Keeway super overclock!

poruka: 6
|
čitano: 2.511
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran
Keeway super overclock!

Dosao sam na ideju da stavim novi auspuf na svoj motor keevaj od 50 kubnih snaga, da ugradim si remenje i nove felge sa onim crvenim stripom. Naime u mome gradu imam prijatelja Juku koji mi je preporucio malossi hand tt (te-te) made, rekao mi je da cu moci ici 100 i da ce moj motor brce ici nego ikada prije. Pa imate kakvih preporuka, rekao je da ce biti bolji nego u mene druga dzevada on ima jamahu! Mnogi mi govore da sam trol i da lazgem ali ja govorim istinu i trazim profesionalno misljenje vozaca sa ovih prostora.

Pozdravlja vas Hrvoje @_@'

13 godina
neaktivan
Keeway super overclock!

Auspuh ti nista nece pomoci..imam Malaguti F10 .. ima serijski auspuh a ide 90 km/h..prvo moras da skines blokade..a ako oces vecu brzinu..moras staviti veci klip i cilndar..a sa auspuhom mozes dobiti samo na zvuku

15 godina
neaktivan
Re: Keeway super overclock!
anonymous1 kaže...

Auspuh ti nista nece pomoci..imam Malaguti F10 .. ima serijski auspuh a ide 90 km/h..prvo moras da skines blokade..a ako oces vecu brzinu..moras staviti veci klip i cilndar..a sa auspuhom mozes dobiti samo na zvuku

Ne! Nije tacno. Sa dobrim auspuhom se dobije na brzini.

15 godina
neaktivan
anonymous1 kaže...

Čista logika ti kaže da kod većih okretaja, ide više "dima", a ako ide previse s obzirom na koliko auspuh provodi, dolazi do gušenja motora. Znači da ti brzina i snaga ovise i o auspuhu. (misliš da na moto GP-u imaju Akrapoviče i Leo Vince-e zbog ljepote i zvuka? :-) )
http://bux.ratovi.net/?r=plahy
14 godina
Almin94 kaže...
anonymous1 kaže...

Ne! Nije tacno. Sa dobrim auspuhom se dobije na brzini.

Samo 10tak km/h,bez friziranja nema ništa.

sve što me trebate javite se na evilmage007@gmail.com PM mi nešto šteka. HVALA na razumijevanju
16 godina

Za motor tipa tvog keeway i slicni motori kineske proizvodnje je kupovanja auspuha i slicnih stvari bacanje novaca.
 Radje si umjesto da bacis novce na auspuh koji ce vrjedit vise od cjelog motora ustedi nesto love i kupi nesto bolje.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice