Mpeg datoteka pokvarena

poruka: 4
|
čitano: 2.210
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Mpeg datoteka pokvarena

Pozdrav!

Imam problem s kojim se nisam susretao do sad; s kamere sam prebacio (hdv digitalna kazeta) na komp materijal, kroz Premiere - u mpeg format. Imam ih više, 5-6 trenutno za montažu. Problem je da mi tu jednu datoteku, veličine 11 GB, ne prepoznaje kako treba. Premiere se smrzne kad učitam, Edius uopće ne želi učitati. VLC player ok pokreće datoteku, kao i GOM player, pa i BS player. A u Windows exploreru pokazuje trajanje datoteke 3 sekunde. Nijedan program za rekodiranje ne pokreće, neki ni ne otvaraju datoteku.

Ima li načina da spasim video materijal???

Ako ne nekom software-skom konverzijom, ima li načina da prebacim natrag na kazetu (firewire) pa ponovno capture napravim? s tim da Premiere ne želi pokrenuti pa da putem njega probam...

Pomoć!!!!

Karlo

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Mpeg datoteka pokvarena

Probaj transkodirati sa ffmpegom, taj guta sve i svasta.

My computer once beat me at chess, but we got even after a round of boxing.
17 godina
neaktivan

ne radi...

ffmpeg ne mogu pokrenuti; jel to treba neki dodatni program ili?

Karlo
16 godina
neaktivan

ffmpeg je cli - command line interface. Znači moraš mu pisati u promtu ručno naredbu ili napraviti *.bat file s naredbom. U tvom slučaju to bi bilo otprilike;

ffmpeg -i C:\path\imefilea.mpg -vcodec copy -acodec copy C:\path\imenovogfilea.avi

I trebao bi dobiti muxan sadržaj mpg kontejnera u avi kontejneru - bez kodiranja.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice