Kolko dugo auto-radio u autu može da radi?

poruka: 6
|
čitano: 18.827
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Koliko dugo auto-radio u autu može da radi(na nekoj normalnoj glasnoći) a da ne istroši akumulator?

Radi se o citroenu c5 pa možete predpostaviti o kojoj veliči i snazi akumulatora radi.

Akumulator nije novi a nije niti prestar.

0 0 hvala 0
13 godina

Pa vjerojatno ces bit pored auta auto ces slusati muziku , tako da svakih par sati upalis auto na 5 minuta , i opet si siguran, mada ga nece sigurno izvuci , sam sam znao ostaviti radio po 5-6 sati i sve je normalno radilo. 

1 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Re: Kolko dugo auto-radio u autu može da radi?

Vozila PSA grupacije (Peugeot/Citroen) imaju ugrađen economy mode, sigurnosnu postavku koja omogućava korištenje potrošača (radio, podizanje stakala, svjetla, brisači itd.) u vremenu od najviše 30 minuta. Tada se sustav gasi, kako ne bi došlo do pražnjenja akumulatora. Economy mode deaktivira se nakon pokretanja motora.

14 godina
neaktivan

Hvala na odgovorima.Znači ako upalim auto svakih dva sata,po deset minuta i malo ga isturiram to bi trebalo biti dovoljno da se ne isprazni akumulator.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Kolko dugo auto-radio u autu može da radi?
Lecram kaže...

Hvala na odgovorima.Znači ako upalim auto svakih dva sata,po deset minuta i malo ga isturiram to bi trebalo biti dovoljno da se ne isprazni akumulator.

Nemoj ga turirati jer bacas gorivo bez veze a akumulator ne moze od jednom primiti tolku struju. Radije ga ostavi upaljenog u leru jedno vrijeme. Ja imam Peugeota 307 2.0 HDI i u leru ti trosi oko pola litre na sat vremena.

Makar ti je po meni najpametnija opcija nabaviti stari radio kazetofon koji prima baterije i na njega spojiti mobitel ili prek cega vec hoces svirati.

Pravi programeri programiraju binarno!
17 godina
neaktivan

Ja imam stari Hyundai Accent iz '96., ne znam koliki je kapacitet akumulatora ali znao sam do dvi ure stojeći parkiran i nešto čekajući slušati mjuzu sa CD-a i ništa se nikad nije ispraznilo...

0 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice