Xiaomi Redmi Note 3

poruka: 5.327
|
čitano: 912.092
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Xiaomi Redmi Note 3

Moze neko reci jel ovo vendor rom ili pravi?

Poceo sam dobivat neke notifikacije na kineskom.

I nemogu otkljucat bootloader, uvijek mi zapne na 50% i kaze couldnt connect to this device.

Sir! We are surrounded! - Great! Now we can attack in every direction!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Xiaomi Redmi Note 3

To je official ROM.

Možeš li uslikati kad ti budu te reklame?

Xiaomi Redmi 3S + Mi Wifi Router + Mi Band 2 - MIUI Super Moderator
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
Re: Xiaomi Redmi Note 3

Evo primjer

Slika nije moja, ali sam i ja tako imao samo je bila jedna umjesto dvije.

13 godina
Marsel007 kaže...

Evo primjer

Upravo i ženi iskočilo na Note 3 Pro, Global Dev ROM.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
10 godina
neaktivan
Marsel007 kaže...

Evo primjer

Ja trenutno koristim isti rom ..i nemam tih problema…. Ali

Postoji… ali….  instalirao sam temu IOS AfterDark (skinuo ju naknadno u ponuđenim temama na uređaju ) ,(sjajna tema sviđa mi se), no ona ima kineske znakove (samo u njenim postavkama ,vjerojatno nije prevedena ..ali radi oki ne pravi mi smetnje niti izbacuje reklame ili  bilo što drugo.

Da nisi ti ,slučajno ili namjerno instalirao neki dodatak ili aplikaciju (ili koristeći preglednik dao dozvolu nekim stranicama  da se reklamiraju) ,pa ti sad iskaču kineske  reklame?

Ili  su počele same od sebe a da ti ništa nisi dirao (instalirao) ?

Ako je ovo drugo onda ,ponovo instaliraj taj rom (clean install) ..i nebi trebalo biti problema

Ako je ovo prvo ..probaj naći aplikaciju ili program koji ti to stvara (ili ti je ubacio neki malware)

16 godina

Ma bez obzira na te reklame, planirao sam stavit cyanogen jer mi je cisti android ipak nekako drazi.

Samo sto bootloader nemogu otkljucat :(

10 godina
neaktivan
Marsel007 kaže...

Samo sto bootloader nemogu otkljucat :(

Odajvi se sa Mi računa na mobitelu i ponovo prijavi ali sa brojem računa…znaš ono 2349….bla bal (ono broj koji si dobio uz račun)

Ponovo pokreni uređaj ..  zatim pokreni (ponovo ) MiFlashUnlock ..i prijavi se opet s tim brojevima računa…… dovedi telefon u fastboot mod  priključu usb kablom ..i probaj opet … trebalo bi raditi bez problema (naravno ako imaš dozvolu za otključavanje bootloadera

16 godina

Dodje do 50% i gotovo, pomalo gubim nadu.

http://prntscr.com/d5ylqy

10 godina
neaktivan
Marsel007 kaže...

Jesi li blizu, Sl. Broda…ako jesi ja ću ti to napraviti (Pokušati)

Ali siguran sam da je do računa (čitajući forume naše i strane ,najčešće je to uzrok …verifikacija acounta).. .. ne znam probaj prijavu putem broja (koji je prijavljen tamo ili s mailom prijavu ..nešto  će proći valjda---- ili neki drugi forumaš ima neki bolji savjet .

Razumijem te, kako to iritira, (mislim neka radnja koja je rutinska  a ne prolazi ,za poluditi )

13 godina
Marsel007 kaže...

Evo primjer

To su push notifikacije povodom 11.11 od Browsera ako se ne varam.

Xiaomi Redmi 3S + Mi Wifi Router + Mi Band 2 - MIUI Super Moderator
9 godina
neaktivan
Marsel007 kaže...

U developer options mora ti biti ukljuceno "enable oem unlock" 

16 godina

Je, vecinu toga sam probao.

Koliko vidim izgleda da treba pricekati malo od unlocka, vecini nakon 4-5 dana uspije.

12 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3
za Marsel007

probaj preko ovih uputa:http://en.miui.com/thread-396896-1-1.html

0 0 hvala 1
16 godina
Xiaomi Redmi Note 3

Napravio sve ko u tom threadu i gle cuda uspjelo je, iako sam to sve vec napravio vise puta.

Hvala svima na pomoci.

Cujemo se sutra kad mi neuspije flashat cm pa brickam mobitel xD

EDIT: Moze savjet koji cm je najbolje stavit, aida mi kaze da imam fpc fingerprint senzor tako da valjda nebi trebalo bit problema.

Poruka je uređivana zadnji put pet 11.11.2016 20:06 (Marsel007).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3

probaj 13 oficial, odi na xda

Poruka je uređivana zadnji put pet 11.11.2016 20:24 (raza).

1 0 hvala 1
10 godina
neaktivan
Marsel007 kaže...

Evo primjer

I kod mene zna izbaciti takve notifikacije,  cca jednom u tjedan dana...

13 godina
Da li i jos netko moze uci u Google Play ili Gmail meni izbacuje da je neuspjela prijava?
► Play ▌▌ Pause ■ Stop
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
odjavljen
Xiaomi Redmi Note 3

To mi se bratu događa. Ima kineski rom mislim... Mene potrefio global a u istoj trgovini kod nas kupljen. Mene sad smeta što ne mogu ni unlockat bootloader, piše da mi ne može verificirat uređaj. A nemogu onda ni twrp ni root ni ništa... Pomalo me živcira ova politika xiaomia. Ima li netko rješenje za stavit bootloader preko global stable roma ili moram developer. 

I još jedna stvar, ne mogu ništa ni u recovery mode-u, samo mi se pokaže slika uređaja i punjača :/ Mogu li fleshat developer preko update appa da izabere rom datoteku? 

Dont these talking monkeys know that Eden has enough to go around? Plenty in this holy garden, silly old monkeys, Where there is one you are bound to divide it Right in two!
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
Jel snapdragon verzija? Mozes preko updatera na dev, a mozes i preko edla i miflasha, imas upute na reddit.com/r/xiaomi
16 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3

nije me dugo bilo, idemo isponova...

za twrp netreba biti unlockan bl. notifikacije iskaču u 90% slučajeva zbog vendor roma, instalirat titanium i ugasit taj servis. najbolji cm trenutno je official (u paru s umang96 kernelom, odličan battery life, imao sam 10h sot uz 3 dana korištenja) ili optimiziran rr (umang96), što se tiče androida 7.0 aicp sada ima nightly verzije (obavezno flashat agni kernel + camera libs), može bit za svakodnevnu uporabu al nije to još to, treba sačekat strixov official.

mnogi se žale na fotografiranje u uvjetima s manje svjetlosti, u tom slučaju uključit api2 (sada svaki cm ima po defaultu), stavit snap cameru koja ima opciju low light mode i api2, poigrat se malo s postavkama, nakon toga će slike biti vrlo dobre. ako teba nabacit ću koji primjer stock camera vs snap camera, razlika je očita.

kome nečita sim karticu ima nx firmware zip za flashat, pojedincima je nakon toga proradilo.

1 0 hvala 1
12 godina
odjavljen
razorinc kaže...

nije me dugo bilo, idemo isponova...

za twrp netreba biti unlockan bl. notifikacije iskaču u 90% slučajeva zbog vendor roma, instalirat titanium i ugasit taj servis. najbolji cm trenutno je official (u paru s umang96 kernelom, odličan battery life, imao sam 10h sot uz 3 dana korištenja) ili optimiziran rr (umang96), što se tiče androida 7.0 aicp sada ima nightly verzije (obavezno flashat agni kernel + camera libs), može bit za svakodnevnu uporabu al nije to još to, treba sačekat strixov official.

mnogi se žale na fotografiranje u uvjetima s manje svjetlosti, u tom slučaju uključit api2 (sada svaki cm ima po defaultu), stavit snap cameru koja ima opciju low light mode i api2, poigrat se malo s postavkama, nakon toga će slike biti vrlo dobre. ako teba nabacit ću koji primjer stock camera vs snap camera, razlika je očita.

kome nečita sim karticu ima nx firmware zip za flashat, pojedincima je nakon toga proradilo.

Dobro, a mogu li rootat rmn3 bez bootloadera?

Dont these talking monkeys know that Eden has enough to go around? Plenty in this holy garden, silly old monkeys, Where there is one you are bound to divide it Right in two!
16 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3

potražit odgovor na xda forumu ili tamo postavit pitanje, sigruno će netko odgovorit, većina stvari je riješena...

http://forum.xda-developers.com/redmi-note-3/how-to/method-to-flash-twrp-recovery-unlock-t3473294

1 0 hvala 2
16 godina
Xiaomi Redmi Note 3

Stavio sam official cm13, ali kada idem na settings - lock screen i pokusam stavit pattern pise mi unfortunately, settings has stopped.

I kada idem na kameru pokazuje mi samo prednju, nevidim nigdje da prebacim na straznju kameru.

EDIT: Stavio sam firmware i sada radi normalno, fingerprint radi isto, jedino jos nisam skuzio kako kameru stavit na zadnju, jesam li je slijep ili je neki bug?

Poruka je uređivana zadnji put sub 12.11.2016 16:54 (Marsel007).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3

alatna traka gore, druga ikona s lijeva na desno. čini mi se da snap camera radi bolje fotke u odnosu na stock cameru, pogotovo kod lošijeg osvjetljenja s opcijom low light mode.

Poruka je uređivana zadnji put sub 12.11.2016 17:06 (razorinc).

1 0 hvala 1
16 godina

Nije bilo te ikone prije, no sada sam flashao radon kernel i odjednom se ikona stvorila i stavilo mi je odmah straznju kameru cim sam upalio, cudno.

Hvala svima na pomoci oko bootloadera i svega ostalog, sad se ceka stabilniji cm14 :)

10 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3

uzasno iskustvo danas sa telkom, izgasena tokom noci, punjen cijelu noc, jutros upalim i nema sanse da ga otkljucam, fingersenzor nije radio, onda 4 cifreni broj kao password ukucavao vise puta i nece pa nece...nako par gasenja i restarta proradilo, ali 20 min mi zivota otislo...

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
Meni se dogodilo kad sam flashal global stable preko vendor roma, ja stavil uzorak i fp, jednom otkljucavam i nece preko fp, 5x ne prima uzorak, probam stari koji sam na vendor romu imal i radi... Nekak je postavke povuklo s backupa valjda
11 godina
Nakon malo igranja sa prime i note4, odlucih se vratiti note 3.

Al sam se zeznuo i uzeo mtk varijantu 3/32.

Mislim vecini je ona ok i performansama zadovoljava svakog, ali snapdragon varijana ima bolji battery life za cca 30% i masu custom romova vise.

Tako da sam sad narucio i snapdragon verziju :/ nemam pojma za koliko da prodam ovu mtk.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3

Sorry što upadam kao padobranac u ovu temu, ali u potrazi sam za novim mobitelom. Pretražujući internet naišao sam na jako dobre ocjene ovog Xiamo Redmi Note3 Pro, pa me zanima kakva su iskustva forumaša sa ovim uređajem.

Nekoliko riječi mi je dovoljno, vrijedi li 150eura ili ne?

Još ne znam hoću li uzeti 2/16 ili 3/32Gb verziju.

S kojeg sajta ste naručivali?

Hvala unaprijed.

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
Pročitaj si forum btw., a ako hoćeš ukratko, vrijedi svake lipe.

2 0 hvala 1
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice