'Najaviti projekt AI centra od 50 milijardi dolara

poruka: 131
|
čitano: 21.030
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "'Najaviti projekt AI centra od 50 milijardi dolara".
17 godina
Re: 'Najaviti projekt AI centra od 50 milijardi do
Old Iggy kaže...
konjRR kaže...
Old Iggy kaže...

Davno se to zna, demokracija je samo najmanje loš način.

Kako bi Churchill rekao, "Demokracija je loš oblik vladavine, ali ne znamo bolji." ili pak "Najbolji argument protiv demokracije je petominutni razgovor s prosječnim biračem."

No znamo li bolje?

Onda srecom sto demokracija danas ne postoji. 

Hm?

Kako da prosto objasnim, narod ne vlada. Vlada "vlada". 

10 mjeseci
Old Iggy kaže...

Zato se biraju zastupnici, ne ide se hrpom. Samo to tebi baš nije jasno.

Na stranu što ogromna većina ljudi nije za to, u stanju su jedva donositi odluke za sebe, a kamoli za društvo.

Dlaka u jajetu, jamacno!

10 mjeseci
Al Crane kaže...

Znači, kad sustav ne funkcionira kako je dizajniran, treba stvoriti paralelni sustav koji će popunjavati rupe? I onda kad taj paralelni sustav ne bude funkcionirao, treba stvoriti još jedan paralelni... i tako u nedogled?

Ajd probaj opet, mozes ti to, ali ovaj puta probaj kako treba. Evo ti hint, feedback loop!

10 mjeseci
Gallu kaže...
Pa valjda svi shvaćaju da je osnova države državljanin. Koji plaća porez i koji za novac koji plaća očekuje neku uslugu.
Ili ti misliš a da ako ostaneš bez struje i vode moraš postati i vodoinstalater i električar pa sam riješiti problem?

Jamacno sam tako ogranicen i glup, to bi sigurno pasalo tvojoj samodopadnoj personi. Procitaj si ponovno, probaj se uskladiti sa procitanim pa budes vidio.

Upozorenje - Ne funkcionira ako je samodopadni ego jak, u tome slucaju mozes odmah odustati i reci sam sebi kako si pametan, a onaj tamo glup ko qrac.

5 godina
I mislio sam da samo sereš kvake...
7 godina
My2Cents kaže...
Al Crane kaže...

Znači, kad sustav ne funkcionira kako je dizajniran, treba stvoriti paralelni sustav koji će popunjavati rupe? I onda kad taj paralelni sustav ne bude funkcionirao, treba stvoriti još jedan paralelni... i tako u nedogled?

Ajd probaj opet, mozes ti to, ali ovaj puta probaj kako treba. Evo ti hint, feedback loop!

To se nakon 30+ godina zove status quo.

Svi smo čuli da će milijun majmuna koji lupaju o milijun pisaćih strojeva na kraju reproducirati cjelokupna Shakespeareova djela. Sada, zahvaljujući Internetu, znamo da to nije istina. - R. Wilensky
10 mjeseci
Gallu kaže...

Eto, ego pobijedio, uglavnom i pobjeduje! jbga. BTW zajebo si se tam u drugoj temi, malo sam se pogubio koja je vise, ali dao si mi like, daj odi to ispravi! 

10 mjeseci
Al Crane kaže...
My2Cents kaže...
Al Crane kaže...

fail, to se zove ono kako je Igy opisao, pa se sad odlucio predomisliti. To ti se zove "ne da mi se"

5 godina
My2Cents kaže...
Gallu kaže...

Eto, ego pobijedio, uglavnom i pobjeduje! jbga. BTW zajebo si se tam u drugoj temi, malo sam se pogubio koja je vise, ali dao si mi like, daj odi to ispravi! 

Nisam ni sumnjao.

Neka i ti napokon dobiješ koji lajk. Makar slučajno....

18 godina
My2Cents kaže...
Gallu kaže...

Čovjek koji je očiti primjer Dunning Krugera se ruga nečijem egu...o ironije

7 godina
My2Cents kaže...
Al Crane kaže...
My2Cents kaže...
Al Crane kaže...

fail, to se zove ono kako je Igy opisao, pa se sad odlucio predomisliti. To ti se zove "ne da mi se"

Ma o čemu ti pričaš? Kad god bi netko pokušao progurati ili barem predložiti kakve stvarne socijalne reforme u korist stoke sitnog zuba, odmah je od stranke na vlasti i njenih medija dobio etiketu komunjare, radikalnog ljevičara, jugonostalgičara, državnog neprijatelja, i slično. To ti se zove jednoumlje i diktatura.
Kako je netko rekao: "Ludost je iznova raditi jednu te istu stvar i svaki puta očekivati drugačiji rezultat".

Svi smo čuli da će milijun majmuna koji lupaju o milijun pisaćih strojeva na kraju reproducirati cjelokupna Shakespeareova djela. Sada, zahvaljujući Internetu, znamo da to nije istina. - R. Wilensky
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice