znam da je načelno uzalud, jer su korijeni preduboki i na sve strane Bug-a, no ovo zbilja bode oči. dakle, piše se: Ako čekate osvježni iMac opremljen M3 čipom, mogli biste se načekati. elementarno.
Ako čekate osvježeni iMac opremljen M3 čipom mogli
- poruka: 7
- |
- čitano: 15.139
- |
- moderatori:
vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
znam da je načelno uzalud, jer su korijeni preduboki i na sve strane Bug-a, no ovo zbilja bode oči. dakle, piše se: Ako čekate osvježni iMac opremljen M3 čipom, mogli biste se načekati. elementarno.
A koliko smo tek puta naletjeli na "...ja bi htio..." i onda ljudi zinu kad proverglaš: bih, bi, bi, bismo, biste, bi i obavijestiš o tamo nekim kondicionalima za koje se čulo tamo davno u osnovnoj školi jer je to skroz nevažno i ispadneš grammar nazi. I svi znaju kako se piše taj gramatički nacist, bez greške, to je vrlo "in", postalo skoro pa "viralno", plus što moraš biti dio "establišmenta" u kulturi jer sve novine i časopisi "targetiraju" samo njih. Tako smo, dragi moj Ajar, ti i ja i nama slični ispali iz igre...
Pretpostavljam da je i osvježeni umjesto osvježni? Ali ajde, to je samo tipfeler
I šča točno da rade na osvježenom macu da ne mogu na M1? Ljudi moj M1 Air rastura u apsolutno svemu što mu zadam - iako to nije nešto zahtjevno, uglavnom kao sredstvo za čitanje sadržaja. Ali to je nekako i prava namjena iMac-a, pa nema smisla da se osvježava jer sadašnji radi savršeno...
u profesionalnoj upotrebi neće se koristiti iMac nego nešto jače, od tuda ovi "pro", "max" i "ultra" modeli. Za kućne potrebe pa makar one bile ozbiljnije poput video produkcije, 3D dizajna, photoshopa ili developmenta i više nego moćan za slijedećih 5 godina, što je nekako uobičajeno vrijeme za upgrade.
Teško. Memorija u samom čipu i zalemljeni SSD će riknuti daleko prije.