Ne neću se cijepiti osim ako to ne bude uvjet za slobodno kretanje. Trenutno se nalazim u kućnoj karanteni jer sam prema PCR Testu koji je jučer obavljen pozitivan na Covid. Osjećam se kao prije kada sam imao jaču prehladu tj. gripu. Temperatura, kašalj, glavobolja. Nema nekih vanrednih simptoma osim "gubitka" osjetila mirisa i okusa što se prije nije događalo.
Nikaj, buš ozdravil....
Moj susjed je jučer umro od posljedica zaraze Covid-19 virusom.
35 godina, zdrav ko dren bio.
Covidiotima mogu poručiti samo: dabogda vas ista sudba snašla.
Ne znam po čemu si s takvim barbarskim stavovima išta bolji.
Ne neću se cijepiti osim ako to ne bude uvjet za slobodno kretanje. Trenutno se nalazim u kućnoj karanteni jer sam prema PCR Testu koji je jučer obavljen pozitivan na Covid. Osjećam se kao prije kada sam imao jaču prehladu tj. gripu. Temperatura, kašalj, glavobolja. Nema nekih vanrednih simptoma osim "gubitka" osjetila mirisa i okusa što se prije nije događalo.
Nikaj, buš ozdravil....
Moj susjed je jučer umro od posljedica zaraze Covid-19 virusom.
35 godina, zdrav ko dren bio.
Covidiotima mogu poručiti samo: dabogda vas ista sudba snašla.
Ok admini, hoce i on bit protjeran? Ili samo netko tko se ne slaze sa cijepljenjem?
A zašto bi bio protjeran i šta je loše napisao... govori činjenice na koje svi znamo i na koje se svi oglušujemo.
Evo skoro pa svježa vijest: Sarajevski bodybuilder preminuo od posljedica koronavirusa. Preminuo u 39. godini života (moje godište). Izvor: ovdje
Evo posmrtnica:
I da.. umro je od posljedica korona virusa.. doslovce ga je srušila kao i mog kolegu koji kaže da se jedno veče toliko prepao (ok 2 večeri govori proći će) jer nije mogao čašu vode da dokuči, ali je preživio.
PS: Pogledajte kako mu se sin zove. Arnold.
Žalosno ali istinito a i ja bi isto postupio prema svim antivaxerima (pa Argeta je karcinom u limenci) i svima koji se ne pridržavaju mjera. Ali eto - stradaju koleteralne žrtve.
Eto pokrenite onda neku peticiju da nas se sve strpa u neki logor i da po mogućnosti umremo u teškim mukama.