima i yamaha i peugeota tako da nađe se, samo treba tražiti... 125 ccm je za po gradu taman jer je dovoljno startan i brz, nećeš nikom smetat na cesti, a rega i potrošnja također nisu veliki...

Nedaju mi doma 125, strah ih i ovo od 50:) Ma to mi samo za po ljeti treba, za na poso i doma, na plažu i tako. Ugl. po gradu se ne vozi brže od 50-60, a većina skutera od 50 kubika ide brže od 60, još stavim neke kitove na njega i bombon:)

16 godina
neaktivan

aha sad vidim da si iz Crikve, u Zgb je malo drukčije ipak... ma pikni si runnericu il neš slično talijansko i nemaš frke {#}

13 godina
neaktivan
Magnum1654 kaže...

aha sad vidim da si iz Crikve, u Zgb je malo drukčije ipak... ma pikni si runnericu il neš slično talijansko i nemaš frke {#}

A da, da sam iz Zagreba lako bi našao, ima masu oglasa. A tu je malo drugačije:)

15 godina
neaktivan

Onaj NRG sto je kolega dao link je malo za rec savrsen, na njemu su svi dijelovi poznate klase. Kazes daleko ti je za prevesti, nađi nekog tko ima auto prikolicu i dovezes si ga do svog mjesta. Sad neznam kako registrirati taj motor uopce bez nekih veza i vezica ako je taj motor original 50ccm i ide do 50km/h jer nema tih blokada koje ce ga usporiti...

The quieter you become, the more you are able to hear | where there is a shell , there is a way (◣_◢) 艾维诶艾娜 九百九十二...
14 godina
neaktivan

Kako ne drmne se električna blokada sastavljena od jednostavnih komponenti (Kondenzator i potenciometar) Te se može fino regulirati brzina motora. Svaki motor koji ima serijsku struju može se limitirati. A ima i kupiti več gotovih el- blokada koja se samo kratko spoji između mase i crvene žice na CDI-u.

13 godina
neaktivan

Šta kažete na ovaj oglas, jel to čemu?

13 godina
neaktivan
Koji je bolji od ova 3 motora, koji bi bi uzeli i prednosti i mane, da mi pomognete u izboru. Skuteri su sljedeci: -Runner 50-http://www.njuskalo.hr/skuteri-do-50/gilera-runner-50-sp-49-cm3-oglas-5355162 -Derbi gp1 open-http://www.njuskalo.hr/skuteri-do-50/derbi-gp1-50-cm3-oglas-5511173 -Derbi gp1 racing-http://www.njuskalo.hr/skuteri-do-50/derbi-gp1-race-49-cm3-oglas-5556276 Ovaj derbi mi je prelijep i uzeo bi ga al neznam kakav je po voznji i tome, a pogotovo me zanima razlika izmedu racing i open:)
Poruka je uređivana zadnji put čet 19.7.2012 10:56 (Volvox).
16 godina
Volvox kaže...
Koji je bolji od ova 3 motora, koji bi bi uzeli i prednosti i mane, da mi pomognete u izboru. Skuteri su sljedeci: -Runner 50-http://www.njuskalo.hr/skuteri-do-50/gilera-runner-50-sp-49-cm3-oglas-5355162 -Derbi gp1 open-http://www.njuskalo.hr/skuteri-do-50/derbi-gp1-50-cm3-oglas-5511173 -Derbi gp1 racing-http://www.njuskalo.hr/skuteri-do-50/derbi-gp1-race-49-cm3-oglas-5556276 Ovaj derbi mi je prelijep i uzeo bi ga al neznam kakav je po voznji i tome, a pogotovo me zanima razlika izmedu racing i open:)

Sve su ti to vrhunski skuteri,derbi mislim nema CVT prijenos vec kao motori prijenos lancem i ima brzinu oko 90-95 ( vidio sam youtubeu 111kmh ) sa base tuningom.
Derbi GP1 je po meni ljepsi,bolji odmah sto u startu ima vecu krajnju ( runner i gp1 imaju slicne masine ili cak identicne ) tako da... 

13 godina

najbolje uzmi nekog tomosa..imaš apn 6s za 1000 eura novi :D

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice