Kakve veze imaju vinski podrumi s energetikom baziranom na fosilnim gorivima? Isto bi tako mogao tvrditi da treba zabraniti rijeke i mora jer se tu i tamo neka budala utopi.

Jel u posljedice CO2 spada i kad je u lokalnoj birtiji eksplodirala CO2 boca i pipničarki raznijela lijevi silikon?
Sagledaj kontekst. Covjek je govorio da je nemoguce da CO2 moze ubiti covjeka i ja sam samo dao primjer gdje je to itekako moguce. I ja NISAM nigdje govorio o ikakvim zabranama, vec samo ispravljao netocni navod tako da molim da ne stavljas navode koje nisam rekao i koje nemaju veze s kontekstom.
Ovakve pizdarije pišu samo oni idioti koji vjerovatno ni ne voze auto, jer su mentalno nesposobni za upravljat bilo što što nije bicikl. Brzine treba podignuti, jer su auti, ceste i sva oprema na njima puno sigurnije.
A ja dok sam živ se neću maknut od 1.9 TDi, zato dragi zeleni idioti, odjebite od nas što vozimo
pravi Rvat - pumpe-dize 1zapeta9 TeDeiiiiii kao centralni dio Svetog Trojstva...
"A i atmosfera Venere se sastoji 96% od CO2, pa od toga još nitko nije umro..."
Bokteneće, čovjek bi očekivao da će od ovakvih debilizama dostojnih slabijih polaznika specijalne škole u Donjoj Špičkovini biti pošteđen barem na nekakvom sajtu koji se diči nekakvim tehnološko-znanstvenim temama, ali eto, ne valja pretjerati s očekivanjima.
Ovakve pizdarije pišu samo oni idioti koji vjerovatno ni ne voze auto, jer su mentalno nesposobni za upravljat bilo što što nije bicikl. Brzine treba podignuti, jer su auti, ceste i sva oprema na njima puno sigurnije.
A ja dok sam živ se neću maknut od 1.9 TDi, zato dragi zeleni idioti, odjebite od nas što vozimo
To je logićni nastavak te paradajz-juha "logike" oko CO2. Samo ne vidim logiku u tome da administracija ovog sajta mrtva 'ladna prelazi preko takvih nebuloznih provokacija. Kao da na temi o hipersoničnim raketama netko krene drviti kakve po njih efekte ima ravna šuplja Zemlja.