Skidanje filmova

poruka: 3
|
čitano: 3.211
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Skidanje filmova

pozdrav svima.....imam jedno pitanje....skidam filmove sa jedne stranice na netu ali preko limewire programa....zanima me jel to dobro što skidam preko limewire programa filmove ili ima neki drugi program koji je bolji i brži...ovdje mi sve to ide nekako sporo...

0 0 hvala 0
16 godina
RE: Skidanje filmova
darinjo33 kaže...

pozdrav svima.....imam jedno pitanje....skidam filmove sa jedne stranice na netu ali preko limewire programa....zanima me jel to dobro što skidam preko limewire programa filmove ili ima neki drugi program koji je bolji i brži...ovdje mi sve to ide nekako sporo...

Probaj µTorrent, ali torrent client ti ne ovisi puno o brzini...

Ide ti sporo zbog tvoje spore veze, ili zbog malo seedova..

01000100011000010110110101100001011001110110010101001000011010010110011101101000
15 godina
neaktivan
Skidanje filmova

filmove nikad nemoj skidaj preko limeware-a. ja jesam, dosta dugo, davno davno, nikad više!!! nemoj.

koristi utorent, a torent od filma traži na stranici btjunkie, ili na superfundo (googlaj 'superfundo' za točnu adresu, isto tako i btjunkie)

možeš još skidat sa stranica gdje ti daju linkove.ako ti titlovi na hrvatskom nisu bitni, skidaj filmove u mkv formatima sa 300mbunited. googlaj

ili još bollje prijavi se na warezbb, tj. ulogiraj se, čak ni to nemoraš. ali tamo nađeš sve, i igre, i serije i filmove i sve sve sve. ljudi stavljau linkove. čak tamo možeš nać i leeachere za rapidshare, megaupload i slično. gdje ubaciš taj neki običan link i oni ti izbace kao da je premium, i sve super. eto. ali torenti su za filmove po meni najučinkovitiji, samo čitaj uvijek komentare kod svakog torenta da vidiš sta ljudi kažu, jel je dobar ili nije, eto. pozz

Moj PC  
0 0 hvala 2
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice