Problem s iPodom.

poruka: 1
|
čitano: 1.134
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Problem s iPodom.

Ovako, prvo bih se ispricao ako sam pogrijesio podforum, prije sam dobivao upozorenja za takve stvari. Znaci, sve mi bilo ok s iPodom, a onda ja ga u autu izvadio i onako bilo mi dosadno nisam imo o cemu pricati sa starom i htio malo igrati igre i slusati muziku na njemu. Prvo sam primjetio da nije bilo starih slika za albume ali me nije bilo pretjerano briga za to, kasnije nisam mogo pokrenuti igru tu, a kasnije nijednu drugu koja je bila na iPodu te mi je bila dana informacija da spojim na komp te da pomocu iTunes-a reinstaliram igre. I sad ja nisam mogo ni naci to za reinstalaciju igara, ali kad sam ga odspojio od kompjutera nije bilo nijedne igre, a sto se tice pjesama i toga sve je ok. Znam da to nije neki veliki problem, ali mi dobro dode kada se ubijam od dosade da si uzmem mali iPod u ruke i nabacim kojih 5 minuta igranja neke jadne igre na njemu pa jel mi moze neko reci kako da reinstaliram igre te i ako ne mogu to sada, hoce li vracanje iPoda na pocetne postavke vratiti te igre?

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice