Dakle, instalirao sam update na novu verziju gom playera, i sad mi ne pokazuje u titilovima ć i č , nego ae i e sa kvačicom. E, sad mučim se već satima to poštimati, ali ne ide. Zna li netko rješenje, Hvala.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
To je i mene bilo prije zezalo, ja sam presao na VLC player, na njemu nemam problema...
Al do jučer, dok nisam napravio upadate, bilo je sve savršeno, sad opet nevalja.
A probaj skinuti stariju verziju onda... Iako mora biti i rjesenje za ovu, Google je naj frend :D.
Imaš pravo, u stariji verzijama se to ne događa. Ali uspio sam si riješiti problem, pa ako nekome pomogne.... Bit je u tome da titlovi moraju biti u .sub formatu. Sa subtitle workshopom prebacim u microdvd format i funkcionira. BTW...Gom je fantastičan player koji je nakon 7 godina istisnuo BS player iz mojih kompova.
Eto...
U glavnim postavkama goma pod kraticom subtitle odaberi font koji u sebi ima naše znakove (npr. arial), pozabavi se postavkama kodiranja tj. dekodiranja teksta u istoj kratici. ako to neradi probaš resertirati postavke goma. ako ni to onda se vrati na stariju verziju. I ja stalno imam problema sa postavkama goma
Skini bs.player.Ja njega koristim za filmove.
Imaš pravo, u stariji verzijama se to ne događa. Ali uspio sam si riješiti problem, pa ako nekome pomogne.... Bit je u tome da titlovi moraju biti u .sub formatu. Sa subtitle workshopom prebacim u microdvd format i funkcionira. BTW...Gom je fantastičan player koji je nakon 7 godina istisnuo BS player iz mojih kompova.
Eto...
Sorry nisam vidjeo ovaj post. istina je da gom ima problema sa reprodukcijom nekih vrsta titlova. ali ako je u postavkama font koji nema naših znakova opet problem...
GOM Player je naprosto zvjer od playera, ali ima jednu manu. Prilikom gledanja filmova veće kvalitete (720p a osobito 1080p) zna mi se dogoditi da film ne radi potpuno ispravno - negdje šteka slika, negdje imam problema sa zvukom a neke 1080p filmove nije mi uopće htio pokrenuti. Za razliku od njega VLC Player guta takve filmove tako da njega koristim za tu svrhu. Inače vjerni GOM-ovac
GOM Player je naprosto zvjer od playera, ali ima jednu manu. Prilikom gledanja filmova veće kvalitete (720p a osobito 1080p) zna mi se dogoditi da film ne radi potpuno ispravno - negdje šteka slika, negdje imam problema sa zvukom a neke 1080p filmove nije mi uopće htio pokrenuti. Za razliku od njega VLC Player guta takve filmove tako da njega koristim za tu svrhu. Inače vjerni GOM-ovac
Upravo to, Gom player je odlican, koristim ga za gledanje svih formata videa koje imam u kompu osim .mkv (HD 720p i 1080p) nekako mi slika nije cista kada gledam HD, a i koji put zna zezati... Tako da za .mkv formate koristim VLC, no za sve ostalo Gom rulllz...
Eto...
Imam isti problem kao ti sa Č,Ž,Ć.. interesuje me kako .srt prebaciti u .sub?
Eto...
Imam isti problem kao ti sa Č,Ž,Ć.. interesuje me kako .srt prebaciti u .sub?
Skini program Subtitle Edit 2.5 (2.5MB, Free)
S njim možeš manipulirat sa svim formatima vezanim za prijevode. Isto tako ima opcija konvertiranja srt u sub i obrnuto...
ili jednostavno podesiti gom da ti ima central european encoding fontova
Desnim mishem klik na control panel gom playera ,pa u preferences ,...................pa sustitle ........................pa Others .................. pa tamo ima opcaja CODE PAGE................. to triba stavit na central european.
meni radi
Svaka cast!!! Hvala puno!
pa dobro vidis da je nekome pomoglo
Ne znam koliko su stari postovi, ali hvala na ovom Central Europe pomoglo je thx!
Gdje mogu podesit da Gom automatski traz titlove na netu?