Evo može li mi netko preporuciti program za ripanje filmovs s dvd-a
Unaprijed hvala!
Unaprijed hvala!
a kak napraviti Divx?
Unaprijed hvala!
a kak napraviti Divx?
DVD to Xvid - AutoGordianKnot
Unaprijed hvala!
dvd fab platinum.....nema tog filma kojeg nemoze izripat.
Ja koristim CloneDVD za presnimavanje i AnyDVD za skidanje zaštite i nema kaj nemre presnimit...
DVD Shrink
DVD decrypter
DVD shrink - apsolutno najbolji - izbaci sve reklame prije filma, titlove jezika koje ne trebaš, dodatke i sl... ili onaj dosadni logo filmske kuće koja snima film ili bilo koji drugi tako kad ubaciš DVD ide odma film... sama proceduratraje prilično kratko.
Ok, ovako. Probao sam ripati jedan filmski dvd pošto je već stariji pa da ga pohranim, da nebi bilo u dogledno vrijeme da neće raditi zbog ogrebotina.
Prvo sam sa clonedvd napravio sliku tog dvd-a, ali dok pokrenem tu sliku (.iso), kliknem na video_ts.bup, otvori se media player classic homecinema i piše :"cannot render the file". Ok, mislim si, možda nije zaobišao zaštitu. Instaliram program koji skida zaštitu - dvd43, i onako, klasično copy/paste metodom prebacim fileove sa dvd-a na hard disk, idem opet pokrenuti i opet ista priča. Mada u teracopy nije javilo nikakvu grešku prilikom kopiranja. Sa dvdshrinkom sam isto probao i mislim da nije isto radilo (već sam zaboravio što sam sve radio). Ima li tko koju prokušanu metodu koja nema nikakvih problema, da to više riješim i napravim backup dvd-a?
ima dobrih tutoriala na Doom9.org
Eh, baš riping tutorial ne postoji (maknuli su ga).
Ovako, sad sam probao i sa Magic DVD Ripper i opet ista stvar, player javlja grešku:"cannot render the file". Jel ima tko koju prokušanu metodu jer sam već potrošio vremena i vremena?
edit: Riješeno
Ups, nisam gledao tamo već dugo
uzmi DVDFab Platinum, ili ImTooDVDRipper, i DVDShrink
prva dva ti sve mogu radit, ripat dvd, konvertirat u divx, xvid, mkv, 3gp, ma šta god oćeš, a dvd shrink je sam za ripanje dvdea i
ripanje u ovima je jednostavno, moš odredit kaj hoćeš i kak oćeš....ma nema šta nemaju