koliko vi antiprotivni drobite gluposti...
"Rizik od cjepiva" roflmao.
Kad čovjek čita vaše prosere i proljeve ispada da svi vozite 40 u naselju, nitko ne priča na mobitel u vožnji, pojas vežete i stražnjim putnicima, gume pumpate na točno propisan tlak, mijenjate ulje svakih 15.000km, šećete minimalno 10km dnevno uz ostalu aktivnu tjelovježbu, jedete isključivo zdravu hranu sa dovoljno vlakana, vitamina, ne jedete masno, niste pipnuli čips ni kolu godinama, perete zube nakon svakog obroka 3 minute, ne pijete alkohol, ne pušite, perete ruke 30 sekundi nakon pišanja i sav namještaj u kući imate posložen u skladu sa feng shuijem...
Znate što, ako stvarno netko živi toliko zdravo i bez rizika da mu cjepivo predstavlja "rizik" - evo ja vas podržavam i nemojte se cijepiti.
Vi ostali skupite muda, pitajte doktora dal vam preporuča da se cijepite i ako imate objektivni medicinski razlog (kemoterapije itd) - sve 5, al ako ste pretili mamlazi ko 65% populacije ionako ćete prije krepat od maščobe u žilama i ostalih nezdravih/opasnih navika tako da ova "rizična cjepiva" možete mirne duše štrcati u žile.
"Rizik" od cjepiva naciji je stvarno bitan problem. Prije bi rekao da se radi o narcisoidnim psihopatima koji se inate u stilu "ja sam mlad i neće mi bit ništa, a ostali neka krepaju" jer brijete da se cijeli svijet urotio baš protiv vas. Ili ste "boli me đon" lijenčine koje žive u špilji zadnjih 16 mjeseci.
Treba dopustit cijepljenima da žive normalno, a vi se ostali testirajte svakih 48 sati o vlastitom trošku pa nek i dalje bude "dobrovoljno".
Kao što su švabe zabranile javnu uporabu "nacizma" svima osim fakultetima, matere mi treba uvest zabranu javnog iznošenja ovakvih potencijalno opasnih kvazi znanstvenih "mišljenja" na temelju "majke mi, znam". Ili imaš diplomu medicine ili fakof. Raspravljaj sa zubaricom kako da ti buši karijese.