Tak da, admini, delajte nekaj jer ne delate ništ, a morete nastavit delat ništ tak da zaključate ovu i sve ostale covid teme.
Nema zaključavanja. Ja najavio moju već čuvenu anketu na 50- stranici a onda dogurasmo do skoro 80.
Idemo do završetka Pandemije ili barem da prestignemmo Ryzen opću temu (ona ima 700 stranica).
A možda ja "ubodem" medicinsku sestru
Malo Oftopica da se svi smirimo malo i jedna zanimljiva priča za ovo "uvodem medicinsku sestru". Pričao sam to na Discordu.
Dakle na regrutaciji sve mjere.. i kada uđeš u salu da doktorica provjeri testise kad ono na kadi ni manje ni više nego jedno 5-7 sestara. Ma kakvih sestara. Jedna dokroica, dvije sestre i ostale sve su četvrti razred srednje škole... našminkale se one i dotjetrale kao da će na maturu pod dress kodovom: "medicinska sestra".
I prije mene 5 ljudi kada su ušli skinili su gaće, i par grupa prije mene (u grupi je 5 ljudi).. a ja kao ja.. kontam ako bude njih više.. tko su mislim.. svašta se roji po glavi.
Pitam ja prve dvije grupe jesu li morali skinuti gaće, a oni meni kažu "morali smo".
Ja ulazim i imam šta vidjeti... cure lijepe kao na Pinteresu, za modnih pisti, a one sve piju kafu i čekam kada će doktorica reći da skinemo gaće... Nije rekla! Vjerovali ili ne. Zašto ne znam. Meni drago uhhh.. Jeste da poslije nisam mogao u WC nikako (neka psihička barijera) pa su me propustili bez datog urina.
Ali zamislite 5 cura koje su "starlete" iz završnog razreda srednje medicinske škole kako gledaju penise od svakojakih frajera?
A jel bi ti bilo lakše da je bilo unutra 5 muških studenata?
Jašta bi nego bilo lakše. Da je sama doktorica onda ok, ali hrpa cura koja pije kafu i koje viđam po ovom malom gradu - halooo! Boli me đon za muškarcima ali kada znam da u gradu viđam ljepoticu koja mi se sviđa i da mi još vidi moj smežurani polni organ... uhhh... :-D
A nisu to bile studentice (mada možda par jeste) nego Srednja Medicinska škola... maljoljetnice ili tek punoljetnice 17-18 godina od kojeg ti krv vrvi i zatvor se smiješi. Znam da svima zvuči da izmišljam ali i dan danas kontam zašto mojoj grupi nije rečeno da skinemo gaće.
Kontam nešto možda su se učenice (studentice) već previše napalile. Tko će ga znati, ili im je možda prije toga bilo previše neugodno.
Možda su saznale da neće bit plaćene za gledanje kubura, jelte....
Na kraju se to ipak svede na gledanje kubura vise-manje jednog dana.