Znači imam problem kad slusam neku pjesmu ili igram igricu ne čujem tekst uopće. Čujem pozadinu pjesme a lyrics se ne čuje nikako. Mislio sam da je do headseta, ali kupio sam novi i isti problem. Isto tako mi je i na zvučniku. Mjenjao sam neke postavke u Realtek HD Audio Menageru ali neće. Hvala na pomoći :D
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Znači imam problem kad slusam neku pjesmu ili igram igricu ne čujem tekst uopće. Čujem pozadinu pjesme a lyrics se ne čuje nikako. Mislio sam da je do headseta, ali kupio sam novi i isti problem. Isto tako mi je i na zvučniku. Mjenjao sam neke postavke u Realtek HD Audio Menageru ali neće. Hvala na pomoći :D
Evo šta napraviti:
1. Reinstal drivera.
2. Uzmi neki CD sa pjesmama na kojem znaš da ima riječi, pusti i vidi.
Ok budem probo, hvala :)
Vrlo moguće da je do lošeg drivera!
Kakvu matičnu imaš?
Kakvu matičnu imaš?
Neka stara: ASrock ConRoe945PL-GLAN
Kakvu matičnu imaš?
Neka stara: ASrock ConRoe945PL-GLAN
Skini nove realtek drivere pa ih instaliraj... ali prvo ukloni postojeće... odaberi za koji OS trebaš...
e ljudi imam neki problem sa driverima,instaliram windos normalno al nema zvuka,nigde nemogu naci drivere za ovu moju zvucnu kartu(nVIDIA MCP 2-s audio codec interface)pokuso sam sve al neide.
e ljudi imam neki problem sa driverima,instaliram windos normalno al nema zvuka,nigde nemogu naci drivere za ovu moju zvucnu kartu(nVIDIA MCP 2-s audio codec interface)pokuso sam sve al neide.
Koji OS, koja matična?
ma uspio sam naci drivere,hvala u svakom slucaju