ja sam malo gledao te njihove utrke.... meni je to bezveze, nabrijes auto koji je automatik, i samo das gas... ne mijenjas brzine... samo drzis volan ravno..
normalno da vec sam osa time sto je DSG imaju ogromnu prednost nad nekim vozilom koje ima manualni mijenjac...
a o tome koliko ce takav motor kao takav trajat to je vec druga prica
Auto je sastavljen odlicno, od komponenti, mape itd. No sto je tu najbrze, ne znam, valjda to, gas do poda i ravnica i tup tup po mjenjacu. Quattro ga spasava, no opet ako je serijski nece biti dobar za stazu. Ako je dobar za stazu, nece za cestu (jer nase ceste...). Nadalje vlasnik hoda po fejsu i sepuri se da ljudi "bace brojke", da mu napune ego - jer valjda to je do toga, ne vidim zasto bi itko bio prisutan u komentarima gdje god je auto objavljen.
Cijela hrvatska "tuning scena" je poprilicno kriticna, sto god netko rekao to je postalo u zadnje vrijeme mjesto krkanluka, cast izuzecima. Ali Od Starcicevog WRXa koji je objavljen u Auto Klubu uz citat "da, tata mi je dao novce, ali nije bilo lako", do ovakvih ego tripera koji jedva cekaju u komentarima dosegnut sto nizi nivo rasprave.
Auti se grade samo da pune ego, nema vise one "strasti" osim na brdskim utrkama ili kojekakvim rally eventima. Ovo ostalo je, tko nema para vozi Honde spustene u pod, tko ima malo vozi Golf GTI mapiran na stage 37 i bolt onovima(i 250tisuca km), a tko ima para uzme RS3-RS5 i onda ga ubija na 402 i dici se kako je najjaci. Pol te ekipe u nekakvom Fabia cupu ne bi bilo u top 10 ni jednu utrku.