Imam dva komentara:
1. "nerijetko je platio više od 50 k€" - velika većina je platila više od 50 k€, teško je odabrati novi BMW za manje. Dobar dio 1-ica, mali dio 3-ki i pola X1-ica može se dobiti za manje od 50 k€. Sve ostalo je debelo preko.
2. Pokreće li se video reklame samo ako korisnik odabere otvaranje obavijesti? Već i sama obavijest je blago iritantna, naravno, ali manji je problem ignorirati je. Međutim, ako se video automatski pokrene - to je užasno iritantno! Dok se tako nešto vrti, vjerojatno nije moguće namjestiti glazbu, navigaciju, možda ni klimu...
Imam sam slično osobno iskustvo s LG-evim premium OLED TV-om. Nakon par mjeseci, na osnovnom izborniku, preko otprilike 40% površine zaslona, TV je počeo puštati reklamu za McDonald's. To je također bilo užasno iritantno - reklama za jeftini junk food na premium TV-u!?!? Ta kampanja je završila pa su došle neke nešto manje iritantne reklame, ali svejedno je svinjarija da prodaju premium proizvode i potom guraju ljudima reklame. I to zato da zarade još koji cent na dolar!?
Već sam odlučio da moj sljedeći TV sigurno neće biti LG, jedino ću provjeriti postoji li takva bahatost i na televizorima drugih proizvođača.
Da se vratim na BMW - kroz tu sitnu i primitivnu pohlepu uništavaju brand koji se povezuje s luksuzom i premium segmentom. Slično kao s TV-om, da sam takvog imovinskog stanja da si mogu bez puno razmišljanja priuštiti ozbiljni BMW (iznad 50 k€ :-) ), sljedeći dan nakon forsirane reklame, oglasio bih prodaju BMW-a u pola tržišne cijene i prešao na Mercedes ili Audi ili bilo koju drugu luksuznu marku koja ne pušta reklame na zaslonu automobila.

Budi promjena koju želiš vidjeti u svijetu ASICS