Program za obradu videa

poruka: 96
|
čitano: 44.776
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran
RE: Program za obradu videa
robisierra92 kaže...

ma ne koristim više te programe (ulead, power director), već par godina sam isključivo na adobe premiere.

ali kao što bi rekao moj prijatelj logic nije loše isprobati adobe premiere elements, (mislim da smo ga u ovoj temi preporučili već nekoliko puta) relativno moćan komad softwera, a opet dovoljno jednostavan i za početnika. ima jednostavnu opciju exporta sa dv trake, a po završetku projekta, odmah se može spržiti na dvd (napraviti dvd s menijem) bez potrebe za nekim dodatnim konverzijama i programima.ba odm

meni netreba odmah za dvd.gledo sam za one natpise u kutu(hrt.nova...)

al nijedan nema to treba mi baš taj da stavim hrt u neki spot pa da stavim na youtube

Jebeš chuck norrisa kad se vuco digo iz pepela
15 godina
neaktivan
Program za obradu videa

Meni za početinke je dobra pinnacle studio 14 od avida.. lagan je i jednostavan .. i ima puno tutoriala na netu.. tako da topla preporuka.. iznenadio sam se kad sam radio chroma key .. jako ga je ljepo izveo uz minimalna podešneja.. dok premiere elements 8 nije baš napravio dobro.. odnosno nisam bio zadovoaljan..

Budući Microsoftov Bill Gates...ili Applov Steve Jobs!
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Miki Maus OD BAUHUS kaže...
robisierra92 kaže...

ma ne koristim više te programe (ulead, power director), već par godina sam isključivo na adobe premiere.

ali kao što bi rekao moj prijatelj logic nije loše isprobati adobe premiere elements, (mislim da smo ga u ovoj temi preporučili već nekoliko puta) relativno moćan komad softwera, a opet dovoljno jednostavan i za početnika. ima jednostavnu opciju exporta sa dv trake, a po završetku projekta, odmah se može spržiti na dvd (napraviti dvd s menijem) bez potrebe za nekim dodatnim konverzijama i programima.ba odm

meni netreba odmah za dvd.gledo sam za one natpise u kutu(hrt.nova...)

al nijedan nema to treba mi baš taj da stavim hrt u neki spot pa da stavim na youtube

to s pinnaclom možeš napišeš text i mečeš ga gje želiš na videu bez problema... a možeš tako i sliku stavit.. e sad neznam dali ide animacija

Budući Microsoftov Bill Gates...ili Applov Steve Jobs!
15 godina
neaktivan
RE: Program za
robisierra92 kaže...

naravno, adobe after effects, nije to baš tako lako, treba dosta učiti i pogledati puno tutorijala. after effects ti je profesionalni program za obradu, ja ga koristim, s time da vatra i bljeskovi ne dolaze s njim nego se moraju naknadno pronaći na netu i skinuti, možda postoji i nešto jednostavnije, ali besplatno sigurno ne za tako nešto što ti tražiš.

ili napravis efekt direktno u aftereffectsu ili nekom 3d programu pa ga importas u after effects. jedan od najvecih sajtova sa tutorima za AE je video-copilot. adobe premier je preslab spram after effectsa i jeftiniji.

Poruka je uređivana zadnji put sub 3.7.2010 9:10 (Rabenbal).
15 godina
protjeran
Program za obradu videa

E ljudi jel ima kakav program da ima hrvatski jezik

može i srpski ili bosanski

TT hard TT rock AJME MENI
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator
Miki Maus OD BAUHUS kaže...

E ljudi jel ima kakav program da ima hrvatski jezik

može i srpski ili bosanski

Uzmi knjigu na materinjem jeziku, odradi je i znat ces se snalaziti s tim programima na engleskom jeziku. Ne znam zapravo gdje je tako velik problem s koristenjem takvih programa na engleskom jeziku - pa prakticki jedini tekst koji imas na ekranu su naredbe u izbornicima, tooltipovi i parametri efekata.

Zaista ne znam ima li ikoji na nekim od tih jezika, a i da ima s tim bi se mogao napraviti vise stete nego koristi - u programima se koristi slicna terminologija na engleskom jeziku, a kad bi se ti naucio raditi na programu s "domacim suceljem", ne bi mogao sluziti s drugim programima na engleskom jeziku jer bi ti terminologija bila strana.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice