Ukrajinac uvozi svoje zito, ima svoje valionice i u HR jedino sto ostaje je zagaden zrak i govno!
A ti si mu u tome zdusno pomogao.
Dok je sused koji je imal farmu skapaval od gluposti koje su se radili pred 25 i vise godina te na kraju sve rasprodal i pustl zemlju da ode u korov, imao si bitnijeg posla, i nije te se ticalo.
Sada kada su proizvodjaci propali, sada ste svi pametni jer vam je nekak doslo iz dupeta u glavu da nemres samo kupiti, da netko mora zasukati rukave i zariti ruke u crnu zemljicu.
Onda kada netko i krene nesto proizvoditi, onda su govna problem.
Pileci drek kvalitetno pripremljen je jedan od boljih gnojiva za vrt, no kaj bi ti o tome znal, drek.
nije problem u ukrajnicu niti zitu, nego u procesu, samo treba biti siguran da se isto ne pretvori u monstruozno mucenje, a tu dolazi regulacija. Umjesto tjerati, to treba objerucke prihvatiti a onda lijepo sve po pravilima.
Moj primjer: Ja ako nema jaja kod suseda uvijek platim vise i kupim jaja slobodnog uzgoja, stvar principa, ne tice me se sto su skuplja, ne zelim da moj novac ide prema mucilistima.
Farma DA, samo ju regulirajte i kontrolirajte da ne bude muciliste koje je van ikavog balansa.

Budi promjena koju želiš vidjeti u svijetu ASICS