Foobar2000

poruka: 377
|
čitano: 126.983
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: Foobar2000
win32 kaže...
mire777 kaže...

Takodje proveri da ti folderi nisu postavljeni pod 'read only'.

Odcekiram fileove da nisu read only, sve se skinira i nakon sto odem na "Ok" nakon naravno "Apply", opet mi pokaze da su folderi "Read only".

No, to s "Read only" ne vjerujem da je problem posto su oduvijet ti fileovi "Read only" i svaki drugi player radi ok.

Full control je kao sto sam vec naveo odobren za sve usere.

Evo i ss...nakon sto odcekiram "Read only", opet se vrati cekirana postavka.

To je bug u windowsu, tako je i kod mene, sto znaci da su tebi svi folderi read-write, to je ok..

Stvarno ne znam sta bi onda moglo biti.

Da li si ranije imao isti problem, ili se on pojavio nedavno?

I od kada se pojavio?

Ako nije bilo davno, mozda windows jos cuva foobar folder negde..

Probaj vratiti prethodnu verziju foobara. Click na foobar folder>properties>previous versions - odaberi najkasniji datum

Ili pokusaj sistem restore na period kada je sve bilo ok?

Ali budi oprezan, moras biti siguran koji datum biras i koje si programe tada imao na komp-u, jer sve sto je nakon tog datuma instalirano bice izgubljeno..

Ja nikada nisam instalirao default foobar, vec u portable modu(gde on ne ostavlja nikakve tragove u registrima) Mozda je problem bas tu, jer ti je nesto ostalo..

Ali kao sto sam rekao, ne mora biti nista od ovoga, najbolje ti je da postavis pitanje na hidrogenaudio forumu, gde su developeri,  brze ces resiti problem..

Edit:

Sad videh da imas win 64, e i tu moze biti problem, foobar radi na 64-bit. normalno, kao i vecina aplikacija(zapravo on je za to predvidjen), ali mislim da mu je arhitektura 32-bitna.

Ja na 64. nisam imao problem nikad, ali evo sta moze biti:

Problem kod ovog 64-bit OS, jeste da on emulira 32 bitno okruzenje, postoje dva foldera (program files (x 86)) i (program files). Jedan je za 32-bitne aplikacije a drugi za 64-bitne.

Kada 32-bitna aplikacija pokusava da pristupi folderu (program files), OS automatski preusmerava tu aplikaciju da gleda u svoj 32-bitni folder: ''program files(x86)'' , problem nastaje kada 32-bitna aplikacija ne treba to preusmerenje(JER ONA ZNA GDE TREBA DA GLEDA) , ali windows (MISLI DA ONA NEZNA), pa je na silu preusmerava :) .

E verovatno zato imas taj problem, on pokusava da upise playlistu u (program files) a windows ga preusmerava u (program files (x86)) , zato on niti moze da nadje put niti moze da upise..

Glup windows, zato sam ja 64-bitni OS batalio...

Ali posto si ti probao i portable verziju i ostale mogucnosti, sigurno se nesto gadno pobrkalo u registrima, postoje odvojeni registri za 64 bitne i 32 bitne aplikacije..

Ja bi na tvom mestu uradio sistem restore...

nontryer kaže...
sirka666 kaže...
anarchyST kaže...

Ekipa, da li postoji kakav plugin za raiting pjesama? Slicno ovim doli zvjezdicama u WMP-u...

Ja sam to ovako riješio.

http://www.hydrogenaud.io/forums/index.php?showtopic=71224

Može se i s ovim:

Link

Ovako ti je najbolje, imas smooth-scrolling playlistu sa izvanrednim mogucnostima(kreiranja sopstvenih columns-a) + raiting koji radis direktno iz playliste:

http://www.foobar2000.org/components/view/foo_simplaylist

http://www.hydrogenaud.io/forums/index.php?showtopic=88411

miki
Poruka je uređivana zadnji put čet 7.8.2014 10:53 (mire777).
15 godina
neaktivan
Foobar2000

Rijesen "problem". {#}

Kako? Nemam pojma.

Ocito nakon svega onoga sto sam isprobao (a probao sam sve moguce), nesto je sve to rijesilo no lako moguce da se rijesilo u potpunosti tek nakon restarta.

Javim ako se slucajno ponovi isti problem.

Sada sam tek shvatio koliko sam zadovoljan s playerom jer u zadnjih par dana sam isprobao apsolutno sve moguce playere i niti jedan mi nije bio ni blizu tako dobar kao foobar2000.

Hvala svima na pomoci. {#}

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Foobar2000

Zaboravio sam da podelim..

Ovo je moj Youtube Radio plugin za foobar.

Plugin koristi Last.fm i radi identicno kao Radio na webu:

Za vise informacija pogledajte ovde:

http://mire777.deviantart.com/art/Foobar-Youtube-Radio-447296512?q=gallery%3Amire777&qo=0

miki
Poruka je uređivana zadnji put pon 25.8.2014 15:53 (mire777).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Foobar2000

Ovako imam problem. Kad hoću pustiti pjesmu iz neke mape pjesma ne počne svirati nego se samo doda na playlistu. Može pomoć?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Probaj iskljuciti pod preferences->shell integration-> set "Enqueue" as default action

Makar to zna obrisati playlistu koja je postavljena pod default (takoder pod shell integration->"Always send new files to playlist"), barem u foobar 1.2.9, pa postavi odgovarajucu defaultnu playlistu.

○Lijepog li djeteta! Koliko je star?○ -Trideset i pet godina!
11 godina
neaktivan

hvala, pomoglo je ovo prvo

11 godina
Foobar2000

Evo, foobar2000 je postao dostupan i na mobilnim platformama: http://mobile.foobar2000.com/

Za sad baš i ne izgleda nešto.

2 0 hvala 1
15 godina
CVET2 kaže...

Evo, foobar2000 je postao dostupan i na mobilnim platformama: http://mobile.foobar2000.com/

Za sad baš i ne izgleda nešto.

O, pa mobile verzija je vani već skoro mjesec dana.

Lako za to kako izgleda, bitno je što i kako radi - a radi fantastično!

Šteta je samo što ne podržava više formata, bez obzira na platformu: "Supported formats include: MP3, MP4/M4A, Musepack (MPC), Ogg Vorbis, Opus, FLAC, WavPack (WV), Apple Lossless (ALAC)"

If it ain`t broken, you`re not working hard enough ...
Poruka je uređivana zadnji put pon 23.5.2016 18:52 (kizo2703).
12 godina
Foobar2000

meni i nije baš nešto na androidu zasada .. nema nijedan widget, browse sekcija je malo pretjerana sa svim ovim filterima, kretanje po samoj aplikaciji je u najmanju ruku čudno, nije kao kod drugih pleyera gdje slajdom prsta prelaziš sa stranice na stranicu.. back botun je za stvarni izlaz iz aplikacije, dakle prekid muzike..

plusevi su mi black skin i  support za simple last.fm scrobbler..

držat ću se Black palyera dok foobar ne dobije neki konkretniji update

0 0 hvala 0
15 godina
xDISORDERx kaže...

meni i nije baš nešto na androidu zasada .. nema nijedan widget, browse sekcija je malo pretjerana sa svim ovim filterima, kretanje po samoj aplikaciji je u najmanju ruku čudno, nije kao kod drugih pleyera gdje slajdom prsta prelaziš sa stranice na stranicu..

back botun je za stvarni izlaz iz aplikacije, dakle prekid muzike..

Pa, s obzirom da je većina funkcija sa stolne verzije tu, i nije se neki problem snaći.

Kratki klik na back je za šetanje kroz stranice, dugački je za izlazak, ali meni muzika nastavlja svirati i ako izađem - isto je i na Androidu i na WP-u.

12 godina

imam mobitel od 5 ,5" i nije mi baš jednostavno non stop stiskati back tipku.. a to što se tiće izlaženja, mogu izaći preko home tipke da mi ne ugasi aplikaciju, nije neki problem al eto samo kažem, nisam tako navika kod drugih plejera..

i isto tako bilo bi mi logično da je na dnu stranice, bilo koje, mali prikaz plejera, znači botuni za prošlu/sljedeću pjesmu i play/pause a ne da svako malo moram otvarati notifikaciju bezveze.

isto tako očekujen da se mogu povezati s foobarom na laptom, iako za to imam posebnu aplikaciju, ali nebi bilo loše imati sve u jednoj

ugl meni se zasada nesviđa s obziron da ima puno bolje napravljenih playera

12 godina
Foobar2000

prvi put sam danas naletio na ovu temu, pa vidim ljudi dosta koriste skinove..međutim ja nikako da pronađem neki koji je baš funkcionalan, dosta sam ih probao, pola ih nije podržavalo zadnju verziju a ostali  mi se nisu baš svidjeli..
ugl evo moj kako izgleda trenutno pa ako ko zna nešto slično..

-bitno mi je da ima ove prozore (nije bitan raspored), naročito stavka da mogu jednostavno pristupit pretrazi po folderima..

- da je taman, i "moderniji" od ovog klasičnog

0 0 hvala 0
15 godina

Evo, skinova koliko hoćeš: DeviantArt

12 godina

a tražia sam i tu ima možda pola godine i nisan naša nešto funkcionalno a da mi se sviđa.. al vidim da sad ima novijih skinova pa ću bacit oko

11 godina
Jel se može u foobaru mijenjati boja svih traka iz sive u neku drugu boju.

0 0 hvala 0
15 godina
CVET2 kaže...
Jel se može u foobaru mijenjati boja svih traka iz sive u neku drugu boju.

Bez nekog Columns UI skina ne, možda možeš probat nešto sa foo_ui_hacks ali nisam siguran jer ga nisam nikad koristio.

Of beast and man am I, transformed by the full moons shine
11 godina
Foobar2000

Da, baš sam o tome čitao po stranim forumima. Ljudi kao rješenje još nude stavljanje windows teme u black i slično, ali nigdje nema nekog pravog rješenja. Od kad sam prešao sa Winampa na Foobar prije par godina, u svemu sam se sa Foobarom oduševio, ali me jedino ta stvar kopka. Ne volim nikakve skinove, a obaožavao sam winampovo crno okruženje. Nekako mi je prirodono da player poput photoshopa nudi cijelo dark sulčelje. Nadam se da će neka buduća verzija ipak omogučiti tu opciju.

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice