I Europa se, po tko zna koji put, naguzila gazdi preko mora...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Znači djecu učimo kako treba racionalizirati potrošnju da bude dovoljno za sve pa tako i za buduće naraštaje! Kad pereš zube zatvori vodu , odvajaj smeće , meći štedne žarulje, pa i neodvojivi čepovi što je zaista hvale vrijedno u civiliziranom svijetu.
No onda imamo ovakvo divljaštvo i dno civilizacije koje slavimo kao napredak , nepotrebni serveri za UI i nepotrebni virtualni novac koji proždiru enormne količine struje i vode te zagrijavaju okoliš i dižu razinu co2, raznesi sjeverni tok gdje iscuri plina u vrijednosti godišnje potrošnje prosječne države, vojna industrija koja enormno troši , jata vojnih i civilnih zrakoplova koji lete prazni, uništavanje naftnih postrojenja.
I eto, kažu treba se nadati boljem !
Budi promjena koju želiš vidjeti u svijetu ASICS
Prihvatljivo pod uvjetom da EU prestane sa bolesnom zelenom agendom i karbonskim otiskom, dok ostatak svijeta radi atomske probe, ispušta svakakve kemikalije a Tihim oceanom pliva otok plastike veličine omanje galaksije. Ako misle da ljudi prestanu zvocati zbog data centara i njihove potrošnje struje i vode, moraju prestati silovati ljude svakodnevnim sitnicama.
Naravno, nema potrebe da emisije budu javne kad je u pitanju zeleno-digitalna tranzicija.
Prihvatljivo pod uvjetom da EU prestane sa bolesnom zelenom agendom i karbonskim otiskom, dok ostatak svijeta radi atomske probe, ispušta svakakve kemikalije a Tihim oceanom pliva otok plastike veličine omanje galaksije. Ako misle da ljudi prestanu zvocati zbog data centara i njihove potrošnje struje i vode, moraju prestati silovati ljude svakodnevnim sitnicama.
Prihvaćam da se od mene sakrije broj pušaka koje pucaju na mene i da se sakrije količina bojnih otrova, ali jedino ako će se ukinuti i regulative da se i kod nas mogu još slobodnije bacati bojni otrovi. Ja ću prestati kvocati o smrtonosnim mašinama jednom kad i oko mene padaju bojni otrovi.
Ivica, 36, Zagreb - samouki ljubitelj preživljavanja.
Dali još uvijek netko podržava izgradnju bilo kakvog data centra u HR?
Radije bi nuklearni otpad nego to.Manja šteta.