Audio to text

poruka: 7
|
čitano: 1.466
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Audio to text
pitanje

Ovako, konkretno me zanima postoji li neki program koji bi mi omogućio da kako ja recitiram da on piše u word jer abby fine reader mi nikako nebi pomogao jer je pisano rukom dvije pune bilježnice starih recepata pa bih to htio očuvati ali i za bržu pretragu na kompjuteru. Dakle neki program da mu ja recitiram na mic a on da piše tekst ali na hrvatskom, a ako ne može i engleski pa ću malo dotjerat đščćž. Bilo kakav prijedlog je dobrodošao. Ispričavam se ako nije dobar podforum za ovakvo pitanje! Hvala unaprijed na odgovorima!

Poruka je uređivana zadnji put čet 19.3.2009 18:36 (Joe Cavallo).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Audio to text

Previše tražiš, probaj kroz koju godinu...

Ako ti se žuri, počni prepisivati.

MB ASUS P5K, C2D E6420, Radeon X1950PRO, DDR2 3GB 800MHz Transcend, 19"SamsungSM 932BF, Antec Sonata III-EC Midi
17 godina
neaktivan
Audio to text

ako te tješi program postoji ali mu neznam ime

Prodajem kravu, crna metalik boja, HI-FI mukanje, sportski rep i alu kopita.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

-postoji i zove se sekretarica (daktilograf), radi na kavu u štipanje, nema zahtjeva za memorijom, i lako se deinstalira (skida).

-ipak ti je abby bolje rješenje, jer softver na engleskom je užas.. 'konjići skakuću' je jedna od fraza koje ze samo mogu nasmijati.

自豪的迎来了10周年的华诞。... na C64/TurboModul
17 godina
neaktivan
prihvaćeno rješenje

Možeš isprobati kako radi Windows Speech Recognition ili Dragon NaturallySpeaking.

MB ASUS P5K, C2D E6420, Radeon X1950PRO, DDR2 3GB 800MHz Transcend, 19"SamsungSM 932BF, Antec Sonata III-EC Midi
17 godina
autorov komentar
krek kaže...

Možeš isprobati kako radi Windows Speech Recognition ili Dragon NaturallySpeaking.

Hvala, probat ću ih! Nije mi neka žurba ali bi htio to napravit! 

@ ihush: HA-HA

p.s. probao sam dragon-a ali malo je zaje*** tako da ću morat nabavit ili neku daktilografkinju Osmijeh ili sam si tipkat. Mršti se
Poruka je uređivana zadnji put sub 21.3.2009 0:58 (Joe Cavallo).
16 godina
neaktivan

A žašto nebi jednostavno skenirao te recepte i spremio u PC ? Razmišljaj na način kako bi postupao i sa starim fotografijama.

poletarac u duši i još sasvim zelen
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice