Contingency plan

poruka: 7
|
čitano: 2.908
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Contingency plan

Dakle ovako... Moram updateati postojeći Contingency Plan (CP) za firmu, tj. barem što se ICT dijela tiče. Ako netko ima neki zgodni template novijeg datuma za podijeliti (da samo napravim cross-check sa novim "standardima" u pisanju istog), poprilično bi mi skratio muke. {#} Ne mislim pritom na gotov CP vaše tvrke (znam i sam da se takve stvar baš i ne dijele okolo), ali ako ste nedavno osvježavali svoj CP i naletili na neki iskoristivi primjer na webu - bio bih zahvalan.

Osim toga, ova tema može poslužiti i za opću raspravu oko contingency planninga i sve što ide uz to.

Retry. Reboot. Reinstall. Reformat.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Contingency plan
cekpi kaže...

sva kaj sam našao je u pravilu staro tri ili više godina tako da mislim da večinu toga imaš pokrivenog

Ima i tu zgodnih primjera, svakako ću baciti oko.

P.S.

Znam i sam da CP baš i nije češto viđen gost po hrvatskim tvrtkama - kod nas se to nekako uglavnom svodi na sljedeće:

Mi iz određenih razloga baš i ne možemo tako, pa eto... {#}

Retry. Reboot. Reinstall. Reformat.
16 godina
neaktivan
Contingency plan

so true

(već se pet minuta valjam po podu)

kod mene normalno radi.....
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Contingency plan

.

Imamo televune, radivone, televizije, lektrika, lektrika, sva čuda, raj na zemlji brajo... Samo nemamo pisme, ni ognjišta ni smija... E!
Poruka je uređivana zadnji put pon 9.1.2012 16:43 (Smooth Operator).

1 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Smooth Operator kaže...

.

Vrlo sažeto i jasno!

16 godina
neaktivan
Tonči kaže...

Vrlo sažeto i jasno!

Pisalo je tu nešto, ali sam se ispravio. Sorry for inconvenience.

Imamo televune, radivone, televizije, lektrika, lektrika, sva čuda, raj na zemlji brajo... Samo nemamo pisme, ni ognjišta ni smija... E!
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice