Spider-Man "napao" vozače BMW-a reklamom na ugrađe

poruka: 7
|
čitano: 2.352
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Spider-Man "napao" vozače BMW-a reklamom na ugrađe".
12 godina

Imam dva komentara:

1. "nerijetko je platio više od 50 k€" - velika većina je platila više od 50 k€, teško je odabrati novi BMW za manje. Dobar dio 1-ica, mali dio 3-ki i pola X1-ica može se dobiti za manje od 50 k€. Sve ostalo je debelo preko.

2. Pokreće li se video reklame samo ako korisnik odabere otvaranje obavijesti? Već i sama obavijest je blago iritantna, naravno, ali manji je problem ignorirati je. Međutim, ako se video automatski pokrene - to je užasno iritantno! Dok se tako nešto vrti, vjerojatno nije moguće namjestiti glazbu, navigaciju, možda ni klimu...

Imam sam slično osobno iskustvo s LG-evim premium OLED TV-om. Nakon par mjeseci, na osnovnom izborniku, preko otprilike 40% površine zaslona, TV je počeo puštati reklamu za McDonald's. To je također bilo užasno iritantno - reklama za jeftini junk food na premium TV-u!?!? Ta kampanja je završila pa su došle neke nešto manje iritantne reklame, ali svejedno je svinjarija da prodaju premium proizvode i potom guraju ljudima reklame. I to zato da zarade još koji cent na dolar!?

Već sam odlučio da moj sljedeći TV sigurno neće biti LG, jedino ću provjeriti postoji li takva bahatost i na televizorima drugih proizvođača.

Da se vratim na BMW - kroz tu sitnu i primitivnu pohlepu uništavaju brand koji se povezuje s luksuzom i premium segmentom. Slično kao s TV-om, da sam takvog imovinskog stanja da si mogu bez puno razmišljanja priuštiti ozbiljni BMW (iznad 50 k€ :-) ), sljedeći dan nakon forsirane reklame, oglasio bih prodaju BMW-a u pola tržišne cijene i prešao na Mercedes ili Audi ili bilo koju drugu luksuznu marku koja ne pušta reklame na zaslonu automobila.

2 0 hvala 2
18 godina
Re: Spider-Man "napao" vozače BMW-a reklamom na ug
Mislim da precjenjuješ prosječnog korisnika. Velika većina (90 posto ljudi) nema problema s reklamama tj ne zna ih zaobići. Sto puta sam vidio dobrostojeću ekipu s ajfonima koji voze skupa vozila a na mobitelu im se vrte yt i spotify reklame jer su ili škrti da plate premium, ne smeta im ili ne znaju bolje. To što će mizerni dio ljudi biti nadrkan pa uzeti drugi proizvod nije problem njima kad zarade daleko više na ovim "ovcama" nego što izgube na drugoj grupi. Kad svi proizvođači to uvedu (kao i famozne integrirane batrije u mobitelima, laptopima, izbacivanje 3.5mm priključka, vanjske sd kartice i još puno stvar) pa be budeš imao izbora zanima me kako će ti bojkot uspjeti 😁
7 godina

Ahaaaa, zato služe svi ti ekrani po novim autima. Da jbg. ne možeš puštati reklame na dugmićima..

Moj PC  
3 0 hvala 1
17 godina

Mislim da su ipak vozači bmwa malo kritičniji i da ih je ipak briga što im nakelje glupe reklame po ekranima u vozilu.  Probalo se i s nekim uslugama na pretplatu pa se odustalo nakon reakcije vlasnika.
Vozio sam dugo bmw petice, zadnju sam nedavno prodao, sigurno ne bi zelio glupe reklame u autu premium vozila. Na sto su premium marke spale

Ali koji je to sklop u mozgu tih menadercica koji donose te odlukei koliko ne razumiju  i unistavaju brand, pa nije niti cudno sto cjela eu autoindustrija pred kolapsom, bolje nisu niti zasluzili.

Kinezi gledaju utrpati sto vise opreme i tehnologije u vozilo, a ovi  ubacju glupoisti i gledaju svaku sitnicu gdje te mogu iscjediti i koji euro uprihoditi  i opet i dalje im nije jasno da su kinezi resetirali  koliko vozilo treba vrijediti i sto se za te novce dobije. 

0 0 hvala 1
16 godina
SveZauzeto kaže...

Da se vratim na BMW - kroz tu sitnu i primitivnu pohlepu uništavaju brand koji se povezuje s luksuzom i premium segmentom. Slično kao s TV-om, da sam takvog imovinskog stanja da si mogu bez puno razmišljanja priuštiti ozbiljni BMW (iznad 50 k€ :-) ), sljedeći dan nakon forsirane reklame, oglasio bih prodaju BMW-a u pola tržišne cijene i prešao na Mercedes ili Audi ili bilo koju drugu luksuznu marku koja ne pušta reklame na zaslonu automobila.

I taman kad prodaš BMW uz veliki financijski gubitak na tom Mercedesu ili Audiju kojeg si kupio također počnu puštati reklame, a sigurno hoće. Prije ili kasnije.

21 mjesec
Onda proda audija u po' cijene te kupi lexus ili tako nešto što je ostalo još otmjeno.
Budi promjena koju želiš vidjeti u svijetu ASICS
13 mjeseci

Ja misim da bi puko ko kokica da mi se ovo dogodi. Sve reklame apsolutno sve i svugdje sam uredno zblokirao, jer me silovanje u moj mozak ne privlaci, a ovo da ekipa u BMWu uredno na pretplatu iskljucuje postojece opcije u autu, a mrtvo ladno te niti ne pitaju, zelis li reklame, nego te samo krenu silovati sa istima, a ti onda prckaj po menijima i probaj to iskljuciti. Vjerovatno budes mogao iskljuciti tek preko postavki racuna koje uopce nisu u autu, malo je reci da je ovo bezobrazno.

No, kako to uvijek biva, gledaju se sirovi podatci. Sirovi podatci vjerovatno govore da je prihod znacajan, negodovanje minimalno, jer puno je jelena koji zele pokazati svoj status u zajednici kroz BMW. Kad te susjed jalno i kiselo pogleda dok vozis BMWa, neprocjenjivo. Trpis i reklame.

Mozda najbolje biti malo usporen i ogranicen kao vecina, manje se zivciras.

2 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice