Gom Player titlovi, problem

poruka: 19
|
čitano: 21.397
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Dakle, instalirao sam update na novu verziju gom playera, i sad mi ne pokazuje u titilovima ć i č , nego ae i e sa kvačicom. E, sad mučim se već satima to poštimati, ali ne ide. Zna li netko rješenje, Hvala. 

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Gom Player titlovi, problem

To je i mene bilo prije zezalo, ja sam presao na VLC player, na njemu nemam problema...

Xfire:bmw144 ...Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis...
16 godina
neaktivan

Al do jučer, dok nisam napravio upadate, bilo je sve savršeno, sad opet nevalja.

16 godina
neaktivan

A probaj skinuti stariju verziju onda... Iako mora biti i rjesenje za ovu, Google je naj frend :D.

Xfire:bmw144 ...Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis...
16 godina
neaktivan

Imaš pravo, u stariji verzijama se to ne događa. Ali uspio sam si riješiti problem, pa ako nekome pomogne.... Bit je u tome da titlovi moraju biti u .sub formatu. Sa subtitle workshopom prebacim u microdvd format i funkcionira. BTW...Gom je fantastičan player koji je nakon 7 godina istisnuo BS player iz mojih kompova.

Eto...

16 godina

U glavnim postavkama goma pod kraticom subtitle odaberi font koji u sebi ima naše znakove (npr. arial), pozabavi se postavkama kodiranja tj. dekodiranja teksta u istoj kratici. ako to neradi probaš resertirati postavke goma. ako ni to onda se vrati na stariju verziju. I ja stalno imam problema sa postavkama goma

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Skini bs.player.Ja njega koristim za filmove.

Hakiranje je umjetnost a ne zločin.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Mironis77 kaže...

Imaš pravo, u stariji verzijama se to ne događa. Ali uspio sam si riješiti problem, pa ako nekome pomogne.... Bit je u tome da titlovi moraju biti u .sub formatu. Sa subtitle workshopom prebacim u microdvd format i funkcionira. BTW...Gom je fantastičan player koji je nakon 7 godina istisnuo BS player iz mojih kompova.

Eto...

Sorry nisam vidjeo ovaj post. istina je da gom ima problema sa reprodukcijom nekih vrsta titlova. ali ako je u postavkama   font koji nema naših znakova opet problem...

16 godina
neaktivan

GOM Player je naprosto zvjer od playera, ali ima jednu manu. Prilikom gledanja filmova veće kvalitete (720p a osobito 1080p) zna mi se dogoditi da film ne radi potpuno ispravno - negdje šteka slika, negdje imam problema sa zvukom a neke 1080p filmove nije mi uopće htio pokrenuti. Za razliku od njega VLC Player guta takve filmove tako da njega koristim za tu svrhu. Inače vjerni GOM-ovac Smijeh

They took our jobs!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Stimulans kaže...

GOM Player je naprosto zvjer od playera, ali ima jednu manu. Prilikom gledanja filmova veće kvalitete (720p a osobito 1080p) zna mi se dogoditi da film ne radi potpuno ispravno - negdje šteka slika, negdje imam problema sa zvukom a neke 1080p filmove nije mi uopće htio pokrenuti. Za razliku od njega VLC Player guta takve filmove tako da njega koristim za tu svrhu. Inače vjerni GOM-ovac Smijeh

Upravo to, Gom player je odlican, koristim ga za gledanje svih formata videa koje imam u kompu osim .mkv (HD 720p i 1080p) nekako mi slika nije cista kada gledam HD, a i koji put zna zezati... Tako da za .mkv formate koristim VLC, no za sve ostalo Gom rulllz...

17 godina
Mironis77 kaže...

Eto...

Imam isti problem kao ti sa Č,Ž,Ć.. interesuje me kako .srt prebaciti u .sub?

The blue screen of death is the best game I've ever played.
17 godina
neaktivan
kemal_r kaže...
Mironis77 kaže...

Eto...

Imam isti problem kao ti sa Č,Ž,Ć.. interesuje me kako .srt prebaciti u .sub?

Skini program Subtitle Edit 2.5 (2.5MB, Free)

S njim možeš manipulirat sa svim formatima vezanim za prijevode. Isto tako ima opcija konvertiranja srt u sub i obrnuto...

http://www.nikse.dk/se/

Dr. za postavljanje glupih pitanja...
Poruka je uređivana zadnji put ned 28.6.2009 18:41 (xilC).
17 godina
neaktivan

ili jednostavno podesiti gom da ti ima central european encoding fontova

Silence! I Kill You...

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Desnim mishem  klik na control panel gom playera ,pa  u preferences ,...................pa sustitle ........................pa   Others  .................. pa tamo ima opcaja CODE PAGE................. to triba stavit na central european.

meni radi

16 godina
neaktivan
Njonje, jel ti vidiš kad je napisan zadnji post u ovoj temi?! Prije malo manje od godinu dana. Kasno si se sjetio...
Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa). ///// Od ponedjeljka do petka sam na: m.bug.hr
16 godina

Svaka cast!!! Hvala puno!

Meda
17 godina
Šef kaže...
Njonje, jel ti vidiš kad je napisan zadnji post u ovoj temi?! Prije malo manje od godinu dana. Kasno si se sjetio...

pa dobro vidis da je nekome pomoglo

Nothing is true, everything is permitted
16 godina
neaktivan

Ne znam koliko su stari postovi, ali hvala na ovom Central Europe pomoglo je thx!

http://i39.tinypic.com/2s01xyg.jpg

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Gdje mogu podesit da Gom automatski traz titlove na netu?

┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice