Takodje proveri da ti folderi nisu postavljeni pod 'read only'.
Odcekiram fileove da nisu read only, sve se skinira i nakon sto odem na "Ok" nakon naravno "Apply", opet mi pokaze da su folderi "Read only".
No, to s "Read only" ne vjerujem da je problem posto su oduvijet ti fileovi "Read only" i svaki drugi player radi ok.
Full control je kao sto sam vec naveo odobren za sve usere.
Evo i ss...nakon sto odcekiram "Read only", opet se vrati cekirana postavka.
To je bug u windowsu, tako je i kod mene, sto znaci da su tebi svi folderi read-write, to je ok..
Stvarno ne znam sta bi onda moglo biti.
Da li si ranije imao isti problem, ili se on pojavio nedavno?
I od kada se pojavio?
Ako nije bilo davno, mozda windows jos cuva foobar folder negde..
Probaj vratiti prethodnu verziju foobara. Click na foobar folder>properties>previous versions - odaberi najkasniji datum
Ili pokusaj sistem restore na period kada je sve bilo ok?
Ali budi oprezan, moras biti siguran koji datum biras i koje si programe tada imao na komp-u, jer sve sto je nakon tog datuma instalirano bice izgubljeno..
Ja nikada nisam instalirao default foobar, vec u portable modu(gde on ne ostavlja nikakve tragove u registrima) Mozda je problem bas tu, jer ti je nesto ostalo..
Ali kao sto sam rekao, ne mora biti nista od ovoga, najbolje ti je da postavis pitanje na hidrogenaudio forumu, gde su developeri, brze ces resiti problem..
Edit:
Sad videh da imas win 64, e i tu moze biti problem, foobar radi na 64-bit. normalno, kao i vecina aplikacija(zapravo on je za to predvidjen), ali mislim da mu je arhitektura 32-bitna.
Ja na 64. nisam imao problem nikad, ali evo sta moze biti:
Problem kod ovog 64-bit OS, jeste da on emulira 32 bitno okruzenje, postoje dva foldera (program files (x 86)) i (program files). Jedan je za 32-bitne aplikacije a drugi za 64-bitne.
Kada 32-bitna aplikacija pokusava da pristupi folderu (program files), OS automatski preusmerava tu aplikaciju da gleda u svoj 32-bitni folder: ''program files(x86)'' , problem nastaje kada 32-bitna aplikacija ne treba to preusmerenje(JER ONA ZNA GDE TREBA DA GLEDA) , ali windows (MISLI DA ONA NEZNA), pa je na silu preusmerava :) .
E verovatno zato imas taj problem, on pokusava da upise playlistu u (program files) a windows ga preusmerava u (program files (x86)) , zato on niti moze da nadje put niti moze da upise..
Glup windows, zato sam ja 64-bitni OS batalio...
Ali posto si ti probao i portable verziju i ostale mogucnosti, sigurno se nesto gadno pobrkalo u registrima, postoje odvojeni registri za 64 bitne i 32 bitne aplikacije..
Ja bi na tvom mestu uradio sistem restore...
Ekipa, da li postoji kakav plugin za raiting pjesama? Slicno ovim doli zvjezdicama u WMP-u...
Ja sam to ovako riješio.
Može se i s ovim:
Ovako ti je najbolje, imas smooth-scrolling playlistu sa izvanrednim mogucnostima(kreiranja sopstvenih columns-a) + raiting koji radis direktno iz playliste:
http://www.foobar2000.org/components/view/foo_simplaylist
http://www.hydrogenaud.io/forums/index.php?showtopic=88411