Imam slusalice i zvucnike pa mi je problem kad moram softverski prebacivati zadane uređaje, a rucno(prestekavanjem jack-ova) nije bas najbolja varijanta... tako me zanima ako se moze podesiti da se preko neke tipke ili kombinacije tipki promjeni zadani uređaj. Po mogucnosti da budu neke g tipke jer imam logitech g110
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ima li tko kakav odgovor za ponuditi?
Ukoliko imaš ViaHD audio panel (ili neku njihovu varijaciju) možeš probati postaviti da se na prednjem panelu nalaze samo sluške, a na zadnjem samo zvučnici (indepentend mode).
Tako to izgleda trenutno kod mene:
Sluške idu posebno, dok su zvučnici priča za sebe. Te opcije kad hoću koristiti zvučnike ili slušalice podešavam iz Windows Control panela tako da postavim front panel aktivan kad hoću sluške, a kad hoću zvučnike tada njih postavim. Za brže prebacivanje imam bindan shortcut na Ctrl+Alt+Đ (za sluške) i Ctrl+Alt+Š (za zvučnike). To sam si postavio uz pomoć aplikacije AutoHotkey.
ne bih znao reci, ali mogu reci da imam creative zvucnu karticu, a naprijed panel koji je dosao sa kucistem(aerocool cyborg x pgs r series)