A da se netko zapita zašto su tako popularni piratski IPTVi? Možda da nije svaka tekma na svom posebnom kanalu?
Sjećam se ljetos kad sam htio gledati 'ajduka, al i uz MaxTV još su me tražili pare za i HajdukTV. Kao da je u pitanju Real il neki od velikana lol
U globalu sam protiv piratskih IPTVa (baca ljagu na nas vulgaris pirate), al razumijem zašto sve više ljudi prelazi na mračnu stranu.
Uz novčane kazne za gledatelje piratskog IPTV-a, I
- poruka: 44
- |
- čitano: 12.229
- |
- moderatori:
vincimus
Cega se budala stidi, pametan se ponosi... 
A stvarno im je jako stalo do pružatelja usluga... Bas lepo...
AMD Ryzen 7900X3D; Gigabyte Gaming X670 X AX; G.Skill Trident Z5 Neo RGB DDR5-6000 C30 32 Gb; MSI 4090 24 Gb X Trio; SSD Patriot Viper VP4300 PCIe m.2 GEN4 2 Tb;Lian Li 011 Dynamic EVO; LG C2
Ma kada ozakone i krenu provoditi to kod nas, uzeti ću IPTV čisto da vidim tko će mi to ući u moj dom i napisati kaznu za ilegalno gledanje televizije.
Ej sused, vidio sam Vas na popisu. Di se to može nabavit?
Ej sused, vidio sam Vas na popisu. Di se to može nabavit?
Susjed: Kako si me vidio? Taj popis je strogo čuvana državna tajna i protiv zakona je objavljivati bilo čije ime s Epsteinove liste.
Meni bi iskreno cast bila na tom popisu.
prijavljujem se da budem prvi na javnom sramoćenju kad to počne kod nas. možda netko odgovori na pitanje zašto se dopušta da nas "legalci" pljačkaju na svim poljima. 4 programa 7€ mjesečno, 20 programa 15€. serije svaka na drugom servisu. plaća ti nije dosta samo za TV ako te zanimaju filmovi ili serije. i to nije samo tv. imamo legalnu sportsku tv na kojoj su reklame umjesto sporta a i ako uzmemo neki TV paket, opet ne možemo izbjeći reklame. internet globalno da ne spominjem. uskoro bi trebali plaćat da gledamo reklame. mislim da bismo svi trebali odj...t legalce dok se stvari ne promijene kao što se dogodilo kod video igara npr.
Nije baš, zamisli da ti objave javno kako si skinuo drugu sezonu Zavijek Susjedi, novu Snjeguljicu i gledao na crno Slaven vs Gorica i koncert Tijane Ajfon s gostima.
Nije baš, zamisli da ti objave javno kako si skinuo drugu sezonu Zavijek Susjedi, novu Snjeguljicu i gledao na crno Slaven vs Gorica i koncert Tijane Ajfon s gostima.
Jao, bruka desetljeća, nisam ni razmišljal o tom. Ma neko mi se zakačil na wifi, vjerujte mi, nisam ja.
Mnogo je ljubitelja piratstva. A, kada treba biti muško i preuzeti odgovornost, onda nigdje nema te GTA mafije.
Budi muško i plati ono kaj trošiš.

Mnogo je ljubitelja piratstva. A, kada treba biti muško i preuzeti odgovornost, onda nigdje nema te GTA mafije.
Budi muško i plati ono kaj trošiš.

Ne trošim HRT pretplatu od televizije do radija, zašto ju moram plaćati ?
Da se ne plaća/ugovara cijena bi pala ili bi usluga nestala iz ponude (ne bi bila isplativa, jelte).
Ukratko, radi zakona.
Sori
Nije se obracao tebi nego tenkicu(pzkpfw). Panzer ga voli kakiti pa bi bilo vrijeme da mu se uvede neka naknada za to.
Bas me zanima kakvog ce imat ucinka sramocenje navijaca, npr., jednog juventusa ili BBB, Torcide? Pa to ce postati ko ritual, koga nije krstilo javno sramocenje nije pravi clan, ljubitelj sporta itd..
A mozda da se ipak te platforme pobrinu za svoju sigurnost umjesto da trose javni novac na svoju nesposobnost?
Živi primjer korupcije talijanske vlade od strane legalnih distributera iptv'a. Mito i korupcija. Dobili pare da izglasaju zakone, bolio bi ih živi K da nisu dobili mito. Uskoro će i kod nas čim pronađu nekog kojem mogu dat mito.
Kako u Italiji znaš da je neka stranica ilegalan stream/iptv? Postoji li neka državna služba/web gdje možeš provjeriti da li je stream ilegalan? Pitanje je više filozofsko/pravno kako je to riješeno 
Recimo da su Talijani došli do liste korisnika. I sad tamo piše da je netko koristio uslugu od 2018 do 2023 i poslije prestao. Hoće li ga i dalje kažnjavati?
Ja se slažem apsolutno. Na glavni trg u gradu treba staviti binu i kako englezi kažu Stocks. Tako da možemo pirate gađati trulim voćem i povrćem.
Hrža
Zato kaj zakon tako kaže. Al nije to meni problem.
Meni je jako drago kada vidim da što više ljudi radi, te uplaćuje doprinose, te PDV.
Hvala svakom radnom čovjeku kaj vjeruje u državu i plaća poreze.
Hvala vam na tome.
Ukratko, radi zakona.
Hrža
Zato kaj zakon tako kaže. Al nije to meni problem.
Meni je jako drago kada vidim da što više ljudi radi, te uplaćuje doprinose, te PDV.
Hvala svakom radnom čovjeku kaj vjeruje u državu i plaća poreze.
Hvala vam na tome.
Da odgovorim obojci, da jasan mi je zakon glede javne televizije, samo sam bio malo sarkastičan.. Međutim kao i u mnogim drugim stvarima, postoji feedback koji daju sami korisnici odnosno ( mi ), postoje ljudi koji danas prate naše potrošačke navike, bogu hvala barem danas to nije teško, da li bi se ljudi okretali torrentima i ip televiziji, da ne moraju plaćati pet različitih servisa da pogledaju 2 i pol različite serije i film ? Pa vjerujem da nebi, da bi svima odgovarao servis sa videotekom svega i svačega, ala spotify, tidal, deezer, itd... Naravno kada padne profit/prodaja, itd. krivac je uvijek krajnji korisnik, jer tko drugi bi bio kriv za nekvalitetan program, produkciju, sadržaj nego mi ovce koje ne želimo više stajati u redu na šišanje. Da odem u off topic mislim da su no man's sky i battlefield 6 jako dobri primjeri pokazatelji šta se dogodi kada slušaš ljude koji ti žele dati novac i koji ti jasno daju feedback šta očekuju od proizvoda te vrste, ako mene pitaš isplatilo im se. Možda da TV i produkcijske kuće malo osluškuju nas krajnje korisnike koji im na kraju dana hranimo usta, možda bi se manje ljudi okretalo takozvanim izlegalnim radnjama i servisima kao IP TV ili zaljev Jack-a Sparrow-a, zapravo je vrlo jednostavno samo treba malo energije usmjeriti ka nama, osluhnuti nas... Ja sam recimo otkazao sve osim Spotify-a, televiziju gotovo da i ne palim, ne koristim IP TV, ali da se kod nas krenu prijetiti ovakvim stvarima, aktivirao bi ga iz inata, pa bi kao što sam naveo volio vidjeti osobu koja misli da bi mi ušla u kuću i naplatila kaznu, i p.s. otkazao sam HRT pretplatu prije 6 mj. :)
Ja gledam oko sebe, ne ekipu na forumu...i u manjini si/smo, većina plaća te time podržava
Neće se to promjeniti; niko ozbiljno (tipa neko javno okupljanje) ne progovara o plaćanju zdravstva i toj usluzi, a kamoli ovo
Ja gledam oko sebe, ne ekipu na forumu...i u manjini si/smo, većina plaća te time podržava
Neće se to promjeniti; niko ozbiljno (tipa neko javno okupljanje) ne progovara o plaćanju zdravstva i toj usluzi, a kamoli ovo
Ne shvaćam baš kako uspiješ povezati ilegalni IPTV i zdravstvo.
Ilegalni IPTV je jednostavno krađa materijala u tuđem vlasništvu, problem današnje produkcije programa i financijskih troškova doveo je do ekstremnog izbora, ali to netko mora platiti.
Ilegalni IPTV je jednostavno krađa materijala u tuđem vlasništvu, problem današnje produkcije programa i financijskih troškova doveo je do ekstremnog izbora, ali to netko mora platiti.
Nije krađa ako platimo IPTV. :)
To ti je držanje ljestvi lopovu.
To ti je držanje ljestvi lopovu.
Sumnjam nekako da na informatičkom forumu nema osobe koja barem jednom nije nešto piratizirala, kao što si rekao svima na izbor. Ljudi ne bojkotiraju stvari zbog par eura mjesečno. Meni je spotify već xy puta digao cijenu od kad ga imam, pa i dalje ne skidam glazbu s torrenta.