Ovako, konkretno me zanima postoji li neki program koji bi mi omogućio da kako ja recitiram da on piše u word jer abby fine reader mi nikako nebi pomogao jer je pisano rukom dvije pune bilježnice starih recepata pa bih to htio očuvati ali i za bržu pretragu na kompjuteru. Dakle neki program da mu ja recitiram na mic a on da piše tekst ali na hrvatskom, a ako ne može i engleski pa ću malo dotjerat đščćž. Bilo kakav prijedlog je dobrodošao. Ispričavam se ako nije dobar podforum za ovakvo pitanje! Hvala unaprijed na odgovorima!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Previše tražiš, probaj kroz koju godinu...
Ako ti se žuri, počni prepisivati.
ako te tješi program postoji ali mu neznam ime
-postoji i zove se sekretarica (daktilograf), radi na kavu u štipanje, nema zahtjeva za memorijom, i lako se deinstalira (skida).
-ipak ti je abby bolje rješenje, jer softver na engleskom je užas.. 'konjići skakuću' je jedna od fraza koje ze samo mogu nasmijati.
Možeš isprobati kako radi Windows Speech Recognition ili Dragon NaturallySpeaking.
Možeš isprobati kako radi Windows Speech Recognition ili Dragon NaturallySpeaking.

A žašto nebi jednostavno skenirao te recepte i spremio u PC ? Razmišljaj na način kako bi postupao i sa starim fotografijama.