Program za obradu videa

poruka: 96
|
čitano: 44.769
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Program za obradu videa

pozz svima... imam sony vegas platinum studio i program je isto kompliciran pa molim sve koji sus se susretali sa ovim programom,

da mi kazu jer zanimam ne kako npr.. na nekom video želim neki dio povecat [ zoom ] ako nisam dobro objasnio evo ovako recimo ide neki video i sada,

želim zumirat samo desni kut.... i takođr kako uradit slow motion trazio sam neke tutoriale na yt ali nema bas ovo tocno sto mene zanima....hvala

errando discimus
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Program za obradu videa

Sto se tice slow mtiona generalno se to radi da se jednostavno uhvati desni dio klipa u timeline i povuce udesno a sto se tie zooma to potrazi pod video effects. Nemam taj program pa ti pricam generalno cisto da te uputim gdje da trazis.

16 godina
neaktivan
Program za obradu videa

Dakle imam filmove u DVD formatu(DVDRip) i to VOB,VTS i VIDEO TS koji su svaki zasebno i kad ga snimim na DVD imam ajmo reći kompletan DVD.Ali nemam original subtitla već bih ga morao nekako obraditi da ga ubacim nekam.Kad snimim to na DVD nemogu ga nigdje naći,a u DVDFlicku ga nemogu obraditi(nemogu ubaciti VOB,VTS i VIDEO TS,već samo film u komadu ako ga imam.Jedino tako mi hoće obraditi i subtitl koji ubacim).Postoji li neka mogućnost drugog snimanja ili obrade,a da se vidi taj subtitl koji je ubacit?Ili neka mogućnost kojom se može ubaciti subtitl u već obrađene ove filove(VOB,VTS i VIDEO TS)?

1% sam normalan,75% neuracunljiv,23%zaboravan ali sam 100% otkvacen
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
General Zed kaže...

Dakle imam filmove u DVD formatu(DVDRip) i to VOB,VTS i VIDEO TS koji su svaki zasebno i kad ga snimim na DVD imam ajmo reći kompletan DVD.Ali nemam original subtitla već bih ga morao nekako obraditi da ga ubacim nekam.Kad snimim to na DVD nemogu ga nigdje naći,a u DVDFlicku ga nemogu obraditi(nemogu ubaciti VOB,VTS i VIDEO TS,već samo film u komadu ako ga imam.Jedino tako mi hoće obraditi i subtitl koji ubacim).Postoji li neka mogućnost drugog snimanja ili obrade,a da se vidi taj subtitl koji je ubacit?Ili neka mogućnost kojom se može ubaciti subtitl u već obrađene ove filove(VOB,VTS i VIDEO TS)?

Skini ovo, konvertiraj i ubaci titlove. Dokle god imaš vob format ne možeš staviti custom titlove...

http://zekidagames.webs.com /// http://www.youtube.com/user/ZeKiDaGames
15 godina
neaktivan
logic kaže...

Sto se tice slow mtiona generalno se to radi da se jednostavno uhvati desni dio klipa u timeline i povuce udesno a sto se tie zooma to potrazi pod video effects. Nemam taj program pa ti pricam generalno cisto da te uputim gdje da trazis.

znam to probao sam ali nije tak o.. trazio sam po yt-tutoriale ali nema bas lijepo

objasnjeno moze li itko lijepo objasnit ili nac nekoi dobar turtorial di se sve ljepo vidi il ineki na hrvatskome...hvala mozda jesam dosadan ali mi treba Sramim se

errando discimus Ła§t
15 godina
neaktivan
Nisam siguran bas ,sta ti u stvari hoces,ali to sto zelis mislim da ne moze,evo ovdje pohledaj ,jer mislim da drugog nacina nema,jedino sve prebaci u avi,pa onda prebaci u dvd...a puno je programa za to kao i sto sam znas vjerovatno

http://livada.pondi.hr/index1.htm
15 godina
protjeran
Program za obradu videa
Treba mi program za spajanje video isjecaka,a i za okretanje filma.

Naime snimao sam bozicnu skolsku predstavu(izvela se u razredu,je da je bozic bio ima 6 mjeseci ali sad mi treba) s iphone-om.nisam snimao predstavu u komadu pa bi sve to trebalo sloziti.kako sam s iphone-om snimao u horizontali na kompu je to ispala vertikala.

predpostavljam da cu spojiti s windows movie makre,ili ne.predlozite

s cim da okrenem video za 90* ili 270* .
Ljubi svoju zemlju i brani je krvlju svojom
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
laki-cakija kaže...
logic kaže...

znam to probao sam ali nije tak o.. trazio sam po yt-tutoriale ali nema bas lijepo

objasnjeno moze li itko lijepo objasnit ili nac nekoi dobar turtorial di se sve ljepo vidi il ineki na hrvatskome...hvala mozda jesam dosadan ali mi treba Sramim se

Slow motion - drzis shift i vuces traku udesno

Zoom - kliknes na onu malu ikonicu u gornjem desnom kutu trake koja se zove "crop" i tamo onda po zelji vuces i smanjujes onaj pravokutnik

Što imaš više sira, imaš više rupa. Što imaš više rupa, imaš manje sira. ?????????????
16 godina
neaktivan
Toni93 kaže...
Treba mi program za spajanje video isjecaka,a i za okretanje filma.

probaj sa corel video studio pro, dosta je jednostavan za korištenje ako si početnik, a ima mogućnost rotiranje snimke, ili sa adobe premiere elements, napredniji je od ovog prvog, ali nisam sigran kakve su mu mogućnosti glede rotacije snimke. pretpostavljam da ima tu mogućnost. oba su komercijalni, ali ih možeš koristiti u trialu od 30 dana. naravno, oba su i puno moćniji od windows movie makera.

15 godina
protjeran
Program za obradu videa

nemogu ih procitat s tim programima.moze jos koji program

tip videa je .mov

neznam puno o ovome pa da je sto jednostavnije rukovanje

Poruka je uređivana zadnji put pet 11.6.2010 16:39 (Toni93).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Toni93 kaže...

nemogu ih procitat s tim programima.moze jos koji program

tip videa je .mov

neznam puno o ovome pa da je sto jednostavnije rukovanje

Pretvori ga u .avi pomocu Total Video Convertera. Imas ga na BOL-u pod program tjedna pa cepaj dalje.

.mov je Quick Time video

All your carefully picked arguments can easiliy be ignored! There are no real rules about posting. There are no real rules about moderating either - enjoy your ban
16 godina
neaktivan

da, potpuno sam zaboravio da iphone snima u mov formatu..a niti jedan niti drugi program ne mogu pokrenuti mov. uglavnom, konvertiraj kako kaže lazarus, a možeš pokušati i sa any video conveterom. pa uvezi taj video kao avi u program i mora raditi.

15 godina
protjeran
Program za obradu videa

to sam sad i krenuo radit.

oce sigurno ovaj prvi okrenut i spojit videa?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Toni93 kaže...

to sam sad i krenuo radit.

oce sigurno ovaj prvi okrenut i spojit videa?

hoće sto posto, nemaš brige. kada otovriš novi projekt, uvezeš videe koje imaš, staviš ih dolje u timeline i na kraju exportaš. možeš dodati i naslove npr, ili neku glazbu..malo se poigraj sa mogućnostima pa ćeš najbolje vidjeti što sve može.

15 godina
protjeran
Program za obradu videa

tnx 

ako zapnem javim,mislim da hocu  ;)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

ako zapenš viči, nisam se dugo koristio s corelom, ali ću se prisjetiti ako treba Osmijeh

15 godina
protjeran
Program za obradu videa

zapeo

di da okrenem video?

Poruka je uređivana zadnji put pet 11.6.2010 18:24 (Toni93).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

dakle, kada otovriš program, gore lijevo mora biti opcija import ili nešto slično, tu odabereš sve videe koje želiš uvesti. oni ti se tada pojave u programu pod malim tabom video. imaš tabove, video, images, titles.. kada klikneš na tab video, imati ćeš sve te videe na jednoj hrp. jadan klik na video i možeš ga uređivati, ta opcija je negdje pri dnu stranice. tu ćeš vidjeti i ikonicu koja označva rotaciju videa. video tada mišem povučeš doljue u timeline, u onu traku, na dnu ekrana. nakon nejga povučeš i drugi video odmah iza njega ili ga prvučeš mišem da se spoje. možeš ga skratiti tako da mišem vučeš video prema nazad..

govorim napamet, jer nemam više taj program instaliran..

edit: evo jedan video o programu pa si pogledaj  

Poruka je uređivana zadnji put pet 11.6.2010 18:34 (robisierra92).
15 godina
protjeran
Program za obradu videa

dokucio sam sam 

hvala na pomoci

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Program za obradu videa

Ima li neke program da možeš umetnit neku montažu(kao ono na televiziji HRT,NOV@ TV)???Bogataš

MOLIM VAS

PAPAT PAPRIČICA
Poruka je uređivana zadnji put čet 24.6.2010 20:07 (Miki Maus OD BAUHUS).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Program za obradu videa

Pa to su ti svi ovi gore iznad navedeni.... 

Da ponovimo:

Adobe Premiere CS5

Adobe Premiere Elements 8

Pinnacle Studio HD 14

Corel VideoStudio Pro X3

Edius

Avid

Pinnacle studio ti je avidov.. inače avid koristi hrt... a pinnacle studio ti je za amatere...

Budući Microsoftov Bill Gates...ili Applov Steve Jobs!
Moj PC  
1 1 hvala 1
15 godina
protjeran

Svaka čast ti si genij!Cool

SLOBODA NIJE BESPLATNA ONA SE PLAČA KRVLJU!!!
16 godina
neaktivan
Program za obradu videa

imam neke filmove u formatu HDRip i sad zelim convertirati u DivX da mogu gledati na DVD_iju???

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
hare mn kaže...

imam neke filmove u formatu HDRip i sad zelim convertirati u DivX da mogu gledati na DVD_iju???

za to ti treba konverter, probaj sa jednim od ova dva

http://www.any-video-converter.com/

http://www.formatoz.com/

15 godina
neaktivan
Program za obradu videa

a dali postoji nešto za "obratno" a da koristi grafički procesor [GPU] za konvertirat dvd u mkv. H.264 za ati karticu?

Budući Microsoftov Bill Gates...ili Applov Steve Jobs!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Program za obradu videa

pozdrav evoi mene

Znate da je već ljeto pa idemo svi na izlete.Ja sada snimam i slikam pa bih molio imali neki program za spajanje video isječaka,slika(ali sve ujedno) i da se može reproducirati

PREPORUKA ZA VAŠ SLUČAJ:Udeal video studio 11

Smijeh

(ja bih trebao neki drugi ako ima)

SLOBODA NIJE BESPLATNA ONA SE PLAČA KRVLJU!!!
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Miki Maus OD BAUHUS kaže...

pozdrav evoi mene

Znate da je već ljeto pa idemo svi na izlete.Ja sada snimam i slikam pa bih molio imali neki program za spajanje video isječaka,slika(ali sve ujedno) i da se može reproducirati

Smijeh

nije udeal, nego ulead - i to je već zastarjeli program (star 3-4 godine) - nova verzija se zove corel video studio pro x3

17 godina
robisierra92 kaže...
nije udeal, nego ulead - i to je već zastarjeli program (star 3-4 godine) - nova verzija se zove corel video studio pro x3

:D :D

julid video studio... ti vodis video studio.  uvijek su me veselili sa tim nazivom, hrabrenje kupca i dizanje morala .

cak bolja i meni draza konkurencija njemu, dosta ga koristim i jako je frendli za n00b korisnike

CyberLink PowerDirector

ne dam nikom palac dolje, eventualno TU
15 godina
protjeran
robisierra92 kaže...
Miki Maus OD BAUHUS kaže...

pozdrav evoi mene

Smijeh

je udeal ja sam gledo

Jebeš chuck norrisa kad se vuco digo iz pepela
16 godina
neaktivan

ma ne koristim više te programe (ulead, power director), već par godina sam isključivo na adobe premiere.

ali kao što bi rekao moj prijatelj logic nije loše isprobati adobe premiere elements, (mislim da smo ga u ovoj temi preporučili već nekoliko puta) relativno moćan komad softwera, a opet dovoljno jednostavan i za početnika. ima jednostavnu opciju exporta sa dv trake, a po završetku projekta, odmah se može spržiti na dvd (napraviti dvd s menijem) bez potrebe za nekim dodatnim konverzijama i programima.

edit: http://www.ulead.com/tech/vs/vs_ftp_10.htmšto piše ulead ili udeal?

Poruka je uređivana zadnji put čet 1.7.2010 20:02 (robisierra92).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice