Hoćete li se cijepiti protiv Covida-19? zaključana tema

poruka: 8.491
|
čitano: 1.496.446
|
moderatori: vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Hoćete li se cijepiti protiv Covida-19?".
16 godina
Hoćete li se cijepiti protiv Covida-19?

Ne neću se cijepiti osim ako to ne bude uvjet za slobodno kretanje. Trenutno se nalazim u kućnoj karanteni jer sam prema PCR Testu koji je jučer obavljen pozitivan na Covid. Osjećam se kao prije kada sam imao jaču prehladu tj. gripu. Temperatura, kašalj, glavobolja. Nema nekih vanrednih simptoma osim "gubitka" osjetila mirisa i okusa što se prije nije događalo.

Softwer

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Re: Hoćete li se cijepiti protiv Covida-19?
Softwer kaže...

Ne neću se cijepiti osim ako to ne bude uvjet za slobodno kretanje. Trenutno se nalazim u kućnoj karanteni jer sam prema PCR Testu koji je jučer obavljen pozitivan na Covid. Osjećam se kao prije kada sam imao jaču prehladu tj. gripu. Temperatura, kašalj, glavobolja. Nema nekih vanrednih simptoma osim "gubitka" osjetila mirisa i okusa što se prije nije događalo.

Nikaj, buš ozdravil....

14 godina
Antropofob kaže...
Han kaže...
Softwer kaže...

Nikaj, buš ozdravil....

Moj susjed je jučer umro od posljedica zaraze Covid-19 virusom.

35 godina, zdrav ko dren bio.

Covidiotima mogu poručiti samo: dabogda vas ista sudba snašla.

Ne znam po čemu si s takvim barbarskim stavovima išta bolji.

10 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Dalo bi se pričati tko to ima barbarske stavove.
Imamo nova kola radi dojma, imamo stav kad nemamo pojma...
11 godina
protjeran
bloodborne kaže...

Koliko meljete mogli ste se svi odavno cijepiti sa po dvije

doze od svakog proizvodaca. Jebote onaj koji dozvoljava

ovu temu, evo vam jos nekaj za hrabrost od obiteljskog

prijatelja otac danas umro cijepio se prije par dana.

Jebalo vas cijepivo

Ma nije moguce, rekli su na dnevniku da cjepivo sigurno...

Pa vidis da su ljudi navalili se cijepiti, evo ne znam nikog tko bi isao.

Osim par likova sa foruma koji zive 24h za kompjuterom koji bi instalirali u sebe  Avast da mogu a ne cjepivo.

This time next year we'll be millionaires
Poruka je uređivana zadnji put čet 22.4.2021 19:52 (Boixus Nois PS).
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
Boixus Nois PS kaže...
bloodborne kaže...

Koliko meljete mogli ste se svi odavno cijepiti sa po dvije

doze od svakog proizvodaca. Jebote onaj koji dozvoljava

ovu temu, evo vam jos nekaj za hrabrost od obiteljskog

prijatelja otac danas umro cijepio se prije par dana.

Jebalo vas cijepivo

Ma nije moguce, rekli su na dnevniku da cjepivo sigurno...

Pa vidis da su ljudi navalili se cijepiti, evo ne znam nikog tko bi isao.

Osim par likova sa foruma koji zive 24h za kompjuterom koji bi instalirali u sebe  Avast da mogu a ne cjepivo.

Koji je omjer zaraženih i umrlih i cijepljenih i umrlih?

9 godina
protjeran
Mandor kaže...

Koji je omjer zaraženih i umrlih i cijepljenih i umrlih?

dosta povoljniji omjer u korist ovih drugih

Poruka je uređivana zadnji put čet 22.4.2021 20:31 (ivanlotz).
4 godine
protjeran
Ova moja županija je tolko napredna po količinama cjepiva tak da čisto sumnjam da ću do kraja lipnja stići na red, a o drugom šutu da ne pričam.

Nego, mene više zanima, kaj mislite da li će za prelazak granice kasnije bit dovoljna jedna doza ili dvije? Te covid putovnice i gluposti...

Npr braća srbi su ambiciozni pa misle da će bit exita i planiraju dopustit ulaz svima koji će biti cijepljeni ili koji će imat negativan test. Pa me baš zanima da li će ti "cijepljeni" prolazit i s jednom dozom ili dvije.

0 0 hvala 0
17 godina

Trenutno je za naše građane pravilo da samo oni sa obe doze pri povratku u zemlju ne moraju da se testiraju, osim za AZ kod koje je dovoljna jedna.

WP/WM fanovi, prestanite više lagat ovaj napaćeni narod, nemate to pravo!
Moj PC  
1 0 hvala 0
4 godine
protjeran

Astra Zenecu preporučujem svima. Dobio sam cjepivo unazad 4 tjedna. Prednost AZ je i razmak 12 tjedana.izmedu 2 doze.

0 7 hvala 0
4 godine
protjeran
I to je prednost kaj ću tri mjeseca čekat na drugu dozu? Znači krajem godine bi mogao biti potpuno cijepljen? A ako ću htjeti preko granice, onda će me još maltretirat negativnim testovima? Jaka prednost, evo vjerojatno i najbolja stvar kod cijepljenja.

Pa maznut ću im jednu bočicu i sam se procijepit kad mi bude pasalo.
Poruka je uređivana zadnji put pet 23.4.2021 6:20 (foofajter).
6 godina
protjeran

zadnjih godinu dana samo korona, crnilo, depresija, umiranje i tako u krug gdje god se okrenem.
upalim mob korona, upalim tv korona, upalim radio korona, dodem na forum korona.

kak bi vi ljudi i bili zdravi kad ste stalno u crnilu, pa kaj ovdje stvarno nema jedan pametan moderator
da zakljuca i zabrani ovakve teme. pa jebote cekam da cu otic na wc i korona ce iz skoljke iskakat vise.
dajte se vise cijepite i odjebite za dobrobit sviju nas.

Moj PC  
4 0 hvala 1
11 godina
bloodborne kaže...

zadnjih godinu dana samo korona, crnilo, depresija, umiranje i tako u krug gdje god se okrenem.
upalim mob korona, upalim tv korona, upalim radio korona, dodem na forum korona.

kak bi vi ljudi i bili zdravi kad ste stalno u crnilu, pa kaj ovdje stvarno nema jedan pametan moderator
da zakljuca i zabrani ovakve teme. pa jebote cekam da cu otic na wc i korona ce iz skoljke iskakat vise.

Naporan si. Žališ se o tome kako korona svugdje iskače, a redovito komentiraš na temi o koroni. 

Možeš i ti odjebat za dobrobit nas koji želimo normalno razgovarat. 

Nadglednik dina
Poruka je uređivana zadnji put pet 23.4.2021 10:13 (Entry Point).
6 godina
protjeran
Entry Point kaže...
bloodborne kaže...

Naporan si. Žališ se o tome kako korona svugdje iskače, a redovito komentiraš na temi o koroni. 

Možeš i ti odjebat za dobrobit nas koji želimo normalno razgovarat. 

redovito ? ovo mi je treci komentar. sta razgovarat, sta meljete toliko ?

onda se vise cijepite, kaj imate mljet na 100 stranica ?

da cijepit cu se, ne necu se cijepit. meljete samo gluposti i smarate

vise s koronom. Jebote korona onda se cijepi vise

Discord za BUG-ovce https://discord.gg/Yu9aTxk
Poruka je uređivana zadnji put pet 23.4.2021 10:19 (bloodborne).
16 godina
bloodborne kaže...

Virus nije briga da li tebe pere depresija i koliko ti pališ mobitel i televizor.

Zašto bi branio ljudima da razgovaraju? Bi li zabranio i u novinama i televiziji spominjanje korone?

Misliš da je Tanzanijski predsjednik bio pametniji?

6 godina
protjeran
Mandor kaže...
bloodborne kaže...

Virus nije briga da li tebe pere depresija i koliko ti pališ mobitel i televizor.

Zašto bi branio ljudima da razgovaraju? Bi li zabranio i u novinama i televiziji spominjanje korone?

Misliš da je Tanzanijski predsjednik bio pametniji?

pa šta se onda ne cijepite ? šta imate toliko za pričati onda ?

onda pomislite na druge i cijepite se vrlo jednostavno.

kaj tu imate za filozofirati na 100 stranica ? cijepite se i točka
 čemu raspravljati, astra je navodno super i ima je viška

pohrilite i spasite se/nas. problem riješen

kak bi i bili zdravi u crnilu konstantnom ?

Poruka je uređivana zadnji put pet 23.4.2021 10:34 (bloodborne).
16 godina
Han kaže...

Cjepio se ja ili ne isto kao i drugi nema ama baš nikakve veze sa tvojim preminulim susjedom. Jerbo, koliko se sejćam cjepivo je i dalje neobvezno. 

Molim? 

0 1 hvala 0
13 godina

kad vidim ovdje maloumne kvazi kompjukteraše koji ako ništa, se znaju koristiti jebenim guglom i trebali bi razumjeti neke osnovne principe znanosti, onda me ne čudi da je onaj drugi dio populacije totalno debiliziran. 

Beerman

7 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Mandor kaže...

Zapravo, ovo nije skroz točno. Točnije, virus nije briga, ali to ima utjecaj na tvoj imunološki sustav (kortizol), a time i na to kako ćeš proći ako pokupiš virus.

Kombinacija medijskog senzacijalizma, ideja da će ljudi poštivati mjere ako ih se bombardira zastrašujućim vijestima, te ograničavanje kretanja i rekreacije koja je kod nas bila intezivna prošlo proljeće, a u nekim državama je i dalje na snazi, pogubno djeluje na imunološki sustav, kao i općenito pretjerano smanjena izloženost patogenima (čistoća je pola zdravlja, a šporkica druga polovica).

Privatne poruke su za privatne razgovore. Ne odgovaram na općenita pitanja vezana uz neku temu.
13 godina
protjeran
Mandor kaže...
Han kaže...

Cjepio se ja ili ne isto kao i drugi nema ama baš nikakve veze sa tvojim preminulim susjedom. Jerbo, koliko se sejćam cjepivo je i dalje neobvezno. 

Molim? 

Moli se u crkvi...ili  pored nje sa škrabicom.... kaj ti nije jasno? Susjed ti je preminuo i ti za to okrivljuješ druge i želiš im da umru... interesantno. A cijepljenje protiv covid-a je dobrovoljno.

Poruka je uređivana zadnji put pet 23.4.2021 11:09 (Han).
15 godina

S guštom ću se cijepit. Nema je niti sam je imao. Da živim sam tako bi i ostalo ali žena i djeca mi mogu prenjeti a nebi volio tu boleštinu prebolit. Pfizerovo sa techom od onih turčina biontech mi je top napravljeno.

0 0 hvala 0
15 godina

da smućkaju cjepivo protiv smrti opet bi neki bili protiv.

jedino što me muči sa ai je sram koji ću osjećati kad shvati koliko smo glupi.
Moj PC  
0 1 hvala 0
4 godine
protjeran
bloodborne kaže...

Ima nas koji bi se cijepili iz drugih, ne iz zdravstvenih razloga pa nemremo jer je upitno kad ćemo doći na red.

Ako imas kakvu vezu, javi. Ili neki link na aliexpressu da si naručim kinesko, više komada, pa da sam miran neko vrijeme.

6 godina
protjeran
foofajter kaže...
bloodborne kaže...

Ima nas koji bi se cijepili iz drugih, ne iz zdravstvenih razloga pa nemremo jer je upitno kad ćemo doći na red.

Ako imas kakvu vezu, javi.

raspitam se pa javim.

15 godina

"cjepljene budale" ... ne znam od kuda ta izreka, al baš je prigodna ...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
juice21 kaže...

Je, baš fino pokazuje neukost i nepismenost onih koji tako misle.

Imamo nova kola radi dojma, imamo stav kad nemamo pojma...
16 godina
Hazar kaže...
Antropofob kaže...
Han kaže...
Softwer kaže...

Nikaj, buš ozdravil....

D3lBoy kaže...
Antropofob kaže...
Han kaže...
Softwer kaže...

Nikaj, buš ozdravil....

Ok admini, hoce i on bit protjeran? Ili samo netko tko se ne slaze sa cijepljenjem?

A zašto bi bio protjeran i šta je loše napisao... govori činjenice na koje svi znamo i na koje se svi oglušujemo.
Evo skoro pa svježa vijest: Sarajevski bodybuilder preminuo od posljedica koronavirusa. Preminuo u 39. godini života (moje godište). Izvor: ovdje

Evo posmrtnica:

I da.. umro je od posljedica korona virusa.. doslovce ga je srušila kao i mog kolegu koji kaže da se jedno veče toliko prepao (ok 2 večeri govori proći će) jer nije mogao čašu vode da dokuči, ali je preživio.
PS: Pogledajte kako mu se sin zove. Arnold.

Žalosno ali istinito a i ja bi isto postupio prema svim antivaxerima (pa Argeta je karcinom u limenci) i svima koji se ne pridržavaju mjera. Ali eto - stradaju koleteralne žrtve.

17 godina
juice21 kaže...

To ti je kad kažeš da je netko budala "cijepljena od pameti".

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
15 godina
Envy kaže...
Hazar kaže...
Antropofob kaže...
Han kaže...
Softwer kaže...

Nikaj, buš ozdravil....

D3lBoy kaže...
Antropofob kaže...
Han kaže...
Softwer kaže...

Nikaj, buš ozdravil....

Ok admini, hoce i on bit protjeran? Ili samo netko tko se ne slaze sa cijepljenjem?

A zašto bi bio protjeran i šta je loše napisao... govori činjenice na koje svi znamo i na koje se svi oglušujemo.
Evo skoro pa svježa vijest: Sarajevski bodybuilder preminuo od posljedica koronavirusa. Preminuo u 39. godini života (moje godište). Izvor: ovdje

Evo posmrtnica:
I da.. umro je od posljedica korona virusa.. doslovce ga je srušila kao i mog kolegu koji kaže da se jedno veče toliko prepao (ok 2 večeri govori proći će) jer nije mogao čašu vode da dokuči, ali je preživio.
PS: Pogledajte kako mu se sin zove. Arnold.

Žalosno ali istinito a i ja bi isto postupio prema svim antivaxerima (pa Argeta je karcinom u limenci) i svima koji se ne pridržavaju mjera. Ali eto - stradaju koleteralne žrtve.

Da li je napravljena obdukcija, pa da se može tvrditi od čega je umro?

Bez obdukcije nema ni validnog uzroka smrti ...

Poruka je uređivana zadnji put pet 23.4.2021 12:05 (juice21).
6 godina
protjeran

Zasto envy ? Ja se ne zelim cijepiti, oprosti 

cijepiva se razvijaju godinama, a ne unutar par mjeseci

full ucinkovita ne mogu ni biti jer ni sam genom virusa

jos nije u potpunosti istrazen. Cijepivo samo po sebi je oslabljeni

virus, i zapravo bi se njime trebala stvoriti antitijela da ako se 

zarazis da te sam virus ne pokosi.

Ali onda opet "ti" si u mene ubrizgao nepoznanicu, sorry ali necu.

Meni nije problem nositi masku iznad nosa, meni nije problem

prati ruke 10-20x dnevno, meni nije problem paziti na javnim mjestima sta i kako diram,
meni nije problem u javnom wcu sve zivo primiti sa vlastitim maramicama,
nije mi problem izbjegavati javna okupljanja zbog mogucnosti zaraze.

Naravno da sam svjestan toga da mogu bilo gdje i bilo kada

pobrati to govno usrano od virusa i da riskiram da zarazim svoje

penzionere doma, ali oprosti ali nemam 100% povjerenje u "cjepivo"
i ne zelim se cijepiti u nesto u sta ne vjerujem. Sorry

zao mi je umrlih, zao mi je zarazenih, ali sagledaj malo ljude

vani kako se ponasaju. Maska ne stiti 100%, ali neki ne mogu ni

minimalan oblik zastite podnjeti kao teret na leda.

Koliko mogu pazim se, zasada uspjesno. A zasto se ljudi protive cijepivma
to su si farmaceutske korporacije i "mocnici" aka politicari krivi sami. I nitko drugi

Poruka je uređivana zadnji put pet 23.4.2021 12:09 (bloodborne).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice