Cannondale scalpel_carbon 2010 zaključana tema

poruka: 6
|
čitano: 2.439
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Cannondale scalpel_carbon 2010

pozz Ljudi..

..e ovako,odlucio sam se za kuplju malo boljeg bike-a..naso sam si na njuski ovaj Cannondale scalpel_carbon 2010 pa me zanima sto mislite o tom bike-u?? razmisljao sam i o KTM Race Line 2012..zanimam me dosta voznja po sumskim putevima..

15 godina
Re: Cannondale scalpel_carbon 2010
_CR7_ kaže...

pozz Ljudi..

..e ovako,odlucio sam se za kuplju malo boljeg bike-a..naso sam si na njuski ovaj Cannondale scalpel_carbon 2010 pa me zanima sto mislite o tom bike-u?? razmisljao sam i o KTM Race Line 2012..zanimam me dosta voznja po sumskim putevima..

Pitaj u temi biciklizam ;)

Inace kod karbona se mora paziti da nije ostecen inace bolje da si kupio kilo krumpira.Isto tako dijelovi na MTB-u traju dosta krace nego na cestovnim biciklama,pa opet treba provjerit istrosenost lanca,kazete,treba pogledati kotace idu li u 8-icu,rotore,lezajeve tj. pogon itd.Bilo bi dobro da ima garanciju na ramu ako je karbon cijela.

Polovno kupovat zna biti macak u vreci ako je karbon.Inace treba opet vidjeti kakva bicikla tebi treba,sto ti zelis i koliko si voljan potrosit.U teoriji kod biciklizma se isto mozes "prekupit" tj. kupit ono sto je dobro,ali tebi ne treba.A to dobro donosi i vise troskove odrzavanja,pogotovo ako se pada cesto i vozi puno.

16 godina
neaktivan

Hah, vozio sam ga, baš ovoga sa njuškala (osim ako ih ima 2 u Sinju). Prvi vlasnik vodičanin, prodao ga nakon godinu dana u ludilo stanju (inače ima para ka blata, pa u zadnje vrijeme uzme bike, bolesno ga nadogradi i proda, čisto jer mu je gušt slagat), a ovi sinjanin je ovo uzeo od njega više za šminku koliko čujem od ljudi iz kluba. A sad, ovisi što želiš vozit, ovo je XC race bike, ako želiš skakat i nešto slično, nije ovo bike za tebe, pogotovo jer je karbonac. 

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
odjavljen

Postoji tema Biciklizam ovdje, pa si mogao tamo postaviti pitanje {#}

Ako je to ovaj s Njuške, onda je kako je i netko rekao bike ludilo. Canondale, Lefty vilica, SLK, Mavic, nemaš što dalje tražiti, ovo je ultimativna FS XC pila, i ako ti novci nisu problem, samo naprijed s kupnjom. I onda se nemoj vozit od kafića do kafića, nego ga pošteno iskoristi i zablati.

14 godina
neaktivan

ima dozivotnu garanciju na ramu..

ne mislim skakat s njim,nego uzivat po sumskim putevima i imat osjecaj da mi nema prepreka ^^

Poruka je uređivana zadnji put uto 30.10.2012 15:32 (_CR7_).
16 godina
neaktivan
Re: Cannondale scalpel_carbon 2010
_CR7_ kaže...

ima dozivotnu garanciju na ramu..

ne mislim skakat s njim,nego uzivat po sumskim putevima i imat osjecaj da mi nema prepreka ^^

Onda tebi treba nešto mekše ako želiš osjećat da nema prepreka. Ovo je race bike kojemu je namjena da je tvrd i da možeš brzo ubrzat. Pogledaj neki novi Trek Fuel ili Remedy za te pare. Rabljenih se nađe i duplo jeftinije, a bome tebi ništa neće značit jel karbon ili ne, jel vilica od 1kg ili 2, a bome, novčaniku će to dosta značit.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice