Evo narode, imam jedan doista iritantan problem. Naime, kada uključim svoj maleni iPod shuffle, on kao i uvijek svira pjesme koje sam mu spremio (moram tak ko defektaš pričati, bitan je dojam), dakle svira, i sad dođe to točno jedne pjesme (How the west was won, filmska glazba) i nju svira nekih...14 sekunda i onda prešalta na sljedeću. Imam još jednu verziju te pjesme i isto radi. Onda imam 3. verziju, nju normlano pušta. Sad, u čem je problem ?
Probat ću mjenjat formate pa da vidim ima li utjecaja ali mislim, ovo se nebi smjelo dešavati, ne ? A sjećam se da dok sam koristio itunes za glazbu, slično bi mi radio za tak, par pjesama. Jednu pjesmu mi je tak šalto a pjesma je sa istog CD-a, gdje te druge rade normalno. (mislim, koristim winamp sada amen, ali čisto da se zna...), tako da je problem čudan i apple mi nije dao odgovor kad sam poslao mail još prije. A sada traže da platim poziv tehničkoj službi (nabijem ja na ku*ac svoj njihovu tehničku), tako da.....
"Naravno da naglasim ovdje jednu bitnu životnu lekciju, nebiraj po izgledu već po kvaliteti" ,"Once again, the fruit of doom has triumphed over our mortal lives.....xD"