Hoćete li se cijepiti protiv Covida-19? zaključana tema

poruka: 8.491
|
čitano: 1.496.347
|
moderatori: vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Hoćete li se cijepiti protiv Covida-19?".
14 godina
Re: Hoćete li se cijepiti protiv Covida-19?
Envy kaže...
Hazar kaže...
Antropofob kaže...
Han kaže...
Softwer kaže...

Ne neću se cijepiti osim ako to ne bude uvjet za slobodno kretanje. Trenutno se nalazim u kućnoj karanteni jer sam prema PCR Testu koji je jučer obavljen pozitivan na Covid. Osjećam se kao prije kada sam imao jaču prehladu tj. gripu. Temperatura, kašalj, glavobolja. Nema nekih vanrednih simptoma osim "gubitka" osjetila mirisa i okusa što se prije nije događalo.

Nikaj, buš ozdravil....

Moj susjed je jučer umro od posljedica zaraze Covid-19 virusom.

35 godina, zdrav ko dren bio.

Covidiotima mogu poručiti samo: dabogda vas ista sudba snašla.

Ne znam po čemu si s takvim barbarskim stavovima išta bolji.

D3lBoy kaže...
Antropofob kaže...
Han kaže...
Softwer kaže...

Ne neću se cijepiti osim ako to ne bude uvjet za slobodno kretanje. Trenutno se nalazim u kućnoj karanteni jer sam prema PCR Testu koji je jučer obavljen pozitivan na Covid. Osjećam se kao prije kada sam imao jaču prehladu tj. gripu. Temperatura, kašalj, glavobolja. Nema nekih vanrednih simptoma osim "gubitka" osjetila mirisa i okusa što se prije nije događalo.

Nikaj, buš ozdravil....

Ok admini, hoce i on bit protjeran? Ili samo netko tko se ne slaze sa cijepljenjem?

A zašto bi bio protjeran i šta je loše napisao... govori činjenice na koje svi znamo i na koje se svi oglušujemo.
Evo skoro pa svježa vijest: Sarajevski bodybuilder preminuo od posljedica koronavirusa. Preminuo u 39. godini života (moje godište). Izvor: ovdje

Evo posmrtnica:
I da.. umro je od posljedica korona virusa.. doslovce ga je srušila kao i mog kolegu koji kaže da se jedno veče toliko prepao (ok 2 večeri govori proći će) jer nije mogao čašu vode da dokuči, ali je preživio.
PS: Pogledajte kako mu se sin zove. Arnold.

Žalosno ali istinito a i ja bi isto postupio prema svim antivaxerima (pa Argeta je karcinom u limenci) i svima koji se ne pridržavaju mjera. Ali eto - stradaju koleteralne žrtve.

Eto pokrenite onda neku peticiju da nas se sve strpa u neki logor i da po mogućnosti umremo u teškim mukama.

16 godina
bloodborne kaže...

Zasto envy ? Ja se ne zelim cijepiti, oprosti 

cijepiva se razvijaju godinama, a ne unutar par mjeseci

full ucinkovita ne mogu ni biti jer ni sam genom virusa

jos nije u potpunosti istrazen. Cijepivo samo po sebi je oslabljeni

virus, i zapravo bi se njime trebala stvoriti antitijela da ako se 

zarazis da te sam virus ne pokosi.

Ali onda opet "ti" si u mene ubrizgao nepoznanicu, sorry ali necu.

Meni nije problem nositi masku iznad nosa, meni nije problem

prati ruke 10-20x dnevno, meni nije problem paziti na javnim mjestima sta i kako diram,
meni nije problem u javnom wcu sve zivo primiti sa vlastitim maramicama,
nije mi problem izbjegavati javna okupljanja zbog mogucnosti zaraze.

Naravno da sam svjestan toga da mogu bilo gdje i bilo kada

pobrati to govno usrano od virusa i da riskiram da zarazim svoje

penzionere doma, ali oprosti ali nemam 100% povjerenje u "cjepivo"
i ne zelim se cijepiti u nesto u sta ne vjerujem. Sorry

zao mi je umrlih, zao mi je zarazenih, ali sagledaj malo ljude

vani kako se ponasaju. Maska ne stiti 100%, ali neki ne mogu ni

minimalan oblik zastite podnjeti kao teret na leda.

Koliko mogu pazim se, zasada uspjesno. A zasto se ljudi protive cijepivma
to su si farmaceutske korporacije i "mocnici" aka politicari krivi sami. I nitko drugi

Ajmo ispočetka... cjepivo nije oslabljeni virus. A ovo nije kao bilo koje drugo cjepivo jer se tehnologija cjepiva razvija već desetljećima, plus sad se čitav svijet i cijela znanstvena zajednica uključila u razvoj i to često besplatno.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
Poruka je uređivana zadnji put pet 23.4.2021 12:34 (Bitanga).
17 godina
neaktivan
bloodborne kaže...

Cjepivo za gripu se 'razvije' svake godine za trenutno dominantni soj. Znači unutar par mjeseci. 

bloodborne kaže...

jos nije u potpunosti istrazen. 

Genom je sekvencioniran odavno.

bloodborne kaže...

Cijepivo samo po sebi je oslabljeni

virus, 

Nijedno od cjepiva koja se koriste u Hrvatskoj nema oslabljeni virus.

Dakle apsolutno si neupućen u stvarno stanje stvari, ali ne samo da nisi toga svjestan, nego tu pogrešnu sliku širiš okolo i propagiraš netočne i po život opasne informacije.

Zbog opasnosti takve kombinacije neznanja i samouvjerenosti vodeće društvene mreže su već poduzele određene korake, ali Bugovci se prave da se to njih ne tiče. Nema veze što ljudi umiru, a sezona propada.

Imamo nova kola radi dojma, imamo stav kad nemamo pojma...
6 godina
protjeran
Visak kaže...
bloodborne kaže...

Cjepivo za gripu se 'razvije' svake godine za trenutno dominantni soj. Znači unutar par mjeseci. 

bloodborne kaže...

bloodborne kaže...

virus, 

Dakle apsolutno si neupućen u stvarno stanje stvari, ali ne samo da nisi toga svjestan, nego tu pogrešnu sliku širiš okolo i propagiraš netočne i po život opasne informacije.

Zbog opasnosti takve kombinacije neznanja i samouvjerenosti vodeće društvene mreže su već poduzele određene korake, ali Bugovci se prave da se to njih ne tiče. Nema veze što ljudi umiru, a sezona propada.

Većina cjepiva sadrži jako oslabljen ili inaktiviran (umrtvljen) oblik virusa ili bakterije koji su obično uzročnici bolesti
ili samo malen dio tog virusa ili bakterije.

ali dobro već odavno znam da su forumaši bug-a, forum.hr-a i pc eksperta najpametnija sorta ljudi u hrvatskoj.
pametni, osvješteni, upućeni, visokobrazovani, ambiciozni. Ono što mi nije jasno kako u moru takvih
intelektualaca na vlasti završe ljudi poput milanovića, gazimira čačića, mrakače taritaš, Ines pipl mast trast her i sl.

Neka kolega eto vi ste svi u pravu, kažem ja samo ne znam kako to da se onda već niste cijepili ?

odnosno koliko besmisljeno drobite ovu temu di bi i našli vremena otići se cijepiti. :D

p.s. najednom ste svi i lječnici postali, forum je čudo.

Poruka je uređivana zadnji put pet 23.4.2021 12:51 (bloodborne).
15 godina
Visak kaže...
bloodborne kaže...

bloodborne kaže...

bloodborne kaže...

virus, 

Genom nije izoliran, dakle, ne može se napraviti adekvatno cjepivo. To je vrlo lako dostupna informacija, koja se može provjeriti. 

Nemoj molim te pričati o neupućenosti, kad ti je jedini izvor informacija TV, a oni svi mlate istu slamu pod zna se čijim vodstvom.

Digla se prašina oko korone u najmanju ruku da se radi o izrazito smrtnom virusu, a ne o manjoj prehladi. 

Veći je problem oduzimanje slobode kretanja nego sama zaraza koja se pod povećalom treba gledat kako bi se vidjela.

16 godina
Hoćete li se cijepiti protiv Covida-19?

Bolje se drži pivice nego što se sramotiš ;-)

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

sutra je točno godina otkad je genom virusa sekvencioniran u hrvatskoj od pacijenta iz hrvatske. institut ruđer bošković. 😁

jedino što me muči sa umjetnom inteligencijom je sram koji ću osjećati kad shvati koliko smo glupi.
6 godina
protjeran
Bitanga kaže...

Bolje se drži pivice nego što se sramotiš ;-)

niti najmanje me ne dira šta će itko od forumaša misliti
 ili neće o meni. kao i na svakom forumu postoje grupice
 koje će se međusobno paziti i maziti jer se znaju.
 ( čitaj duže su registrirane/i ). po ovome što kažu ne vidim
 da su cijepljeni, ili mi je taj dio promaknuo.

Poruka je uređivana zadnji put pet 23.4.2021 13:03 (bloodborne).
17 godina
neaktivan
bloodborne kaže...

Većina cjepiva sadrži jako oslabljen ili inaktiviran (umrtvljen) oblik virusa ili bakterije koji su obično uzročnici bolesti

Ne pričamo o većini, nego o covid cjepivima. Ona na razne načine generiraju samo spike protein, znači šiljak s ovojnice, koji zapravo nema veze sa samim virusom (koji je u ovojnici). To je odavno poznata i široko dostupna informacija. Ako to ne znaš očito je da si potpuno neupućen u problematiku i sada je samo pitanje jesi li tip koji se ne petlja u nešto o čemu ne zna praktički ništa, ili te to nimalo ne sprečava. Svi mi imamo rupe u znanju, a razlikujemo se uglavnom po tome smatramo li neznanje preprekom da dijelimo savjete ili ne.

bloodborne kaže...

Neka kolega eto vi ste svi u pravu, kažem ja samo ne znam kako to da se onda već niste cijepili ?

odnosno koliko besmisljeno drobite ovu temu di bi i našli vremena otići se cijepiti. :D

Ja se igrom slučaja jesam cijepio, i to omraženom Astrom, ali za raspravu to i nije previše bitno. 

bloodborne kaže...

Nisam ja toliko upućen, koliko si ti neupućen, pa to stvara razliku.

16 godina
bloodborne kaže...

niti najmanje me ne dira šta će itko od forumaša misliti
 ili neće o meni. kao i na svakom forumu postoje grupice
 koje će se međusobno paziti i maziti jer se znaju.
 ( čitaj duže su registrirane/i ). po ovome što kažu ne vidim
 da su cijepljeni, ili mi je taj dio promaknuo.

To i dalje ne znači da si u pravu :-)

Poruka je uređivana zadnji put pet 23.4.2021 13:16 (Bitanga).
17 godina
neaktivan
juice21 kaže...

Genom nije izoliran, dakle, ne može se napraviti adekvatno cjepivo. To je vrlo lako dostupna informacija, koja se može provjeriti. 

https://www.irb.hr/eng/News/Successfully-Sequenced-COVID-19-Virus-Genome-Isolated-from-Patients-in-Croatia

juice21 kaže...

Nemoj molim te pričati o neupućenosti, kad ti je jedini izvor informacija TV, a oni svi mlate istu slamu pod zna se čijim vodstvom.

A gdje se ti to informiraš?

16 godina
neaktivan

sad je već prošlo unešto vremena od početka rvackog/eu dezorganizajskog cirkusa s cijepljenjem, bruji čaršija da dolazi dovoljno doza trljodlanovnih farmaprofitera, većina još ne zna gdje, kad, kako, aplikacija za prijavu je i zakurac i tak. ja sam trećepozivac, solunac (60 navršenih, ni vrit ni mimo). cijepilo mojeg starog od 97 (godina, ne kila; 9 stentova, 9 lijekova svakodnevno), na poziv, bez posebne prijave, iako nikad i nikam ne ide a i nitko k njemu ne dolazi i baš ga briga. i jedan dan mu je malo porasla temperatura ("nuspojava"), zveknul je (uz sve ostalo) i panadon, prespaval i eo ga - živahan k'o manolić. budući da nisam "mlađa žena, u fertilnoj dobi", ugrušak ne tražim niti bih ga dao. smijem mu se u lice i pokazujem srednji prst. ne da mi se gurati na velesajmu s masama. asocijalnost me i dalje čuva (uz masku, higiju i "mrš od mene"), sve dok moja dottoressa ne dobije dovoljno doza da mogu uzeti pol vure od posla, zuka - zuka do nje, voodoo lutka s akupunkturom, natrag i dec it. motivacija za cijepljenje: ak već pokupim nekaj, e ne bi li bilo blaže. posao i ostalo (pas, stari) mi ne dopušta pun oblik bolesti, ležanje i pasivnost. na "druge" (= ostale) mislim koliko i oni na mene == 0. za mene nitko ne brine i sve radim sam, tak da je cijepljenje više akt samoodržanja do neumitnoga (svi smo ionak ograničeno besmrtni, ne?) i održavanje radne sposobnosti a ne nekakvog lažnog altruizma. a i dajem krv pa ne bi bilo baš zgodno širit kolo, joj širit kolo ... 

pe se: tko se ne cijepi - (rizični) magarac. 

I know that you believe you understand what you think I said, but I am not sure you realize that what you heard is not what I meant.
Poruka je uređivana zadnji put pet 23.4.2021 13:21 (Ajar).
Moj PC  
1 0 hvala 0
6 godina
protjeran
Visak kaže...
bloodborne kaže...

Ne pričamo o većini, nego o covid cjepivima. Ona na razne načine generiraju samo spike protein, znači šiljak s ovojnice, koji zapravo nema veze sa samim virusom (koji je u ovojnici). To je odavno poznata i široko dostupna informacija. Ako to ne znaš očito je da si potpuno neupućen u problematiku i sada je samo pitanje jesi li tip koji se ne petlja u nešto o čemu ne zna praktički ništa, ili te to nimalo ne sprečava. Svi mi imamo rupe u znanju, a razlikujemo se uglavnom po tome smatramo li neznanje preprekom da dijelimo savjete ili ne.

bloodborne kaže...

Ja se igrom slučaja jesam cijepio, i to omraženom Astrom, ali za raspravu to i nije previše bitno. 

bloodborne kaže...

Nisam ja toliko upućen, koliko si ti neupućen, pa to stvara razliku.

I dalje licemjerno ili ironično nikako da čujem

da ste vi upućeni cijepljeni i mislite na druge. 😊

Discord za BUG-ovce https://discord.gg/Yu9aTxk
15 godina
Visak kaže...
juice21 kaže...

https://www.irb.hr/eng/News/Successfully-Sequenced-COVID-19-Virus-Genome-Isolated-from-Patients-in-Croatia

juice21 kaže...

A gdje se ti to informiraš?

Od stručnih osoba koje su namjerno izbačene iz medijskog prostora, jer nemaju isto mišljenje.... 

16 godina
juice21 kaže...
* * *

Da li je napravljena obdukcija, pa da se može tvrditi od čega je umro?

* * *

Jest sve regularno umro je od korona virusa odnosno od te bolesti koje zovemo Covid. Dao sam jedan link i ne da mi se kopati po drugima.

bloodborne kaže...

prati ruke 10-20x dnevno, meni nije problem paziti na javnim mjestima sta i kako diram,

to su si farmaceutske korporacije i "mocnici" aka politicari krivi sami. I nitko drugi

Ge, ne želim nij a jer se stanujem na perferija grada, kada radim full sam opremljen ali...
Svi Epidemiolozi postavljaju pitanje "zašto 3. ima veću učestalosti smrti kod mlađih i jakih osoba nego kod starijih?" Ja ne neznam.. brat mi je fasovao prošle godine u ova doba i njegova supruga i moja djevojka (ja tada radio u jednoj firmi) koronu i manje više slabe posljedice.
Ali budući da sam i ja poprilično jak (čitaj: zdrav) baš zbog toga ne bi volio da me sada pokosi ovaj virus.

A o cjepivima i kako je umjesto godinama (ili godnu do dvije) razvijeno za 1 godinu pomogao je najjači do tada superračunar Summit. Koji sami naučnici kažu da je računalo radilo par sedmica i dalo nam rezultate koje bi tradicionalnim metodama trebalo godinama... Mislim da ti je to bitno. Ali ako cjepivo mi smanji i do 50% šanse da mi virus ne izazove bolest zvanu Covid - ne znam zašto se ne bi ub'o sa njim.

Ako nađem gdje sam to neki dan čitao javim ti.. uglavnom nisu portal . nešto ifnromacije nego dobre vijesti - javim ti na Discordu.

Hazar kaže...
Envy kaže...
Hazar kaže...
Antropofob kaže...
Han kaže...
Softwer kaže...

Nikaj, buš ozdravil....

Ne znam po čemu si s takvim barbarskim stavovima išta bolji.

D3lBoy kaže...
Antropofob kaže...
Han kaže...
Softwer kaže...

Nikaj, buš ozdravil....

Ok admini, hoce i on bit protjeran? Ili samo netko tko se ne slaze sa cijepljenjem?

A zašto bi bio protjeran i šta je loše napisao... govori činjenice na koje svi znamo i na koje se svi oglušujemo.
Evo skoro pa svježa vijest: Sarajevski bodybuilder preminuo od posljedica koronavirusa. Preminuo u 39. godini života (moje godište). Izvor: ovdje

Evo posmrtnica:
I da.. umro je od posljedica korona virusa.. doslovce ga je srušila kao i mog kolegu koji kaže da se jedno veče toliko prepao (ok 2 večeri govori proći će) jer nije mogao čašu vode da dokuči, ali je preživio.

Žalosno ali istinito a i ja bi isto postupio prema svim antivaxerima (pa Argeta je karcinom u limenci) i svima koji se ne pridržavaju mjera. Ali eto - stradaju koleteralne žrtve.

Eto pokrenite onda neku peticiju da nas se sve strpa u neki logor i da po mogućnosti umremo u teškim mukama.

Nije on mislio doslovce "dabogda vas ista sudbina snašla", nego više simbolično. Nismo amerikanci kada kažeš nekome "ubit ću te" pa čak i iz ljubavi kao rečenica "ubit ću te ako lažeš" da ti dođe socijalna i postavi par pitanja.

Ne treba ga protjerivati sa foruma - piše svoja iskustva kao i svi mi.

10 godina
neaktivan
Jučer saznao datum i vrijeme cijepljenja za djelatnike u firmi koji smo se izjasnili da želimo.

Ujedno kažu da je na naš datum dostupan Pfizer i to mi je ok.

Prije tjedan dana dijete donijelo iz vrtića nekakav kašalj i curenje nosa, svi smo pobrali uz temperaturu i grlobolju. Po samim simptomima kužiš da nije korona i doktori te šalju na testiranje da to bude sigurno i onda nalaz naravno svi negativni.

Ali dosta mi je tog stresa, shaćaš da se mi odrasli čuvamo maksimalno ali mala djeca ne mogu i to je taj rizik.
SSD koliko si mi života uštedio...
Moj PC  
0 0 hvala 0
6 godina
neaktivan
foofajter kaže...
bloodborne kaže...

dajte se vise cijepite i odjebite za dobrobit sviju nas.

Ima nas koji bi se cijepili iz drugih, ne iz zdravstvenih razloga pa nemremo jer je upitno kad ćemo doći na red.

Ako imas kakvu vezu, javi. Ili neki link na aliexpressu da si naručim kinesko, više komada, pa da sam miran neko vrijeme.

Kako ne možeš doći na red? To valjda ako biraš koje želiš, AstraZenece ima koliko hoćeš, moji doma rekli da se žele cijepit i sutra se cijepili s Astrom. Fino vektorsko cjepivo, rađeno na stari način, odavno poznata metoda.

Ako ćeš već naručivat, zar ne bi radije Sputnika onda?  

Live long and prosper.
15 godina
Envy kaže...
juice21 kaže...
* * *

Da li je napravljena obdukcija, pa da se može tvrditi od čega je umro?

* * *

Jest sve regularno umro je od korona virusa odnosno od te bolesti koje zovemo Covid. Dao sam jedan link i ne da mi se kopati po drugima.

bloodborne kaže...

Ge, ne želim nij a jer se stanujem na perferija grada, kada radim full sam opremljen ali...
Svi Epidemiolozi postavljaju pitanje "zašto 3. ima veću učestalosti smrti kod mlađih i jakih osoba nego kod starijih?" Ja ne neznam.. brat mi je fasovao prošle godine u ova doba i njegova supruga i moja djevojka (ja tada radio u jednoj firmi) koronu i manje više slabe posljedice.
Ali budući da sam i ja poprilično jak (čitaj: zdrav) baš zbog toga ne bi volio da me sada pokosi ovaj virus.

A o cjepivima i kako je umjesto godinama (ili godnu do dvije) razvijeno za 1 godinu pomogao je najjači do tada superračunar Summit. Koji sami naučnici kažu da je računalo radilo par sedmica i dalo nam rezultate koje bi tradicionalnim metodama trebalo godinama... Mislim da ti je to bitno. Ali ako cjepivo mi smanji i do 50% šanse da mi virus ne izazove bolest zvanu Covid - ne znam zašto se ne bi ub'o sa njim.

Ako nađem gdje sam to neki dan čitao javim ti.. uglavnom nisu portal . nešto ifnromacije nego dobre vijesti - javim ti na Discordu.

Ne znam, možda zato što u sebe unosiš strano tijelo?

Možda zato što je sastav cjepiva i dalje povjerljiv, a ono što nije povjerljivo se odnosi na teške metale i/ili dijelove fetusa?

Koliko čovjek treba biti izmanipuliran da misli da mu teški metali, koji su sami po sebi otrov, zajedno s "povjerljivom tvari" može pomoći u očuvanju ili stjecanju zdravlja?

To može misliti samo bolestan, ispran čovjek, koji ne zna za zdrav život i koji nije svjestan koje su najbitnije stvari u životu.

Zdravlje ne dolazi iz igle, o zdravlju u 95% slučajeva odlučujete sami i ako sami ne brinete o sebi, nikakva igla va neće pomoći.

Ta igla je tu da se okrenu milijarde, nije ona tu radi vas.

Ako toga nisi svjestan, žali Bože svega.

15 godina
juice21 kaže...
...

...

Unosiš ti u sebe strano tijelo svakodnevno, ali tvoj mozak to očito ne registrira.

4 godine
protjeran
Filox kaže...
foofajter kaže...
bloodborne kaže...

dajte se vise cijepite i odjebite za dobrobit sviju nas.

Ima nas koji bi se cijepili iz drugih, ne iz zdravstvenih razloga pa nemremo jer je upitno kad ćemo doći na red.

Ako imas kakvu vezu, javi. Ili neki link na aliexpressu da si naručim kinesko, više komada, pa da sam miran neko vrijeme.

Kako ne možeš doći na red? To valjda ako biraš koje želiš, AstraZenece ima koliko hoćeš, moji doma rekli da se žele cijepit i sutra se cijepili s Astrom. Fino vektorsko cjepivo, rađeno na stari način, odavno poznata metoda.

Ako ćeš već naručivat, zar ne bi radije Sputnika onda?  

Možda jer sam upola mlađi od rizične skupine? Oke, prijavio sam se tek prije dva tjedna, moja županija je ultra zaostala, ali i s većom količinom cjepiva čisto sumnjam da ću tak skoro doći na red jer prognoziraju da će od 3. svibnja počet stizat čak 3000 doza TJEDNO. A procijepljeno je onak možda 10% ljudi.

A inače bi bilo fora uzet prvu dozu astre, drugu kineza i treću sputina 💪💪💪

Poruka je uređivana zadnji put pet 23.4.2021 14:12 (foofajter).
6 godina
neaktivan
foofajter kaže...

Možda jer sam upola mlađi od rizične skupine? Oke, prijavio sam se tek prije dva tjedna, moja županija je ultra zaostala, ali i s većom količinom cjepiva čisto sumnjam da ću tak skoro doći na red jer prognoziraju da će od 3. svibnja počet stizat čak 3000 doza TJEDNO. A procijepljeno je onak možda 10% ljudi.

A inače bi bilo fora uzet prvu dozu astre, drugu kineza i treću sputina 💪💪💪

U Splitsko-dalmatinskoj cijepe s Astrom odmah svakoga, jer ima Astre viška, a prije par dana je i doza Pfizera došla. Tko god kaže da će se cijepit s Astrom, odmah dobije termin i može isti dan ići po dozu. Ajd, brzo će i do vas valjda veće količine.

Ja se baš razmišljam kako bi bilo najbolje jednu dozu vektorskog cjepiva, a drugu dozu mRNA, ili obrnuto. Pa da sam pokriven s više različitih načina.   

Live long and prosper.
Poruka je uređivana zadnji put pet 23.4.2021 14:19 (Filox).
15 godina
Punti kaže...
juice21 kaže...
...

...

Unosiš ti u sebe strano tijelo svakodnevno, ali tvoj mozak to očito ne registrira.

Mamlaze jedan, ne poznaješ me, ne vrijeđaj me. Ako nemaš nešto pametno za napisat, radije šuti.

15 godina
neaktivan

Stosta covjek nauci ovdje o ljudima citajuci razne teze, antiteze, komentare i slicno, definitivno svatko ima pravo na svoje misljenje te se podrazumijeva da ono mora biti potkrepljeno argumentima ali biti bahat, bezobrazan i vrijedjat nekoga to je 'dno, dna' svidjalo se to nekome ili ne.

Nazalost uvijek se nadje netko tko nezna vladati svojim 'argumentima' te onda poteze za neargumentiranim izrazima neslaganja koji su u gore vec navedenoj formi a nema potrebe jer tako lijepo se ovdje razglaba o problemu koji definitivno postoji i nece se rijesiti samo cjepljenjem jer ima tu i drugih faktora u igri.

veni vidi didici
Poruka je uređivana zadnji put pet 23.4.2021 14:29 (dagoberhr).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
juice21 kaže...
Punti kaže...
juice21 kaže...
...

...

Mamlaze jedan, ne poznaješ me, ne vrijeđaj me. Ako nemaš nešto pametno za napisat, radije šuti.

Ne razumijem zbog čega se vrijeđaš. Strana tijela udišemo svakodnevno, ulaze nam u probavni sustav, apsorbiramo ih kroz kožu itd. i toga nismo svjesni. Prilikom oštećenja kože (ogrebotina), u naš organizam također ulaze strana tijela. To što neki imaju pokvarenu maštu...

17 godina
juice21 kaže...

Možda zato što je sastav cjepiva i dalje povjerljiv, a ono što nije povjerljivo se odnosi na teške metale i/ili dijelove fetusa?

Koliko čovjek treba biti izmanipuliran da misli da mu teški metali, koji su sami po sebi otrov, zajedno s "povjerljivom tvari" može pomoći u očuvanju ili stjecanju zdravlja?

To može misliti samo bolestan, ispran čovjek, koji ne zna za zdrav život i koji nije svjestan koje su najbitnije stvari u životu.

Zdravlje ne dolazi iz igle, o zdravlju u 95% slučajeva odlučujete sami i ako sami ne brinete o sebi, nikakva igla va neće pomoći.

Jedan jedini post koji pokazuje neznanje, glupost i sve ono negativno u današnjem svijetu.

Takvima kao ti bi trebalo zabraniti izlazak iz kuće, kamoli pristup internetu...

Poruka je uređivana zadnji put pet 23.4.2021 14:32 (Old Iggy).
15 godina
Punti kaže...
juice21 kaže...
Punti kaže...
juice21 kaže...
...

...

Ne razumijem zbog čega se vrijeđaš. Strana tijela udišemo svakodnevno, ulaze nam u probavni sustav, apsorbiramo ih kroz kožu itd. i toga nismo svjesni. Prilikom oštećenja kože (ogrebotina), u naš organizam također ulaze strana tijela. To što neki imaju pokvarenu maštu...

Krivo sam shvatio, mislio sam da si se spustio na osobnu razinu.

Da, udišemo, ali nažalost protiv toga ne možemo puno napraviti.

Također, to nisu za život toliko visoke koncentracije i to ne može biti u toliko mjeri štetno, kao kad ti se nešto direkto mimo imunog sustava uvuće u stanicu i daje naredbe tijelu da nešto proizvodi. 

To čak nije niti miješanje krušaka i jabuka, to su jabuke i odresci divljeg jednoroga, koji je križan sa južnoafrikim govedom.

Kompletno različite stvari.

Također si uvjetovan slobodom kretanja, gdje ti se nameče da se cijepiš. 

Koliko ljudi je dobilo otkaz radi toga jer se nisu htjeli cijepiti?

Što nas sutra čeka? Nećeš modi otić u lidl po glavicu kupusa, jer te neće putiti unutra ako tvoj QR kod kaže da si nepodoban. S druge strane ni ne želim uz sebe vucarat mobitele niti papirologiju. 

S druge strane, pijace više neće postojat, već ćeš samo ovisiti o velikim igračima.

Ili sadi doma krumpir i kupus, pa jedi ... ako ćeš sjeme uopće moći i kupiti ...

6 godina
neaktivan
juice21 kaže...

Ja sam impresioniran da i danas ima ovoliko nepismenih ljudi kojima je teško otvorit neki dokument i pročitat. Ma koji crni teški metali i fetusi, o neznalico, o neuki čovječe, pa jesi li ti u prvom osnovne naučio čitat slova i brojeve? Šta je povjerljivo? Znaš li ti ikojeg farmaceuta ili doktora da ti osobno rastumači, kad već ne znaš čitat?

Majko mila, nije ni čudo da još uvijek na RadioBraču Sesartić priča o chemtrailsima i MMS-u i da narod to puši, isto kao i ovo o izmišljenoj bolesti, zlim cjepivima, bilgejc čipovima, ravnoj zemlji, šta još imamo? 

Nego, moram pitat dotičnog autora, reci ti meni ako su podaci o cjepivu povjerljivi, odakle baš tebi informacija da se rade od fetusa i s teškim metalima? Zar nisu podaci povjerljivi? Aj malo razmisli, aj, jel ti možda Facebook rekao od čega je cjepivo napravljeno?   

Live long and prosper.
17 godina
Envy kaže...

Evo posmrtnica:

S obzirom kaj u sebe kljuka prosječan bodybilder,to su ti sve samo ne zdravi ljudi/kao od stjene odvaljeni ili normalnog metabolizma.

Eto kak je prošla jedna starija žena od 77 godina, a inače živi u največem staračkom domu u Zagrebu.Moj stari je pozna, i prije korone redovito je išel kod nje u posjetu.Žena je bila pozitivna na Koronu, ali nije imala baš nikakvih simptoma.Cjepljena je prije par mjeseci, i nakon cjepljenja imala je samo vrlo laganu temperaturu ništa drugo.Na kraju ono bitno, žena je prije par godina preživila moždani udar+ima malo viši krvni tlak.Dalje se nema kaj komentirat, dakle dva totalno različita slučaja sa velikim rasponom godina.

AMD,........is that Epyc or what?
Poruka je uređivana zadnji put pet 23.4.2021 14:44 (rambox).
15 godina
Filox kaže...
juice21 kaže...

Ja sam impresioniran da i danas ima ovoliko nepismenih ljudi kojima je teško otvorit neki dokument i pročitat. Ma koji crni teški metali i fetusi, o neznalico, o neuki čovječe, pa jesi li ti u prvom osnovne naučio čitat slova i brojeve? Šta je povjerljivo? Znaš li ti ikojeg farmaceuta ili doktora da ti osobno rastumači, kad već ne znaš čitat?

Majko mila, nije ni čudo da još uvijek na RadioBraču Sesartić priča o chemtrailsima i MMS-u i da narod to puši, isto kao i ovo o izmišljenoj bolesti, zlim cjepivima, bilgejc čipovima, ravnoj zemlji, šta još imamo? 

Nego, moram pitat dotičnog autora, reci ti meni ako su podaci o cjepivu povjerljivi, odakle baš tebi informacija da se rade od fetusa i s teškim metalima? Zar nisu podaci povjerljivi? Aj malo razmisli, aj, jel ti možda Facebook rekao od čega je cjepivo napravljeno?   

Stari, samo idi i zabij si tu iglu, možeš i nekoliko puta da ima bolje djelovanje ... učini uslugu svim normalnim ljudima ... takve poput tebe, kad crknu od igle ne treba žaliti ...

Poruka je uređivana zadnji put pet 23.4.2021 14:44 (juice21).
6 godina
neaktivan
juice21 kaže...

Takvima poput tebe bi trebalo smjestiti nešto u čelo jer želiš oduzeti ljudima slobodu.

Bio bi prigodna desna ruka hitleru u ono vrijeme.

Mrš

Ah, ma zamisli, on bi bio dobra desna ruka Hitleru, a ti si taj koji bi metkom u čelo rješavao neistomišljenike? Jer si TI zaključio što su nečje slobode i kakve on trebaju bit? I onda imaš muda reč nekome da je on kao Hitlerova desna ruka?

Aj sad knjigu iz povijesti u ruke i pročitaj malo o nacizmu i ovoj izjavi, pa rpobaj povezat to što govoriš s onim o čemu govoriš.

Koji si ti oksimoron čovječe...

Šta mislite, jel ovo kao prijetnja, metak u čelo, da li je za jednu prijavu?

Srećom, ja vjerujem u slobode i ne prijavljujem ljude zbog onoga što govore, čak ni kad pozivaju na metak u čelo. A ti?

Live long and prosper.
Moj PC  
3 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice