Media player, jeftino

poruka: 7
|
čitano: 3.964
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Media player, jeftino ??

Prvo, nisam trenutno pri parama.

Drugo, koliko vidim tehnologija je interesantna i grabi naprijed s čizmama od sedam milja. Ispljunut sad 1000 kn za uređaj koji će za koji mjesec bit deklasiran i zastario mi se čini bacanje para i više no što je to inače kod kompjuterske tehnike. Treće ne trebam puno funkcija, ne trebam HDD, ne trebam TV tuner. Trebam kutijicu koja će se spojit na LAN i bez velikih peripetija znat pokazat filmove s mojeg kompa u raznim formatima, podesitit titlove, naša slova i sve ostale male ali važne sitnice. Ukoliko ima neke dodatne mogućnosti, recimo gledanje youtubea, tim bolje, ni nije prioritet. Dammit ne bi bilo loše ni da torrente može skidat (može li WDTV ovo??) no sad već ulazimo u višu klasu, a to smo rekli da nećemo.

Gledam u linksu LC power media player uređaje (http://tinyurl.com/linkslcpow) izgleda pristojno i košta 290 kn. Ima li tko iskustava sa ovakvim uređajima? Ili da ipak pregrizem 400 kn plus i uzmem WDTV? Šta mislite?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
RE: Media player, jeftino ??

ja imam wd tv live i oni stalno izbacuju novi update tako da bih ti preporučio ovaj uređaj,vjeruj vrijedi tih para

dovoljan mi je jedan uređaj sa os u sebi
17 godina
neaktivan
Media player, jeftino

I mene zanimna taj LC power, zanimljiv mi je zato što ima mogućnost ugradnje harda, a doma mi stoji jedan od 320 gb i skuplja prašinu.

Ako netko može napisati nešto pametno o njemu, bio bih zahvalan!

Prodajem zjake...povoljno!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
RE: Media player, jeftino

radije prodaj taj HDD i pridodaj pa kupi WDTVlive i ne treba ti uopće HDD

17 godina
neaktivan
RE: Media player, jeftino ??
Thorien Kell kaže...

Prvo, nisam trenutno pri parama.

Drugo, koliko vidim tehnologija je interesantna i grabi naprijed s čizmama od sedam milja. Ispljunut sad 1000 kn za uređaj koji će za koji mjesec bit deklasiran i zastario mi se čini bacanje para i više no što je to inače kod kompjuterske tehnike. Treće ne trebam puno funkcija, ne trebam HDD, ne trebam TV tuner. Trebam kutijicu koja će se spojit na LAN i bez velikih peripetija znat pokazat filmove s mojeg kompa u raznim formatima, podesitit titlove, naša slova i sve ostale male ali važne sitnice. Ukoliko ima neke dodatne mogućnosti, recimo gledanje youtubea, tim bolje, ni nije prioritet. Dammit ne bi bilo loše ni da torrente može skidat (može li WDTV ovo??) no sad već ulazimo u višu klasu, a to smo rekli da nećemo.

Gledam u linksu LC power media player uređaje (http://tinyurl.com/linkslcpow) izgleda pristojno i košta 290 kn. Ima li tko iskustava sa ovakvim uređajima? Ili da ipak pregrizem 400 kn plus i uzmem WDTV? Šta mislite?

Ako ce ti prikazivati filmove sa kompa sto ne povezes komp na tv?

:)
17 godina
Media player, jeftino

> File formats: MPEG1/2/4 (avi, mpeg, vob), DivX3-5 up to 720 x 400, Xvid, MP3, WMA, WAV, JPEG

Nećeš se baš Ful HD filmova nagledati :)

Always code as if the one ending up maintaining your code is a violent psychopath who knows where you live.
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Media player, jeftino

Za te pare dobro da ikakve moze gledati.

:)
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice