Apsolutno je preloš tekst, koristi vec toliko puta izlizanu logiku da sam prestao citat na pola. Uvijek isto kao sto sam pricao prije koji tjedan.
Uzme se ogromna hrpa ljudi (Svaka osoba koja se ne želi cijepiti iz bilo kojeg razloga)
Zaokruži se na neku cjelinu i da im se ime kako bi ih bilo lakše obojati kao iste (Damo ime; Antivaxeri, nacisti, Karen, rasist...)
Kad imamo ime koje konotira teorijom zavjere, zgrupiramo ih još jace da se lakse proguta (Antivaxeri==BIL GEJC, KEMTREJLSI, 5G GUŠTERI hAhAhA)
Ismije se i dodatno zategnuto zaokruži ("Što manje mozga imate... Ne vjerujete li valjda?... Sramota je...")
Kad se taj jako širok skup ljudi izgeneralizira do krvi onda im daš good ol' "Pa imaš već X šta ti smeta Y?"
Netko ti ukrade 100kn, ja ti ukradem 50, ti se buniš, ja kazem "Pa šta vec ti je neko ukro 100" - A ne ne ne to je drugacije...
Tako izlizano i isfurano, procitao sam vec zilion jednih te istih komentara, svi misle da su Ozirisi humora kad napisu fonetski Bil Gejc i s tim spoje Alex Jonesa i nekog tko se iz bilo kojeg razloga ne želi cijepit.
Kriminal mi je da je to nekom vrh humora i filozofije, no dobro. Šta ja znam meni je 5G Židovskim Haarpom preko kemtrejlsa na 11. Rujan isprao mozak i sad mi u mozgu samo sjedi Lincoln i Kennedy i mantraju kak je mjesec od sira jel?