- Sniziti ograničenja brzine za barem 10 km/h
Brzine su vec jako ogranicene i usudio bih se reci pre niske za kvalitetu automobila, guma i opcenito sigurnosnih mijera koje danas na cesti postoje.
- Uvesti rad od kuće na barem tri dana tjedno
To je ok, ali to znaci da ce mi poduzece morati osigurati kvalitetnu stolicu, stol te placati dodatno zbog dodatnih troskova za rad od kuce?
- Nedjeljom zabraniti automobile u gradovima
To je vec obicaj... U centar samo sa elekticnim. Ali s obzirom da postoje ljudi kojima je nedjelja kao meni srijeda, sto sa njima?
- Pojeftiniti javni prijevoz i poticati mikromobilnost, hodanje i bicikliranje
Na mom podruciju nema javnog prijevoza niti je ekonomski isplativo, kako cemo to rijesiti u kapitalizmu?
- Vožnja automobila po sustavu "par-nepar" u velikim gradovima
Puši K. Nismo u Yugoslavioji, ja ne vozim auto svaki dan, ali vozim svakog cetvrtka i nedjelje. Uvedite ogranicenje kilometra na godisnjoj razini. Diskriminacija par nepar je yugokomunisticka tvorevina, zivimo u kapitalizmu! :D
- Više koristiti dijeljenje prijevoza
Ne, nisam sklon djeliti prostor sa nepoznatim ljudima. Gripa, sada korona, prljave povrsine prljavih suputnika bla bla....
- Promovirati efikasniju vožnju dostavnih kamiona
Tko ce financirati kupnju novih kamiona "lokalnim poduzetnicima" koji jos voze tamiće?
- Koristiti brze vlakove umjesto zrakoplova kada je moguće
Nit vlaka nema u blizini mog doma, kamoli aereodroma :D
- Izbjegavati poslovna putovanja koja nisu nužna
Nije li poanta u putovanjima? Vidjenju novih lokacija, ljudi, kultura? Opet nekakvo zagovaranje yugokomunisticke prakse!
- Osnažiti prihvaćanje električnih i energetski efikasnijih vozila
- Ponovo, tko ce to sufinancirati? 90% ljudi koje znam voze vozila starija od 10 godina, dizele sa skinutim fap filterom.
- Tko ce tim ljudima omoguciti da bace u vijetar 40k eura da bi se vozili na ugljen, umjesto nafte????
Zelena politika ne drzi vodu, osim ako je za to potrbno osiromasiti ljude, uvesti yugo komunisticku diktaturu, ukinuti slobodu medija, misljenja, izbora...
Ja vam samo mogu poslati jedan .|.
Ne zato jer si ja ne mogu prijustiti elektricno vozilo na ugljen, zato jer kada ja kazem, almo nuklearno, zeleni vrište ko nevine dijevice tijekom prvog sexa.... nevini ste, zeleni, ne shvacaterealnost!!!
De se okomite na ultrabogatase, koji uz jednu megajahtu vrte i 10tak manjih, de se okomite na Zelenskog, koji zbog samopromocije i toboze demokracije, daje svoje ljude Bogu u milost i nemilost... Dajte malo pricajte o siromasima, koji u nasoj domovini nisu u stanju prezivijeti mjesec baz da gladuju ili zaduzuju se dozivotno. A vi bi da se ekipa prilagodjava vasim suludim idejama, fasistickim i maloumnim ogranicenjima! PUSTIE K.
Jebe nam se za zalenu politiku i dizanje mora.... svi zele normalan i dostojan zivot
CO2 nikoga nece ubiti.... voda iz slavine, niti....
Zasto nema price o ukidanju plasticne ambalaze? zasto ne ukinemo, odmah sada... plasticne boce?!!?!?!
Zasto ne zatvorimo tvornice koje zagadjuju nase rijeke?
Ne, borimo se protiv CO2, nevidljivog neprijatelja.... al dobrog za moooozenje love poreznih obveznika!
Jos jednom P.K.