Xiaomi Redmi Note 3

poruka: 5.327
|
čitano: 899.108
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Re: Xiaomi Redmi Note 3

kad pokušam uplati mob dva puta se kratko pojavi mi logo i ugasi se...na punjači mi se samo blinkalo crveno...više neznam šta da radim..

17 godina
eyewear kaže...

kad pokušam uplati mob dva puta se kratko pojavi mi logo i ugasi se...na punjači mi se samo blinkalo crveno...više neznam šta da radim..

Pa jesi li pokusavao ove korake sto su u postu? Znaci korak po korak i gdje zapnes

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
12 godina
neaktivan

zapnem da mi ne prepoznaje uređaj...tj. flash ga prepoznaje ali ne kao port...prepoznaje mi ga kao device descriptor request failed  

11 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3

odustajem nakon 8 sati borbe...jel ima netko blizu osijeka da se konta u ovo? :)

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3

Nije ti iskljucen driver signature zato ti tako prepoznaje driver, evo ti sva upustva i kako iskljuciti driver signature

http://en.miui.com/thread-235865-1-1.html

0 0 hvala 0
14 godina

U međuvremenu sam napravio factory reset iz telefona i dalje je isti kurac: 

9 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3

Vjerovatno touchpanel ima neku gresku. Evo isti problem je neko vec postavio

http://en.miui.com/thread-268216-1-1.html

Ako imas garanciju vrati nazad telefon, ako nemas onda iskljuci tipke a ukljuci software tipke

Na miui mozes koristiti i touch asistent-a podesis kako ti odgovara i koristi tako

Poruka je uređivana zadnji put pon 31.10.2016 1:12 (spaceload).

0 0 hvala 0
15 godina
Xiaomi Redmi Note 3

http://en.miui.com/thread-396982-1-1.html

je li neko probao ovaj rom...ako jeste kakvi su utisci

atila2602

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
spaceload kaže...

Nije ti iskljucen driver signature zato ti tako prepoznaje driver, evo ti sva upustva i kako iskljuciti driver signature

isključio sam ga 100% i nanačin iz cmd i ovako prilikom restarta...

9 godina
Flashal bi global stable ili? Za to koristi edl metodu za koju ne treba unlock, imas upute koju str prije ili na xiaomi redditu, cak je i navedeno tam da nije unlock potreban, a i iz iskustva znam da prolazi... Naravno, ak je sd verzija
9 godina
neaktivan
eyewear kaže...
spaceload kaže...

isključio sam ga 100% i nanačin iz cmd i ovako prilikom restarta...

Probaj drugi kabal usb.  Probaj temporary metodu nemoj tu iz cmd.   Ustekaj usb i na mobu drzi power i volume up i down sve u isto vrijeme 10 sekundi pa vidi da li ce ga onda prepoznati.  Dodaj enhanced power na taj id.  Ako nista od ovog ne mogne onda pokusaj na neki drugi komp. 

http://www.kapilarya.com/unknown-usb-device-device-descriptor-request-failed-windows-10

Poruka je uređivana zadnji put pon 31.10.2016 10:39 (spaceload).
12 godina
neaktivan

hvala na pomoći,pošto imam 2 male bebe u kući živci su mi tanki odustao sam :D odnio mob na servis pa vam javim rezultate ;)

16 godina
neaktivan
Koja je fora s dimenzijama International verzije,zašto je veća?
Gdje kupiti maskicu za International verziju?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3

Pozdrav,

planiram ženi uzeti preko top one ovaj mob 3/32. Posto ga uzimam za zenu, a citam probleme oko notifikacija, ukoliko bi uzeo global stable rom. Da li taj ima kakvih problema, da li rade notifkacije i sve ok kako bi trebalo? Ne zelim da joj uzmem mob koji ne radi kak treba pa da mi zivot postane pakao zbog moba  :)

Da li 4g radi normalno kod nas?

0 0 hvala 0
9 godina
Ja nisam imal problema, na tele2 mi super radi 4g iako koristim samo 3g jer je malo veca brzina(4g je ogranicen na 10mbit ak ne kupis dodatni paket, a 3g mi ide 13) a razlika u pingu zanemariva(5ms)
12 godina
neaktivan
Može li mi netko reći (provjeremu informaciju), za mob kupljen sa EU skladišta preko tinydeal-a. Ako bih umjesto trenutnog MIUI 7 (global stable) stavio MIUI 8 (global stable), jel gubim jamstvo njihovo? Nešto sam načuo da gubim.
- Lumia 640 DS -

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
dubko kaže...

Pozdrav,

Da li 4g radi normalno kod nas?

Pozdrav

ja sam na otoku krku i 4g mi hvata samo na nekim mjestima.Nisam zadovoljan sa 4g signalom

9 godina
Mislim da bi mogo i mrezu napisat na kojoj si :)
16 godina
neaktivan
Netko?
17 godina
Nix666 kaže...
Netko?

to je verzija inače za tajvan i podržava band 20 (800 mhz) koji odgovara i našim mrežama (redmi note 3 kenzo, international verzija kate)

fizički je veći za par milimetara, nije razlog taj band al eto, veći je malo

MIUI HR TRANSLATOR
Poruka je uređivana zadnji put uto 1.11.2016 17:52 (MASVA).
17 godina
Xiaomi Redmi Note 3

Navodno na jednom videu lik objašnjava da je fizički veći zbog veće antene, kako god dodatna zbrka zbog 2mm većeg telefona :(

Moj PC  
1 0 hvala 1
10 godina
neaktivan
Nix666 kaže...
Koja je fora s dimenzijama International verzije,zašto je veća?
Gdje kupiti maskicu za International verziju?

duza je 2 mm, tesko ces naci...tek pocinju da prave maskice...i ja muku mucim

13 godina
neaktivan
blackeagle29 kaže...
Ja nisam imal problema, na tele2 mi super radi 4g iako koristim samo 3g jer je malo veca brzina(4g je ogranicen na 10mbit ak ne kupis dodatni paket, a 3g mi ide 13) a razlika u pingu zanemariva(5ms)

a da li si imao problema sa notifikacijama za whatssup i sl. kako neki pisu?

12 godina
Xiaomi Redmi Note 3

jel nas mob podrzava MHL to hdmi da ga spojim na tv ima na ebay za par dolara te konektori a dobro bude za gledat filmove

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Jel se ta international verzija dobije od topone-a?

Vidmi da je vecina romova za kenzo verziju, znaci ti svi romovi ne rade za international verziju koja je kate?

Onda se nemoze cyanogen stavit?

Sir! We are surrounded! - Great! Now we can attack in every direction!
15 godina
neaktivan
blackeagle29 kaže...
Mislim da bi mogo i mrezu napisat na kojoj si :)

malo sma zaboravio :)

Vip

17 godina

Ne podržava MHL.

Nabavi Chromecast ili samostalni Android tv player ako ti je isključivo zbog gledanja filmova.

13 godina
Xiaomi Redmi Note 3

Ekipa, dal ima netko ovdje CM da podijeli iskustva? MIUI me malo počinje živcirati u nekim stvarima, a kako sam navikao na CM, htio bi se prebaciti ali me prvenstveno zanima kako on radi. Dal dual-sim radi normalno, da se mreža ne gubi (volte me ne zanima jer 4G uopće ne koristim), da nema problema sa stabilnosti (da se ne reboota svako malo ili da mu neki procesi prestanu radit sami od sebe), fingerprint scanner funkcionalan i da battery life nije puno lošiji od MIUI-a.

Također me zanima, ako bi se već prebacivao dal s njim automatski dolazi i root ili se moram sam pozabavit s time?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3

Kupio bih ovaj mob preko top one. kako da dođem do kolege iz telekineze radi popusta?

I još jedno pitanje. Vidim da na honourbuy (iako je malo skuplji) šalju sa miui 8.0 i OTA update support. Kolko vidim na top one salju 7.0 i nije moguć OTA?  Kao što sam vec napomenuo, kupujem mob za zenu pa bih htio da joj sve funkcionira kak treba da mi ne zanovijeta :)

Jel mi se čini ili je mob sada par dolara jeftiniji nego što je bio prije?

Poruka je uređivana zadnji put sri 2.11.2016 9:18 (dubko).

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice