Ušao sam, ali kod 4G opcije imamo samo mogućnost da deaktiviram.
Mjesečna naplata s računa - Deaktiviraj.
Edit: Gledao sam ovdje https://www.a1.hr/karta-pokrivenosti
Mislim da je riječ o tome što mi je na području gdje se trenutno nalazim slabije pokriveno...
Oprosti, možda glupo i pomalo naivno od mene, al' Hanibala ti, pogleda li ti A1 postavke tute?!
Sve pet, ali gledao sam to već bio. Pogledat ću opet, ali sumnjam da će pomoć. Kod karte pokrivenosti je moje područje u 2G i u 3G u boji, dok je u 4G praktički bez boje.
Kod HT HR je malo bolje i imam rozu boju (do 150 Mbit/s), pa pretpostavljam da zato u mrežama imam prisutan HT HR 4G, a A1 nemam. Osim ako postoji neko drugo smisleno rješenje?
Postoji!
Zamoliš nekoga u A1 da "posadi" svoj "repetitorčić" negdje u tvojoj blizini i evo ga!
Naravno, šalim se (iako. dosta istine u tome ima).
A vidi, na kraju, ako to tebi nikako ne radi il' radi traljavo, ma može tu biti svašta. Npr. moglo bi biti da je u toj reviziji ROM-a koji ti je na mob. driver za 4G modem zbog nešega lošije podešen baš za te freq. pojase koje ti namjeravaš koristiti, opet može biti da je sve uredu, a da si ti samo u nekoj "radio rupi", itd., itd. Inače, antene su jedno vrlo, vrlo kompliciranp područje i za razviti pravu antenu treba kamara novaca tako da... Al' opet, velim, to bi trebalo raditi bez puno filozofiranja i njakanja, a ako ne radi onda uvijek valja krenuti nekom logičkom eliminiacijom, a bez puno trkeljanja. Što hoću reći?! Dakle, ako si unijeo ispravan APN, restartao mobitel (iako niti to ne bi trebalo) i potom ne radi, a ako želiš krenuti pod sebe, to može biti sam uređaj, tvoja zemljopisna mikrolokacija ili čak neispravna SIM kartica. I to je to! U svakom slučaju, moja preporuka, ne opterećivati se previše sutim, ako me razumiš?!. OK?!