Napokon je izasla nova verzija nakon vise od godinu dana
Za sve ljubitelje ovog odlicnog playera http://www.gomlab.com/eng/GMP_download.html
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Napokon je izasla nova verzija nakon vise od godinu dana
Za sve ljubitelje ovog odlicnog playera http://www.gomlab.com/eng/GMP_download.html
Što se promijenilo u odnosu na zadnju verziju? Nativna podrška za mkv?
Jesi ga skinuo? Radi sve OK, ima poboljšanja?
Vec na prvi pogled vidim da mu fali podrska za AAC...
Cim sam pokrenuo prvi mkv file, izbacio mi je codec error...
Vec na prvi pogled vidim da mu fali podrska za AAC...
Cim sam pokrenuo prvi mkv file, izbacio mi je codec error...
To bi se trebalo pod hitno rješiti.
BTW je li isprobao itko ovaj PotPlayer, vidim da ga na techsupportalert hvale.
koristia sam ga za sve formate, al je na mkv trza da to nisu istine,
danas je pa novi windows, al nije tražilo update idem provjerit kakav je
EDIT:
mogu reć da po prvi put mkv. vrti normalno
Ne kontam !?
Meni prošla verzija 2.1.28.5039 radi besprijekorno s MKV fileovima, što su sad ukenjali ?
Ne prepoznaje audio codec, NEMA ZVUKA
Ovako malo sam se igrao, pa eto moja misljenja...
Uglavnom vrtim mkv fileove, te su avi i ostala ekipa skoro pa nepostojeci kod mene. Skoro svi videi imaju ili AAC ili FLAC zvuk kod mene, te mi nije bas sjelo sto podrska za AAC nije odmah implementirana u sam program, nego se mora zasebno skinuti filter/codec sa njihove stranice. Slijedeca stvar opet vezana uz zvuk, posto ovo pisem kako isprobavam sve, FLAC codec/filter takoder fali. Ovo mi stvarno nije jasno kako ne moze odmah nakon instalacije vrtiti AAC i FLAC. SLIKA
Nakon instalacije samih codeca/filtera, zvuk je radio kako treba, no moglo se i bez tih instalacija...
Idemo dalje!
Nedostatak "podrske" (moze ih ocitati, te ih recimo podrzava) ASS titlova. Font, boja, polozaj, i tako dalje... Cak niti ne ocitava linije ako se izvode u isto vrijeme!
Nista nije kako bi trebalo biti SLIKA
Na gornjoj slici je novi GOM, a dolje je MPC-HC.
Potpuno ignoriranje chaptera iz mkv filea.
Moze biti da ja nesto krivo radim, no nigdje nisam nasao listu postojecih chaptera. Dok sam pokusao stisnuti PgUp ili PgDn (tipke za pomicanje kroz chaptere), javlja da oni "ne postoje" (nudi mi prikazivanje slijedeceg filea u playlisti lol). SLIKA
10 bitna podrska (ili nemogucnost iste)
Sve vise x264 sadrzaja se enkodira sa 10 bitnom dubinom boja (note:bolja kompresija), no GOM player ne moze pravilno ocitati takve fileova cak ni nakon promjene filtera sa defaultnog na madVR (nazalost LAV filtere uopce ne ocitava, te CoreAVC nemam instaliran pa nebih mogao reci). USPOREDBA
Crashanje prilikom ubrzanog trazenja po videu.
Yup, slika govori sve... SLIKA
Potpuna nemogucnost pokretanja m2ts filea.
I za kraj sama usporedba kvalitete slike...USPOREDBA
Da...
nekuzim kod mene radi sve savrseno od slike do zvuka
Podizanje playera je trenuto zauzece resursa je skroz malo neprelazi 40 Mb
Filmove vrti bez ikakvog trzanja ono totalni preporod nakod MPC HC
Gom mi je bio i osto najbolji player

Ne imao sam MPC HC pa ona KMplayer pa sam se opet vratio na gom,al su win bili frisko instalirani
Meni radi sve savrseno out of the box
Onda koji je vrag ne znam, na svako m playeru sve normalno radi osim na GOM.
No ASS, chaptere i samu kvalitetu slike sigurno nisam ja mogao sj*ebati tako da mi MPC-HC ostaje jos uvijek prvi izbor.
nekuzim kod mene radi sve savrseno od slike do zvuka
Podizanje playera je trenuto zauzece resursa je skroz malo neprelazi 40 Mb
Filmove vrti bez ikakvog trzanja ono totalni preporod nakod MPC HC
Gom mi je bio i osto najbolji player
tebi sve radi savrseno....LOL i meni bi radilo savrseno da pustam 700mb avi file sa .srt titlovima
stavi mediainfo tu od tog filma pa cemo vidit
btw. testirat cu ga i ja sutra ...ali vidim vec da ima iste probleme kao i prijasnja verzija
I sta sada,jel rijeseno ili ne sa time MKV fileovima?
Jer upravo sam htijeo ovdje postati moj problem;"Gom player je prestao raditi",dobijam poruku kada pokrenem MKV film!
Nakon novog updatea, kod ulaska u player pojavljuje se reklama. Big Fail..
Na svu sreću imam starije instalacije. :) Nema updatea što se mene tiče dok se ne promijeni ovo sa reklamama.