Xiaomi Redmi Note 4

poruka: 1.882
|
čitano: 526.231
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
Xiaomi Redmi Note 4

Ja sam narucio ovaj

https://neutrinomobile.hr/xiaomi-redmi-note-4-pro-dual-64gb-lte-black-global-10214.html

Nije mi se dalo cekat opet honobuy i sl za par sto kn.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Re: Xiaomi Redmi Note 4
thebatman kaže...

Ja sam narucio ovaj

https://neutrinomobile.hr/xiaomi-redmi-note-4-pro-dual-64gb-lte-black-global-10214.html

Nisi normalan Imas na njuskalu ljudi preprodaju, ja sam takav isti model platio prije 3mj 1400kn. Dosao i mob na ruke vidjeo, nikad vadjen ista, lik narucuje mobove i preprodaje, sebi ostavi sicu

12 godina
Xiaomi Redmi Note 4

pitanjce..kako rijesiti problem s bluetoothom na note 4 pro global s sd....imao s 6 i normalno mi je radio s jvc autoradiom pozivi preko bt u autu...note se spoji sve normalno ali nakon jedno 40 sec se disconecta i nakon 10 sec opet konekta,,,ak me kuzite...znaci razgovaram s prekidima na rate

razorblade
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Strm kaže...
thebatman kaže...

Ja sam narucio ovaj

Nisi normalan Imas na njuskalu ljudi preprodaju, ja sam takav isti model platio prije 3mj 1400kn. Dosao i mob na ruke vidjeo, nikad vadjen ista, lik narucuje mobove i preprodaje, sebi ostavi sicu

Istina, ali u ST ih nitko ne prodaje na njuskalu, a ipak volim vidit prije kupnje.

9 godina
neaktivan

Ja sam baš jučer kod frenda spajao svoj 4X na lg radio u autu preko bt-a i radilo je normalno.

Ali nisam probao pozive, samo smo muziku isprobali.

Kruha i igala...
14 godina
thebatman kaže...
Strm kaže...
thebatman kaže...

Ja sam narucio ovaj

Istina, ali u ST ih nitko ne prodaje na njuskalu, a ipak volim vidit prije kupnje.

Da, izgleda da imam srece, ja u OS uzeo

14 godina
Xiaomi Redmi Note 4

Dajte me podsjetite - dobio sam kod za unlock bootloadera, ali mi zapne na 50%. Šta moram napraviti?

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 4

U developer options ukljuciti usb debugging i oem unlock

1 0 hvala 1
8 godina
maks0806 kaže...

Fulao si malo s tim. Note 4x i Note 4 sa sd (global) su plastični gore i dolje i nemaju chamfered edgeove. Note 4 sa mtk ima chamfered edgeove i metalan je cijeli

@čmrljo moj je 3/32 :/

To mi je najmanji problem 

kada minjamo mobitele

17 godina
@thebatman. Za te pare sa Goldwaya dobijes Mi Max 2 sa 5300mAh baterijom. Dovoljno za torente u pozadini (pod pretpostavkom da volis velike... mobitele).
8 godina
protjeran
ukay1000 kaže...
@thebatman. Za te pare sa Goldwaya dobijes Mi Max 2 sa 5300mAh baterijom. Dovoljno za torente u pozadini (pod pretpostavkom da volis velike... mobitele).

Ali ovdje ima 2 godine garancije, ta kineska garancija od god dana ko da i nemaš nikakvu garanciju, a ako dođe da moraš slat plaćaš poštarinu u oba smjera.

Ako kupiš sa goldwaya SD 625 3/16gb note 4x ušteda je ravno 400kn, veća nego je to na modelima sa 32gb interne memorije, za njih je 300kn razlika, osjetno se uštedi al opet tu je problem sa garancijom, ovi naši baš ubijaju jebačku maržu na xiaomi telefonima, mogli bi to malo smanjit pa da razlika bude cca 200kn.

13 godina
Strm kaže...
maks0806 kaže...

Fulao si malo s tim. Note 4x i Note 4 sa sd (global) su plastični gore i dolje i nemaju chamfered edgeove. Note 4 sa mtk ima chamfered edgeove i metalan je cijeli

@čmrljo moj je 3/32 :/

Ne, obicni 4 ima chamferd edgeve i cijeli je metalni, 4x ima plastike. Bez obzira sto je pod haubom. Razlog je sto 4 ima manje telekomunikacijskih bandova, 4x su dodali vise pa su bolje stavili ispod plastika silne antene. Tak da imas i mtk i sd verziju 4 i isto tako i 4x.

Ovaj skroz desno note 4 sa sd 625 su uvijek plastični, kao i 4x koji je praktički 4 ali ne globalan. Ovi lijevo su isto note 4 ali sa mediatekom i komplet su metalni oba. Imaju glupu nomenklaturu, ali jbg

Hearthstone: Maks0806#2960
9 godina
neaktivan

Ne kužim tebe i ostale.

Probajte uzeti račun npr. iz Neutrina i pogledajte ga.

I onda vidite jednu stavku koja nosi čak 25% računa: PDV.

Tak da vam te priče ne drže vodu.

Kruha i igala...
8 godina
protjeran
fer-de-lance kaže...

Ne kužim tebe i ostale.

Probajte uzeti račun npr. iz Neutrina i pogledajte ga.

I onda vidite jednu stavku koja nosi čak 25% računa: PDV.

Tak da vam te priče ne drže vodu.

Kak da znamo koja im je nabavna cijena ?

Ako nije marža za xiaomi prevelika zašto na druge marke razlika vani i kod nas nije tolika ?

Osobno mislim da koriste to da xiaomi nema puno hr dućana.

9 godina
neaktivan

Primjera radi, zadnji put kad sam bio u neutrinu taman im je došla pošiljka.

Nisam uspio uškicnuti sellera, ali naljepnica je bila normalna kao kod DPD-a.

Uglavnom, sumnjam da i na velike količine uspiju dobiti znatno nižu cijenu nego npr. ti na goldwayu.

E sad, ako je takva cijena njihova "marža" je razlika između cijene koju naplate (bez PDV-a) i nabavne cijene.

Ni jedan dućan ti ne posluje s velikim maržama.

5-10% ti je zapravo ubermarža (naravno kad se uračuna ukupna cijena poslovanja).

Zato je uopće glupo uspoređivati cake s kupovanjem s izbjegavanjem carine i plaćanja PDV-a sa dućanom koji je dužan sve to platiti.

A kaj se tiče "velikih" brandova razlika u cijeni je manja jer su prisutni svojim zastupništvima na našem tržištu.

Imaju preporučene cijene kojih se svi drže jer je konkurencija za te marke prevelika (imaš njihove mobitele skoro u svakom dućanu).

Ali kod njih je i cijena koju prodavač plaća manja jer je uređaj porijeklom iz EU (plaćeni svi nameti) i na kraju ti ispadne to sve otprilike isto.

Ovih 4-5 dućana kaj kod nas nude Xiaomi vjeruj mi da ne zarađuju na njima ništa veći postotak nego na "velikim" brandovima.

A ti si misli kaj god hoćeš...

Kruha i igala...
11 godina
Slazem se s tobom, nema tu previse mjesta za maržu vecu od 5-10%. Novac je u vezanoj prodaji - staklo, maskica i sl. Al to je sad za neku drugu temu.

Od ovih brendova koji imaju svojeg preprodavaca u HR doslovce dobijes preporucen mpc i

10 godina
neaktivan
Jel ikom od vas uređaj na 8.2.10.0. i da mu ne radi kamera
Nakon sto sam ga danas azurirao nakon sto uslikam sliku aplik. Kamere se samo srusi
Koliko je tesko da stavim neki rom na njeg, ima li itko video na yt kako se to radi
Mislim znam to napravit ali opet...
I ima li neki brzi nacin za unlock bootloadera da se ne treba cekat po tjedan dana.

0 0 hvala 0
17 godina
moderator
6996 kaže...
Jel ikom od vas uređaj na 8.2.10.0. i da mu ne radi kamera 

To je za SD ili si krivo napisao verziju? Meni MTK još uvijek stoji na 8.2.1.0.

10 godina
neaktivan
Za sd, ali posto tamo nema bas nekenpodrske i aktivnosti pisao sam ovamo

0 0 hvala 0
17 godina
moderator

Hm... Išao sam baš pogledati koja je zadnja verzija MIUI-a za moj mobitel na službenoj stranici i piše - 8.5.3.0 - a updater u mobitelu ju uopće ne registrira. Pa sam je sad ručno downloadao i instalirao.

Za tvoj je zadnja verzija 8.5.8.0 pa bi je mogao instalirati, kad već imaš problema. Mislio sam da je instalacija toga komplicirana, ali zapravo je vrlo jednostavna - piše ti kad klikneš na Flashing Guide. Jednostavno iskopiraš downloadani ROM u mapu mobitela u internoj memoriji downloaded_rom, pokreneš Updater na mobitelu, klikneš na "..." u gornjem desnom kutu, odabereš Choose update package, odabereš downloadani/iskopirani ROM i...

10 godina
neaktivan
Znači ne treba racunalo, nit ista??
A za neke bete treba li racunalo
Npr da ne stavim stable rom?

0 0 hvala 0
17 godina
Za stable trebaš preko kompa, za global developer možeš preko nova normalno update napraviti.
Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
17 godina
moderator
6996 kaže...
Znači ne treba racunalo, nit ista??

Za stable ROM u osnovi ne treba.

14 godina
Xiaomi Redmi Note 4

Za global beta na sluzbenoj stranici skines rom, te onda u updateru imas opciju da odaberes paket sa moba, i onda sa updaterom flashas betu, samo ti se svi podaci brisu

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Makli su miui9 beta download sa stranice sluzbene? O.o
Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
thebatman kaže...

nisu makli za MTK verziju

17 godina
moderator
čmrljo kaže...
thebatman kaže...

nisu makli za MTK verziju

Da, al je to MIUI 9 na Androidu 6, a ne 7! 

14 godina
Xiaomi Redmi Note 4

kakve su to im to fore... miui 8 je na nougatu, a 9-ka na mm-u?

What could possibly go wrong?

0 0 hvala 0
17 godina
moderator

Takve da kupiš novi skuplji model koji će imati MIUI 9 na Androidu 7. 

13 godina
Xiaomi Redmi Note 4

MTK verzija nema Android N MIUI ROM zbog SoC drivera.

Ako vam je bitna Android verzija, uvijek kupujte Snapdragon verzije.

MIUI 9 Update za RN4 SD je povučen iz Downloads zbog buga sa SIM karticom na novijim buildovima.

facebook.com/MiCroatiaFans Xiaomi MIX 6/256GB - MIUI Super Moderator
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice